Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve bizlere de sorunsuz hamilelikler. Böyle güzel bebeklere bakınca bizimki de öyle olur diyorum :)Herkese hayırlı hamilelikler
![]()
Cnm bizde anne şutu alsin dedik 3 gün 3 gece inan uymadan sürekli emzirdim kuru bos bu günümüze çok şükür
Cnm mirac abisine benziyor ama karabocuk olmayacak gibi![]()
Gecen pazar İst ddonmuş umursamazsar![]()
ZOMBİ sewinçççççç:18:ben uykusuz kalınca hemen hasta oluyommmmmmmnapiyorsunuz uykusuzluğun dibine vurdum
![]()
canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli... takip edemiyorum bu ara kızım çok hastalandı evdeki tüm vakitlerim onunla geçti...
Ama size bi haberim var.. idrar testinde çift çizgiyi gördüm, kızımın kardeşi olacak inşallah... yarın dr a gidiyoruz, hiç hamilelik belirtim yok.. inşallah kimyasal gebelik olmaz...adetime 2-3 gün var çünkü... duanızı eksik etmeyin benden...
son gelişmeleri yazarım gelip... görüşürüüüzzzzz![]()
geldinmiiiiyaz çabuk çok merak etimmmmm:18:
canım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli... takip edemiyorum bu ara kızım çok hastalandı evdeki tüm vakitlerim onunla geçti...
Ama size bi haberim var.. idrar testinde çift çizgiyi gördüm, kızımın kardeşi olacak inşallah... yarın dr a gidiyoruz, hiç hamilelik belirtim yok.. inşallah kimyasal gebelik olmaz...adetime 2-3 gün var çünkü... duanızı eksik etmeyin benden...
transferin oldu sanırım canım... hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
aminnn...selam
sevinç
umudum
beydağlı
duman
hepinizin mesajlarını okudum iyi dilekleriniz için çok sağolun
bugün 12: 35 de tarnsferim oldu 2 yumurtamda iyi kalitede döllenmiş herkese nasip olmaz dedi doktorum
korktuğum kadar değilmiş ama transferden önce sancım oldu nerdeyse 2 saate yakın tutunca
bende mecburen wc ye gittim tekrar su içip sıkıştım
boşuna eziyet etmişim kendime ama heran çağıracaklar diye bekledim neyseki bitti
en güzel yanı artık test gününü beklemesi kaldı inşallah ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz![]()
yazdım canım anca fırsat bulabildim 4 e gelirken geldik eve yemek falan yedik
sonrada yeğenim geldi derken şimdi girebildim şimdide uzandım dinleniyorum
selam
sevinç
umudum
beydağlı
duman
bugün 12: 35 de tarnsferim oldu 2 yumurtamda iyi kalitede döllenmiş herkese nasip olmaz dedi doktorum
korktuğum kadar değilmiş ama transferden önce sancım oldu nerdeyse 2 saate yakın tutunca
boşuna eziyet etmişim kendime ama heran çağıracaklar diye bekledim neyseki bitti
en güzel yanı artık test gününü beklemesi kaldı inşallah ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz![]()
sğl cnmm![]()
ayyyyyyy super bir haber buuuuuuu
Cnm insallah herşey yolundadır guzel hbrlerini bekliyoruz
Eysanada çok geçmiş olsun
amin paşam sağolnazemirhayırlı haberleirni alıım işşallah dualarım seninle bebegim
umuudm naber bebem aliş nasıl benim minikim gene öksüüryor amam eskisi gibi dgeil çok şükür
dumanımkız kıızm akardeşmi geliyor amanın rabbim saglıklı gebelik nasip etsin işşallah
beydaglımcanım kardeşim belin nasıl doktor ne dedi bakalım rapor ver
bafssen nasılsın adet oldunmu merak ettim :18::18:
sevinç karısımaşşallah ogluşuna bilebilsem buruya resim koymayı bende koyardım aam bilemiyom allah analı babalı büyütsn minikini
bende aradıgımda bri kerede dön be kadın bana gerianca brileri arıyor konuşuyon meşgul sen beni beyenmiyonmu
kızlar oglum halen ara ara öksürüyor canlar hasta kucagımdan bırakamıyurm malum şefkat istiyor allaha şükür gülmeleri başladı rabbim olmayanlarada tez zamnda versin işşallah bebek![]()
amin cnm darısı sanada olsun beraber kasım yada aralık anası olalım inşallah :)hadi gözün aydın hayırlı sağlıklı gebelik ve evladını kucağına almayı nasip etsin RABBİM
iyi geçti canım inşallah 7 nisanda öğrenecez sonucu![]()
canım yarın gidicem ilk dr a ama korkularım var, hiç hamilelik belirtim yok çünkü hiç böyle olmamıştım... iğneye yarın başlarım sanırım... çalışıyorum cnm doğum filan yapayım allahın izniyle o zaman bakıcam çalışma durumuma.... darısı sana beydağlımmmmmneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyy ne güzel bir haber bidenem ALLAH tamamına erdirsin inşaallahhh.çok sewindimm kuzummm...
gerçi ben yazmıştım demekki tahminim doğru çıktı yanılmadım,sen hamilesin dimi diyee.......
eee iğneye başladınmı nasıl oldu ne bittiiii yaz çabbukkkkkkkkkkkkkkkk.....
artık ewdemisin,eyşanada çok geçmiş olsun nesi var kuzunun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum canım arkadaşımm.![]()
selam
sevinç
umudum
beydağlı
duman
hadi gözün aydın hayırlı sağlıklı gebelik ve evladını kucağına almayı nasip etsin RABBİM
iyi geçti canım inşallah 7 nisanda öğrenecez sonucu![]()