• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm biricikim nasılsın?:3::3::3::34::34::34:ben saat 10 da hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam dktrum yaptır dedi.çünkü wc ye 1 saat içinde 4_5 kez gidiyorum ağrım oluyo idrar yollarında iltihap olabilirmiş:50: bakalım nolcak gidip geleyim kahvaltımı yapayım :56:gideyim :10:grşrz:79:

slm biricikim nasılsın?:3::3::3::34::34::34:ben saat 10 da hastaneye gidicem idrar tahlili yaptırıcam dktrum yaptır dedi.çünkü wc ye 1 saat içinde 4_5 kez gidiyorum ağrım oluyo idrar yollarında iltihap olabilirmiş:50: bakalım nolcak gidip geleyim kahvaltımı yapayım :56:gideyim :10:grşrz:79:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktordan gelince yaz tamam mı merak ederim seni

Sewinççç cnmm maraşta deprem olmuşşl 4,7
Nasılsınızzz mirak ettimm bişi yoktur inşallahh:31:

:18::18: ayyyyyyyy heç haberim yokkkkkk bişi hissetmedim canım
yani iyiyizz saol :16::16:

canım netten baktımm pazarcıkta olmuş maraşın ilçesi o yüzden hissetmedik sanırım :18:

Son düzenleme:
DUMAN canım ne sancısıymış doktorla görüştünmüüü
Hürrem kız hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan
Nazo : ohh valla başbaşa kalmak süper oluyor :21::21:

slm canlarım nasılsınız napıyosunuz???
başak doğurdunmu canım :)
biraz bakındım geçmişe moralini bozmuş dr sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahh sen bebişini düşün ona kavuşacağın anı düşün ayrıcasezeryan bile olsan kötü bişey değil ben memnun kaldım sezeryan izim şimdiden bile görünmez oldu incecik çizgi :34:

sevinç hanım size bidaha yazmicam çoğunlukla görmüyosun yazdıklarımı:43::43::43:
:19::19::19::19::19::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::23::23::23::23::23:

benim kırmızılar gelmedi ama ateşim düştü
yani bu ayda tutturamadıkkkk:9::9:
belkide kendini göstermiyor sevinç ablaa :103:

Bügün benmkinin doğum gunu Enemm bi yaş daa büyüdü :63:

:16::16:

Evimi toparlamadım daha :18: Azcık toparlyayım azcık toz alım biraz paspas toz var zaten Çamaşırlarımı toparlıcam Bügünden itibaren salata yiyoruz 1 ay Sağlık hesabı :51:

Herkeez ansıl bebek çalışmaları nasıl Başak ablam nasılsın sancın agzrın varmııı Gelince yaz Merak ediyorum seni çokvallah :32: Çok heycanlıyım bebiş gelcek :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Sevinççim nasılsın Oğlan nasıl seninn :6:

slm canlarım nasılsınız napıyosunuz???
başak doğurdunmu canım :)
biraz bakındım geçmişe moralini bozmuş dr sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahh sen bebişini düşün ona kavuşacağın anı düşün ayrıcasezeryan bile olsan kötü bişey değil ben memnun kaldım sezeryan izim şimdiden bile görünmez oldu incecik çizgi :34:

sevinç hanım size bidaha yazmicam çoğunlukla görmüyosun yazdıklarımı:43::43::43:
:19::19::19::19::19::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::23::23::23::23::23:

:53::53::53: benmi görmüyom aaaaaaa:30::30::30::30::30:
olurmu kızzzzzzz aşkolsun canım kafam biraz karışık bu aralar
afedersin bizde artık bebek mücadelesine girdik yaaa
o yüzden idare et anacımmm
yoksa görmemmi hiçç iyisin inşallah
daha geçende sormadımmı memeciklerin iyileştimi
güney emiyormu diye buda ohusa sendromumu acaba :1::1:

belkide kendini göstermiyor sevinç ablaa :103:

Bügün benmkinin doğum gunu Enemm bi yaş daa büyüdü :63:

:16::16:

