• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlıı cumalar ablacımmmm
sanada hayırlı cumalar canım:54:
günler bize dostların güzelliğiyle,geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi,duamızsa sizlerin sevgisi.cumanız mübarek olsun.herkese hayırlı CUMALAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nazar::nazar::nazar:güneşin pembeliğiyle doğan,saflığıyla süzülen,herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun.hayırlı cumalar dilerim .herşey gönlünüzce olsun.bütün dualarınız kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:
aminnnnnnnnnnnnn.....
sanada hayırlı cumalar cnm.:3::3::3:

sağol canım sanada hayırlı cumalar:))

sevınc ablammm nerelerdesın sen dun adet olman lazımdıı kızın yolda mı yoksa kutlamamı yapıyosun begumun gelıyo dıye :) canım ablam bı ses ver merak ettım senı cok

ablacım sabah yaptım jelı acımadı da bısey sormak ıstıyorum sana.. hıc gerı gelmedı jel acaba yapamadım mı dedım ama bostu cubuk.. orda yerlestımı naptı jel

sana demiştim acısı pek yok görüntüsü insanı kasıyor diye...sen bayağı derine yollamışsın desene:9:zaten öyle oluyor canım merak etme,doğru yapmışsın o gün içinde akması gereken kadar akar...zaten birden akıp giderse bir işe yaramaz...

sana demiştim acısı pek yok görüntüsü insanı kasıyor diye...sen bayağı derine yollamışsın desene:9:zaten öyle oluyor canım merak etme,doğru yapmışsın o gün içinde akması gereken kadar akar...zaten birden akıp giderse bir işe yaramaz...

valla abla kac kez baktım camasrıma bısey yok acaba gıtmedımı dedım baktım ıcı bos :) evde tur attıım yayılsın dıye :) benım agrım bugun hıccc yok ıyımı kotumu bılemedım tutanların agrısı varmıs aman neyse takmıcam :)

nerdesin canım adet olmuşsanda sakın sıkma canını biliyorsun bizim gibi pıhtılıların hamile kalmaktan çok sonrası önemli o yüzden en hayırlı zamanda gelsin bebişin..hem bazen uzun süre korunan kadınlarda korunmayı bırakınca rahim tekrar ona alışmaya çalışırmış her seferinde aynı olmuyor kuzum:29:ben bir kez 2 ayda birinde 6 ayda hamile kalmıştım değişiyor yani gelde haber ver merak ettim seni:29:

valla abla kac kez baktım camasrıma bısey yok acaba gıtmedımı dedım baktım ıcı bos :) evde tur attıım yayılsın dıye :) benım agrım bugun hıccc yok ıyımı kotumu bılemedım tutanların agrısı varmıs aman neyse takmıcam :)

sıkıntı yok canım merak etme,sen jeli doğru yapmışsın....ewet dediğin gibide kafaya takıpta stres yapma,bol,bol dua et sen,hem ağrılar kişiden kişiye değişir unutma:29:

canım aşılama mı yaptırdın sen hadi hayırlı olsun inşallah tutar 15 gün sonra güzel haberini paylaşırsın biizmle...
anammmm minnacıkk yerim onu ben saçı başıda dağılmış yavrumun yaaa maşallahhhhh başak çook tatlı bu olişşşş:nazar::nazar:

:18::18::18::18:

ayyy sanki çok yaşlıda düşündüğü şeye bak..insanlar senin yaşında yeni evleniyo:110::110:

evet cnm 3 tane kayıbım oldu, allahtan çalıştıgım yer raporu filan sorun etmeyen biyer... yoksa uğraştırıcı...
yaşlı değilim tabi zaten yaşımıda hiç göstermiyorum:21::21:ama ne bileyim dumanım yaa ilk çocuğum yaşasaydı 8 yaşında olacaktı kuzum..

neey 7 düşükmüüü ay canım benim yaa çok geçmiş olsuun :18::17: inşallah bidaha öyle kötü şeyler yaşamazsın canım benim yaa yüzün gülsün bundan sonrada sağlıcakla yavrunu kucağına al canım :16::16:

kız ben sana daha öncede yazmıştım demek unutmuşsun evet canım 6 kürtaj 1 taneside evde düştü..iyi dileklerin için sağol canım inşaallah..

şeker ağaya tiz söyleneeeeee:72:

lokmalar dökülsüünnnnnnnnnnnnnnnn:72:

şerbetler kaynatılsıınıınnnnnnnnnnnnnnnn:72:

altınlar dağıtılsııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn:72:

eğlenceler tertiplensiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:72:

40 gün 40 gece kutlansıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:64::64::64::64:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlarr bengısu aklıma gırdı benım bırıcık arkadasım :)atesımı olctum dıjıtal ates olcerle 36.9 cıktı nasıl anlasılıo dusmeden boyle devam mı etmesı lazımm

Back
X