• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy evet yaa başak da doğurdu diye duydum yaa bianda kafamda bişey dank etti:18::18:az kaldı yaaaaa

geldim canım:34: dün çok fena oldum yatıp dinlenince geçti ama,ağrılarım sıklaştı artık sık sık karnıma kramplar giriyo adet olcakmış gibi sancı çekiyorum filan...ama suan iyim teşekkür ederimmm

canım merak etmiştim şükür iyisin doktora sordunmu ağrıların sebebi neymiş:26:

canım merak etmiştim şükür iyisin doktora sordunmu ağrıların sebebi neymiş:26:

cnm krampların sebebi magnezyum eksikliğinden günde 2 kere içiyorum ama yinede arada oluyo,ağrıya da artacak demişti zırt pırt aramayım diye herhalde önceden açıklama yapmıştı:1: o yüzden aramadım, geçmeseydi acile gitmeyi düşünüyodum ama yattım direk uyudum sabaha bişeyim kalmadı çok şükür...

neee başak doğurdumuuu :53::30: aaa nere doğurdu kız ooo ay nasıl olmuş iyilermiymiş ikiside? sezeryanmı normalmi olmuş ay anlatın kzlar yaa çok heyecanlandıım :52::52:125:

kızlar ben çıkıyorum yatayım görüşürüz yarın...BAŞAKKK çok sevindim senin adına canım tekrardan gözün aydın taze annneeeeee

cnm krampların sebebi magnezyum eksikliğinden günde 2 kere içiyorum ama yinede arada oluyo,ağrıya da artacak demişti zırt pırt aramayım diye herhalde önceden açıklama yapmıştı:1: o yüzden aramadım, geçmeseydi acile gitmeyi düşünüyodum ama yattım direk uyudum sabaha bişeyim kalmadı çok şükür...

kızlar ben çıkıyorum yatayım görüşürüz yarın...BAŞAKKK çok sevindim senin adına canım tekrardan gözün aydın taze annneeeeee

tamam canım geçtiyse sorun yok demekki bende çıkıcam ütü yapmm lazım iyi gecelr:54:

oy oy maaşallah egeciğimze :nazar::emir_bebek: anneciğini çok uğraştırmadan iyi gelmiş hemen 2 saatte :46: ama tabi bide suni sancı çeken annesine sormak lazım o 2 saat geçmek bilmemiştir heraldee :26::18: ay bizim deli başakta anne oldu yaa inanası gelmiyo insanın :9: minnacık bebek tutmaya giydirmeye yıkamaya falanda korkuyodur o şimdi nasıl başediyo acabaa neyseki annesi yanındada yalnız kalmadı kız :34: ay çok sevindim yaa sağlıcakla kurtulmuşlar ikiside ne güzel :52::16:

kızlar başak doğum yapmış sanırım...Allah analı babalı büyütsün inşallah...darısı olmayan herkesin başına inşallah...:nazar::emir_bebek:

Bu kuz ptesi cati muayenesi olduydu sali gunu pembe kanamasi olmustu dr gitmis salak ebe bise yok demiss
Dun aksam saat 10 da sarrrr suyu bosalmis hemen hastaneye kosmuslar.
Sancisi yokmus ilk basta fakat 6 cm acilmis ve dogum baslamis
Biraz suni sanci vermisler sanci cogaldikca bizim kizin gozu korkmus
Sezeryan olsu diye diretmis ama kabul etmemisler cunku doguma cok
Az kalmis neyse tam iki saate yakin surmus bir kac ikinma sonucu egemiz
2900 gr dogmus gece saat 12:15 sularinda ikiside cok saglikliymis
Allahim anali babali buyutsun hemen alismis bebeene
Emziriyor gazini cikarabiliyormus :nazar: Allaha emanet maasallah ikisinede

Gözümüz aydınn EGE cik hoşgeldi :nazar::nazar::nazar:
iyi olmalarına da çok sevindim:16::16::16::16:
çok merak ediyorum bende ege yi oyy nasıl tatlıdır şimdi oğluma arkideş :)

kızlarr hayırlı gunler bugun mubarek muharrem ayı baslangıcı bol bol dua edelımm herkese.. ben cook heyecanlı streslı ve o catal yuzunden korku doluyum.. saat 1 de gıdıyorum hastaneye bakalm nolcak 15 gun nasıl beklıcem :( dualarınızda bugun bana da yer verırsenız cok sevınırım..

Gunaydin kizlarrrrr
Egecik simdi iki gunlukmu oldu :))
Yesin teyzesi onu:)

Begum guzel haberlerle donersin insallah tatlim hayirlisiyla tabiii

Kizlarrrrr benimde yarin is gorusmem varrrr bakalim hayirlisi artik cok istiyorum olmasini

Gunaydin kizlarrrrr

Kizlarrrrr benimde yarin is gorusmem varrrr bakalim hayirlisi artik cok istiyorum olmasini

ayy evet canım ya ege bey 2 gunlukkk :) ınsallah hayırlısı neyse kuzumm o olsun.. ıs gorusmen de hayırlı olsun ınsallahh

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:21::21::21:ayy çok sevindim başak hiç doğurcak gibi gelmiyodu çok relaxtı:1: demek oldu da bittiiii:1: ne güzel yaaaaaAllah uzun ömür versin EGE ciğimizeeee:32::32:

yok yok önce hürremde ben rahatım daha:21::21: ama sonra önümde kimse kalmıyo:18::18: hürrem haydeeee sende sıraaaa:32:
bu işler sırayla değilmiş bak egecik bekleyemedi 37+3 de doğduuuu:9::9::9:
kızlar başak doğum yapmış sanırım...Allah analı babalı büyütsün inşallah...darısı olmayan herkesin başına inşallah...:nazar::emir_bebek:
:16: evettt doğurduu maaşallahhhhh
kızlarr hayırlı gunler bugun mubarek muharrem ayı baslangıcı bol bol dua edelımm herkese.. ben cook heyecanlı streslı ve o catal yuzunden korku doluyum.. saat 1 de gıdıyorum hastaneye bakalm nolcak 15 gun nasıl beklıcem :( dualarınızda bugun bana da yer verırsenız cok sevınırım..
canım hakkında hayırlısı olsun nolursa olsun önce bunun için dua et :29::29:
Gunaydin kizlarrrrr

hee kızzzzz yarın bakarız bir aylık sonra kırkı çıkar sonra yaşına girer askere gider evlenir felan :16::16:
canım iş görüşmen iyi geçer inşallah :21:

bu işler sırayla değilmiş bak egecik bekleyemedi 37+3 de doğduuuu:9::9::9:

:16: evettt doğurduu maaşallahhhhh

canım hakkında hayırlısı olsun nolursa olsun önce bunun için dua et :29::29:

hee kızzzzz yarın bakarız bir aylık sonra kırkı çıkar sonra yaşına girer askere gider evlenir felan :16::16:
canım iş görüşmen iyi geçer inşallah :21:

Insallah Allahim hayirli bi omur versin egemize..
Insallah canim hayirlisiysa bu is olsun istiyorum, calismayi ozledim

Pasam nerdesin yaaa?? :))

Back
X