• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....

kızlarrrr bana akıl verın 3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü 10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten...

kızlarrrr bana akıl verın 3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü 10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten...

Sogan suyu ic :))

Sewinc soylemeden Ben soylimm dedim:)))

Başakcım biraz korkutmuş dktor seni salak dktr
Tabiiki kasılır o hakdeyken ben şimdiye kadar çok rahatım diyen birini dıymadım cnmm
Hiçç sıkma cnını bebem herşey olucağına warır:29:

Umudumm nbr durumlar nasıll :16:

Tünaydın kızlarrrr :16:

Ne ediyon kari HIc pas vermiyon??
Yoksa beni begenmiyonmu??? :)))

:9::9::9:yok canım ya sırtım tutuldu agrıyor egilip dogrulamıyorum daha yeni uyandım kahvaltı yapmadım yemek yok ev işi var dantel yapıcem bu halimle nasıl yapıceksem:2::2:yürüşede gidemedim sırtım yüüznden :14:bugün dün yapamadıgım işleri yapıcem şöyle
menüde yapackalarım
bol parça etli bezelya
pirinç pilavı
kabak lı havuç çorbası yavuk sulu etli
tatlı tavuk gögsü yapıcem işşllah
mutfagı toplucem
evim temiz namaz kılıcem 650 adet fatiha çekicem söz verdim :16:
ablama bile gitmedim sırtımın agrısından
oglumu çok özledim dün yegenim resimlerini koymuş sıpam çok büyümüş kokusu burnumda tütüyor:14::14:şubatta ablamın kızı evleniyor ocagın son haftası bende allah nasip ederse gidicem :16::16:tabi bebegim olmazsa:55::55::55:nasip bakalım ben kalkayım işlerimi halledeyim namazıkılıyım ilkindiye kadar fatihalarımı çekeyim :16::16:vakit bulursam gene girerim ama önce karnımı doyurmam lazım :9::9::9:

ben geldim kızlar :3::3::3::3:nasılsınızzzzzzz :9::9::9::9::9::9::9: çok yoruldum:14::14::14::14::14::14: Has gittimm rapor için :40::40::40::40::40:koşturmaktan ayaklarım şişti :10::10::10::10:ve tabiki bitiremedim işleri :37::37::37::37::37::37:bıraktım geldimmmmm :44::44::44::44:şu saat oldu kahvaltı bile yapmadım daha:56::56::56::56: çay koydum şimdiii :68:bu arada size bir slm atayım dedimm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

:3::3:ben geldim çok hareketli bir hafta sonu geçirdim çeviz dizmeye gittim allahım ne çeyizdi be:30::30:biz ölmüşüz yaşamıyoz kızlar 7 takın tencere takımı demliklerin sayısını unuttum sayamadım :9:3 takın yemek takımı 3 takım çatal bıçak seti karacadan hepsi yatak odasını hiç saymıyorum anacım dünyanın havlusu danteli vs :30:allahım huzur versin işşallah ama görseniz apişip kalırdınız çok fazlaydı çok göz yoruyordu :53:

bugün yapacaklarıma geleyim önce :kkk:
evi silicem
toz alıcem
süpürücem
yemek yapıcem
tatlı yapıcem
ütü yapıcem
nevresimleri yıkıcem
mutfagı toplucem
wc yıkıcem
duşa kabini temizlicem
abdeslenicem
agda yapıcem
daha sayamadıgım bir sürü iş :30:
rapor vereyimde çıkayım dedim :110::110:
herkeze güzel bir hafta diliyorum olurda işim biterse dönerim sizlere :32::32::32:
menüde yapacaklarım
bezelye yemegi
pirinç pilavı
çöorbada kapaklı havuçlu çorba yapıcem :17:
tatlı ya sütlaç yada tavuk gögsü yapıcem işşallah :27:şerbetli parmak tatlısıda olabilir :9::9:
sizler nerdesiniz yaw :5:
ha bu arada demeyi unuttum adamın yeniden evlenesi geliyo yeni eşyaları vs görünce :9::9:

aynen bende yeni evlenenleri gördükçe daha doğrusu çeyizlerini falan keşke bu zamanda evlenmek varmış diyorum:16:
ama önemli olan huzur tabi herşeyin olmuş huzur olmadıktan sonrada hepsi boş

tatlım evlilik yıldönümünüzmüş dün biraz geçde olsa tebrik ederim

eşinle beraber nice mulu senelere inşallah bebeksiz son yıldönümünüz olur

inşallah canım hepimizin bebeksiz son yıldönümü olur

Gunaydin millet!!!
Burnum tikali :(
Simdi kahvalti hazirliycm
Herkese hayirli bi hafta diliyorum

Nazom.. Nice yildonumlerine insallah bebeklerinizle birlikde

Duman.. Masallah insallah sagsalim yavrunu kucagina alirsin. Insallah sira bize de gelir hayirlisi tabiiii

Sevinc.. Belirti varmi kuzum?

