Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyy büyük gün cuma ne güzel hayırlı bir günde transfer oluyor RABBİM inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlae alırsın,transferden sonra başka birşey yok dimi ben tam olarak bilmiyorum...
offf yazını okurken resmen acı hissettim nasıl uyuşturmadan aldılar yaaa nasıl bir işlem ki o canın çok mu yandıııı,neyse nazom yaşadığın en son acı olur inşaallah gelmiş,geçmiş olsun canım,walla ben senin adına çok heyecanlandımm![]()
Ayyyy nazoooo cuma mübarek gün insallah hayirli haberlerle cnm dua ediyorum insallah Rabbim minigini gobusune birakmis eylesin sşurada beydagliohhh gelsin minnoslar
![]()
Selaaammmmkozlar bbugün bir hhaftalık olduk dDr kontrolüne gittik
dikislerim çok iyiymis oğlunda. Kontrol oldu işitme testi yapildi iyi cikti şükür 170 gr verimsiz toparlanmaya geçti. Çok hafif yenidoğan. Sariligi geçirdik. Genel durumu iyi dedi doktorumuz gobus düşünce yikayacagiz
doğduddoğacak derken bir hafta geride kaldi rRabbim bekleyen isteyen. Herkese nasip eylesin
![]()
Umudum nerdesin kiz ses yok :26:
Amiiin amin insallahhhhhhmaşallah darısı benim başıma
yarın 11 de tarnsferim var ALLAH ım yarında geçse en güzeli test günü beklemek olacak![]()
Umudum nerdesin kiz ses yok :26:
Selam kizlar yokumudum neden gelmedi acaba bişeymi olduki:26:
yarın 11 de tarnsferim var ALLAH ım yarında geçse en güzeli test günü beklemek olacak![]()
Selaaammmmkozlar bbugün bir hhaftalık olduk dDr kontrolüne gittik
dikislerim çok iyiymis oğlunda. Kontrol oldu işitme testi yapildi iyi cikti şükür 170 gr verimsiz toparlanmaya geçti. Çok hafif yenidoğan. Sariligi geçirdik. Genel durumu iyi dedi doktorumuz gobus düşünce yikayacagiz
doğduddoğacak derken bir hafta geride kaldi rRabbim bekleyen isteyen. Herkese nasip eylesin
![]()
Aminnnnnnn inşallah
41 kere masallah ana-ogul size
Verimsiz toparlanma nedir?
bide nasi gobus dusunce yikiycaksiniz simdi yikamiyomusunuz?
Simdilik sorularim bu kadar :)))
Dogum hikayen??
teyzesi yesin onun totosunutesekkur ederiz teyzesi
![]()
vay canına 1 hafta bile oldu demek..iyi olmanıza çok sewindim canımmmmmSelaaammmmkozlar bbugün bir hhaftalık olduk dDr kontrolüne gittik
![]()
ayyyy 12 gün geçmek bilmez artıkamiiinn canım hayırlı günde transfer olacak sonuda hayırlı olur inşallah
tranferden 12 gün sonra test yaptırmaya gidecez hastaneye başka bişey yok
yumurtam azmış az ama sonuçta 1 yumurta alındıktan sonra 2. hissetmedim ama ozamana kadar olan işlemler mahvetti ALLAH bidaha yaşatmasın inşallah
amiiiiiinnnnnnn inşallah![]()
RABBİM inşaallah 12 gün sonra hayırlı haberi vermeyi nasip etsin,herşey güzel olsun inşaallah...yarın 11 de tarnsferim var ALLAH ım yarında geçse en güzeli test günü beklemek olacak![]()
inşaallah çok bekletmeden gelir bebişiniz canım...Arkadaşlar merhaba,
Ben 7 senedir evliyim ve iş, kariyer, ev araba derken aslında en önemli konuyu erteledik ve hep korunduk ama şimdi de çocuk yapmaya çalışıyoruz:)) Bu ne büyük çelişkidir değil mi....Benim de bu ve benzer başlıklarda kolay olmayan bu yolda motivasyona ve bilgi paylaşımına ihtiyacım var duygusal bir insanım ben de evladıma sarılabilmek çok ama çok istiyorum çoğunuz gibi. Umarım pozitif enerjilerimle ben de size destek olabilirim. Görüşmek üzere...
gunaydinnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun insallahhhhhhhhhhh
[ QUOTE =sevinc00 7;34632314]Saol cnm 170 gr vermişiz toparlanmaya gecmisiz
Önceden yikardik simdi yikamayin diyorlar
Doğum hikayemi yazmadim henüz oözel olsun istiyorum
Vakit bulursam insallah en kisa zamanda yazacagim
Cnm mirac abisine benziyor ama karabocuk olmayacak gibiteyzesi yesin onun totosunu
kime benziyor miraç oda kara böcükmü yosammm
vay canına 1 hafta bile oldu demek..iyi olmanıza çok sewindim canımmmmm
ayyyy 12 gün geçmek bilmez artık
RABBİM inşaallah 12 gün sonra hayırlı haberi vermeyi nasip etsin,herşey güzel olsun inşaallah...
inşaallah çok bekletmeden gelir bebişiniz canım...
sanada hayırlı cumalar canımmm![]()
Gecen pazar İst ddonmuş umursamazsarnerelerdesin merak ettim seni ankaradamısın halaaa,bir ses ver canımmmm![]()