Evimi toparlamadım daha :18: Azcık toparlyayım azcık toz alım biraz paspas toz var zaten Çamaşırlarımı toparlıcam Bügünden itibaren salata yiyoruz 1 ay Sağlık hesabı :51:

Herkeez ansıl bebek çalışmaları nasıl Başak ablam nasılsın sancın agzrın varmııı Gelince yaz Merak ediyorum seni çokvallah :32: Çok heycanlıyım bebiş gelcek :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

Sevinççim nasılsın Oğlan nasıl seninn :6:

oo bir yaş daha büyüdü demek hayırlı yaşları olsun inşallah
oğlum iyi hazırlandı okula gitti :21::21:
bebek çalışmaları sanırım benimkisi bu ay hüsran ateşim düştü çünkü:1:

İyiyim cnm nasıl olimm aynı ..
Çok geçmiş olsun sanada kötü bişi çıkmaz inşallahh
Ama bence hamişlerde normal bebiş büyüdükçe organları sıkıştırıyo yer kalmıyoya sıklaşıyo wc:34:
Yinede dr kntrolü şart cnmmm
Hbrini bkliyorumm

Sewinçç nbr cnm ayy demek hissetmedin çok iyi olmuşşş
Maraşı okuyunca direk seni düşündüm cnmm

Dün gece kardeşim geldi eşide hamişş
Hala olucam yaa tuhaf bi duyguu
5 aylık şuan kızımız olcakk kısmetse

İyiyim cnm nasıl olimm aynı ..
Çok geçmiş olsun sanada kötü bişi çıkmaz inşallahh
Ama bence hamişlerde normal bebiş büyüdükçe organları sıkıştırıyo yer kalmıyoya sıklaşıyo wc:34:
Yinede dr kntrolü şart cnmmm
Hbrini bkliyorumm

Sewinçç nbr cnm ayy demek hissetmedin çok iyi olmuşşş
Maraşı okuyunca direk seni düşündüm cnmm

Dün gece kardeşim geldi eşide hamişş
Hala olucam yaa tuhaf bi duyguu
5 aylık şuan kızımız olcakk kısmetse

:nazar::nazar: maaşallah canım darısı başına inşallah
hala olmak çok güzel bir duyguuu:16::16:

oo bir yaş daha büyüdü demek hayırlı yaşları olsun inşallah
oğlum iyi hazırlandı okula gitti :21::21:
bebek çalışmaları sanırım benimkisi bu ay hüsran ateşim düştü çünkü:1:
Birdahaki aya yaparsın sen Sende bu güzellikk Bu hırsss bu ateş varkennnnnnn :6::6: :12::12::12::12::12:

Gel gel bebeişim gel gel sana hasretim gellllllll :17::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::72:

bugün gardorobumu düzenledim kışlıkları tam çıkarmamıştım onları çıkardım akşama kadar nerdeyse yatak odasında geçti
akşamda battaniyeyi çektim üstüme dizilerimi izledim onun için gelemedim
dünde evlilik yıldönümümüzü kutlamak için yemeğe gitmiştik yalnız çok iyi geldi valla bugünde gidesim geldi eşimle yalnız kalmayı özlemişim:48:

doktoru aramadınmı canım başkada mesaj yazmamışın son durumun ne acaba merak ettim:26:

öyle bi test yaptırmadım daha doğrusu ilk düşükte doktora söylemiştim ilk düşükte o testler yapılmaz hem çok pahalı dedi
varmı yokmu bilmiyorum
Inshallah yoktur zaten canimmm :))
Arastirma hastanelerinde ucret almiyolar ssk varsa

Gecmis olsun canim insallah iltihap yoktur

İnşallahh cnmm
İlk kez tadıcam ya farklı bi heyecann
Ama benim kızım olursa da kuzeniyle aynı ismi taşıcak ne güzel dimii

Sen nasılsın
Bugün hawa yağışlı karanlık sıkıcı puff:31:

aa ismi ne olacak canım inşallah burda hava güneşli ama soğukkkk
bende nolsun aynı yemekte ne war menü bulamadım eyimi :31:

Back
X