Beydagli.. Tatlim nasilsin? Yeni avatar in cok sirin.. :))

Begum.. Insallah tutacak asilaman

Cikiyorum kizlar gorusuruZ opuyorum hepinizi benimde pasam gibi cok isim var Allaha emanet olun

amiiinnn:16::emir_bebek:

saol hayatımmmmm

nazooooooo dua bitmişşşş hayırlı olsun Allah kabul etsin canım evlilik yüldönümünüzde kutlu olsun çoluk çombalak daha nice 15 lere inşallahhhh:52::52:

amiiiinnnn canım sayenizde bitti
inşallah:16:

Begümcümmm çok sewindim adına geçmiştede yazmıştım ama okumadın sanırımm hayırlı uğurlu geçer inşallah şu perşembe günün
Nazocummmm boll çocuklu yaşlanmanız dileğiyle cnmmm
Sewinçcmmm nasılsınn facede sana yazmıştım ama görmedin sanırımm cnm

Slmm kıslarr nasılsınızzz
cumartesi teysemler geldi yatıya dün akşam gittiler bende kalabalık güzel bi hafta sonu geçirdim onlarla
Bugünde pazar war öğleden snra giderim

çok sağolun kızlar inşallah nasip olsur bizede çoluklu çocuklu ömür sürmek

kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..

biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..

ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..

çok geçmiş olsun canım inşallah kendi yaşamını sürderecek kadar da olsa iyileşme gösterir
amiiiiinnn RABBİM kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin

olsun kız ebnm canım çekmez:1:
o zaman bugünki menüyü unutma ben doğurduktan sonra söölersein:9:
doğum sıkıntısı diyelim hayatım:31::31::31:
sorma annem:59:
bugün çatı muayenesi oldum da çok zordu:59:
bu şekilde normal doğuramıycağımı söyledi doktor bayağı moralimi bozdu
ağladım zırladım felan:31:korktum çok:59:
aslında çatım falan normale uygunmş bebekte normal doğuma uygun
ama ben uygun değilmişim:59:

:1::1::1::1::1::1:tamam :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

kasıyorum ya kendimi doğum sırasında açılma olup olmadığına bakıyolar ya, devamlı bu muayene yapılacak
ben rahat olmazsam çok zor olurmuş
bebeğe zarar veririmiş falan fistan
bende kendimi çok kastım ama

napiyim çok canım yandı:59:

ben şimdik gidiyimde çimiyim sıcak suyla çimmek iyi gelir:59:aşkım ben sonra yine konuşuruz olurmu:59:
sende üzülme Allah teyzenin yardımcısı olsun ona şifa versin inşalah

öpüyorum kızlar sizi

ablamada ebe neler söylemiş kendini kastığı için ama çatır çatır 3 tane normal doğurdu

canıum çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin annene de teyzenede... bişey sorucam annenle teyzenin zamanında düşüğü olmuşmu? sen acaba pıhtılaşma genini anne tarafındanmı alıyosun? biliyosun pıhtılaşma olanlarda felç oluyo...Allah beterinden saklasın ama çok zor yaa en kısa zamanda iyileşirler inşallah...

canım kıyamam sana, nasıl bi muayene tahmin edebiliyorum,kasılman çok normal ama bakma sen dr a normal istiyosan normal olur çatıda müsaitmiş..ne yani doğum yapan herkes çokmu cesur:110: normal olmaz sezeryan olur hem niye ağlıyosun, deli yaaa bebeğin doğsun daha ne istersin.... ağlamaa:20:

kızlarr nasılsınız? eve geldim yarın için yemek yapıyorum, baya iş vardı haftasonu evde olmadığım için onlarla uğraşıyorum... bugün çok duygusal anlar yaşadım:43: yaşlı bi müşterimiz benim için bebek hırkası getirdi karısı örmüş, karısının gözleri görmüyor hemde:( aldığım en güzel hediye oldu,çook anlamlı...

benimde babam felç geçirdi ve 15 gün yaşadı şimdi siz öyle diyince korktum bende de varmı diye:26:

canım en sonda yazdığını okuyunca ben bile duygulandım sanki o anı ben yaşamışım gibi:43:ALLAH ta onlara kolaylıklar versin

basagım bıtanem korkma uzulmede hersey olacagına varır dogurursun bı avazda ınsallah bak ben hergun o zıkkım catala yatıom sokuo spekulum denen seyı oluorm acıdan :( persembe spekulumu skcak bıde serum hortumunu yerlestırıp spermlerı sırıngayla o hortumdan akıtcak :( ınan korkmuorm yapcak bıseyım yok.. hc korkma bnm dularım hep senınle bıtanem egemızı dunyaya getır gormeyede gelcem sozz :)

ben normal muayenede bile nasıl kasarım kendimi ve her gittiğim doktorada söylerim ona göre davransınlar diye
ve aşılamadan çok korkuyordum canım yanacak diye
doktorda kızımız çok korkuyor aşılamadan dedi hemşiresine
ve banada kendini kasmazsan daha rahat olur dedi
gerçektende hiçte düşündüğüm gibi olmadı ben anlamadım bile acı falan duymadım sende rahat ol:34:

Dualarin bitmis Allah Kabul etsin insallah canim

amiiinnn canım sayenizde

Hemen Rapor veriiimmmm

Bugun hicbisey yapmiycam :))

çok güzelmiş :21:

Kizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....

hayırlısı olsun

:9::9::9:yok canım ya sırtım tutuldu agrıyor egilip dogrulamıyorum daha yeni uyandım kahvaltı yapmadım yemek yok ev işi var dantel yapıcem bu halimle nasıl yapıceksem:2::2:yürüşede gidemedim sırtım yüüznden :14:bugün dün yapamadıgım işleri yapıcem şöyle
menüde yapackalarım
bol parça etli bezelya
pirinç pilavı
kabak lı havuç çorbası yavuk sulu etli
tatlı tavuk gögsü yapıcem işşllah
mutfagı toplucem
evim temiz namaz kılıcem 650 adet fatiha çekicem söz verdim :16:
ablama bile gitmedim sırtımın agrısından
oglumu çok özledim dün yegenim resimlerini koymuş sıpam çok büyümüş kokusu burnumda tütüyor:14::14:şubatta ablamın kızı evleniyor ocagın son haftası bende allah nasip ederse gidicem :16::16:tabi bebegim olmazsa:55::55::55:nasip bakalım ben kalkayım işlerimi halledeyim namazıkılıyım ilkindiye kadar fatihalarımı çekeyim :16::16:vakit bulursam gene girerim ama önce karnımı doyurmam lazım :9::9::9:

benimde çok tutulur hemen bir tane sprey ilacım (doline) var ondan sürüyorum iyi geliyor

ben geldim kızlar :3::3::3::3:nasılsınızzzzzzz :9::9::9::9::9::9::9: çok yoruldum:14::14::14::14::14::14: Has gittimm rapor için :40::40::40::40::40:koşturmaktan ayaklarım şişti :10::10::10::10:ve tabiki bitiremedim işleri :37::37::37::37::37::37:bıraktım geldimmmmm :44::44::44::44:şu saat oldu kahvaltı bile yapmadım daha:56::56::56::56: çay koydum şimdiii :68:bu arada size bir slm atayım dedimm :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

eşin içinmi rapor canım ALLAH kolaylık versin

merhabalarrrrrrrrrr nasılsınız kızlar?:3::3::3::3::3::3::3:HERKESE SEVGİLER SAYGILARRRRRRRRRRRRRRR:21::21::21::21::21::42::42::42::64::64::64:

:42::42::42::42:

ablamada ebe neler söylemiş kendini kastığı için ama çatır çatır 3 tane normal doğurdu

benimde babam felç geçirdi ve 15 gün yaşadı şimdi siz öyle diyince korktum bende de varmı diye:26:

canım en sonda yazdığını okuyunca ben bile duygulandım sanki o anı ben yaşamışım gibi:43:ALLAH ta onlara kolaylıklar versin

ben normal muayenede bile nasıl kasarım kendimi ve her gittiğim doktorada söylerim ona göre davransınlar diye
ve aşılamadan çok korkuyordum canım yanacak diye
doktorda kızımız çok korkuyor aşılamadan dedi hemşiresine
ve banada kendini kasmazsan daha rahat olur dedi
gerçektende hiçte düşündüğüm gibi olmadı ben anlamadım bile acı falan duymadım sende rahat ol:34:

amiiinnn canım sayenizde

çok güzelmiş :21:

hayırlısı olsun

benimde çok tutulur hemen bir tane sprey ilacım (doline) var ondan sürüyorum iyi geliyor

acımadı dıyosun yanı blacım.. yapcak bısey yok artık dayanca acısada :)

basagım bıtanem korkma uzulmede hersey olacagına varır dogurursun bı avazda ınsallah bak ben hergun o zıkkım catala yatıom sokuo spekulum denen seyı oluorm acıdan :( persembe spekulumu skcak bıde serum hortumunu yerlestırıp spermlerı sırıngayla o hortumdan akıtcak :( ınan korkmuorm yapcak bıseyım yok.. hc korkma bnm dularım hep senınle bıtanem egemızı dunyaya getır gormeyede gelcem sozz :)

cnm geçmşteki msjını okudum ama yanıt veremedim biliyorum aşılamn iptal olmadı çok sevndm hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberini alırız bu kez:16:
inşallah Ege yi görmeye bekliyorums eni zaten:34::34:

bende senin gibi vajinal muayene de hep kasılmışımdır bunu herkes yaşar diye düşünüyorum

kim rahat rahat yatıyor o çatalda:25::25::25::25::25:

Back
X