Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyyyy büyük gün cuma ne güzel hayırlı bir günde transfer oluyor RABBİM inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlae alırsın,transferden sonra başka birşey yok dimi ben tam olarak bilmiyorum...

offf yazını okurken resmen acı hissettim nasıl uyuşturmadan aldılar yaaa nasıl bir işlem ki o canın çok mu yandıııı,neyse nazom yaşadığın en son acı olur inşaallah gelmiş,geçmiş olsun canım,walla ben senin adına çok heyecanlandımm:29:

amiiinn canım hayırlı günde transfer olacak sonuda hayırlı olur inşallah
tranferden 12 gün sonra test yaptırmaya gidecez hastaneye başka bişey yok
yumurtam azmış az ama sonuçta 1 yumurta alındıktan sonra 2. hissetmedim ama ozamana kadar olan işlemler mahvetti ALLAH bidaha yaşatmasın inşallah:25:

Ayyyy nazoooo cuma mübarek gün insallah hayirli haberlerle cnm dua ediyorum insallah Rabbim minigini gobusune birakmis eylesin sşurada beydagli :21: ohhh gelsin minnoslar:emir_bebek::emir_bebek:

amiiiiiinnnnnnn inşallah :16:

Selaaammmm :3: kozlar bbugün bir hhaftalık olduk dDr kontrolüne gittik :21: dikislerim çok iyiymis oğlunda. Kontrol oldu işitme testi yapildi iyi cikti şükür 170 gr verimsiz toparlanmaya geçti. Çok hafif yenidoğan. Sariligi geçirdik. Genel durumu iyi dedi doktorumuz gobus düşünce yikayacagiz :emir_bebek: doğduddoğacak derken bir hafta geride kaldi rRabbim bekleyen isteyen. Herkese nasip eylesin :emir_bebek:

:nazar:maşallah darısı benim başıma

yarın 11 de tarnsferim var ALLAH ım yarında geçse en güzeli test günü beklemek olacak:16:

Umudum nerdesin kiz ses yok :26:

umudum neden gelmedi acaba bişeymi olduki:26:
Selam kizlar yok
telimun mesaj sisteminde sorun vardi
Simdi bieaaz dahaiyi yine zor gidiyir bniye boyle Oldu ne guzel takur takur mesqjlarimi yaziyodum. Neyse.

yarın 11 de tarnsferim var ALLAH ım yarında geçse en güzeli test günü beklemek olacak:16:

O test Günu varya gelmek bilmez
insallah o gun Rabbim buyuk mutlulugu yasatir sana ve esine.

Selaaammmm :3: kozlar bbugün bir hhaftalık olduk dDr kontrolüne gittik :21: dikislerim çok iyiymis oğlunda. Kontrol oldu işitme testi yapildi iyi cikti şükür 170 gr verimsiz toparlanmaya geçti. Çok hafif yenidoğan. Sariligi geçirdik. Genel durumu iyi dedi doktorumuz gobus düşünce yikayacagiz :emir_bebek: doğduddoğacak derken bir hafta geride kaldi rRabbim bekleyen isteyen. Herkese nasip eylesin :emir_bebek:

Aminnnnnnn inşallah
41 kere masallah ana-ogul size
Verimsiz toparlanma nedir?
bide nasi gobus dusunce yikiycaksiniz simdi yikamiyomusunuz?
Simdilik sorularim bu kadar :)))
Dogum hikayen??

Kapanış
Kapanış
Kapanış
kapanış
kapanış
kapanış
Kapandi!!!!!!!!

Arkadaşlar merhaba,

Ben 7 senedir evliyim ve iş, kariyer, ev araba derken aslında en önemli konuyu erteledik ve hep korunduk ama şimdi de çocuk yapmaya çalışıyoruz:)) Bu ne büyük çelişkidir değil mi....Benim de bu ve benzer başlıklarda kolay olmayan bu yolda motivasyona ve bilgi paylaşımına ihtiyacım var duygusal bir insanım ben de evladıma sarılabilmek çok ama çok istiyorum çoğunuz gibi. Umarım pozitif enerjilerimle ben de size destek olabilirim. Görüşmek üzere...

Aminnnnnnn inşallah
41 kere masallah ana-ogul size
Verimsiz toparlanma nedir?
bide nasi gobus dusunce yikiycaksiniz simdi yikamiyomusunuz?
Simdilik sorularim bu kadar :)))
Dogum hikayen??

Saol cnm 170 gr vermişiz toparlanmaya gecmisiz
Önceden yikardik simdi yikamayin diyorlar
Doğum hikayemi yazmadim henüz oözel olsun istiyorum
Vakit bulursam insallah en kisa zamanda yazacagim

[ QUOTE =sevinc00 7;34632314]Saol cnm 170 gr vermişiz toparlanmaya gecmisiz
Vakit bulursam insallah en kisa zamanda yazacagim[/QUOTE]

Biz yikadik o yuzdenmi 10 15 gun surdu belkjde daha fazla surdu hatır lamiyorum
Tamam canim ne zaman istersen o zaman yazarsın dogum hikayeni.

Cok iyi 170 gr hicbisey biz 2870 di 10 gundE 2640 olmustuk. Ama simdi dusunuyorumda kwndi sutumu icssin diye cok direttim o yüzden geç toparladi bizimkisi ama bunada sukur tabi

Canim insallah transfer yolunda gitmistir
Bu asamadan sonra bol dinlenmen gerek bol
Usutmemeye calis kendini
Beslenmenede dikkat et tatlim

kuzum inşaallah transfer sorunsuz geçmiştir RABBİM yanında olsun inşaallah...sonrasında çok dikkat et ne olur kendini yorma sakın:29:

:38: tesekkur ederiz teyzesi :29:
teyzesi yesin onun totosunu:16:

kime benziyor miraç oda kara böcükmü yosammm:16:
vay canına 1 hafta bile oldu demek..iyi olmanıza çok sewindim canımmmmm:29:
amiiinn canım hayırlı günde transfer olacak sonuda hayırlı olur inşallah
tranferden 12 gün sonra test yaptırmaya gidecez hastaneye başka bişey yok
yumurtam azmış az ama sonuçta 1 yumurta alındıktan sonra 2. hissetmedim ama ozamana kadar olan işlemler mahvetti ALLAH bidaha yaşatmasın inşallah:25:

amiiiiiinnnnnnn inşallah :16:
ayyyy 12 gün geçmek bilmez artık :52:
RABBİM inşaallah 12 gün sonra hayırlı haberi vermeyi nasip etsin,herşey güzel olsun inşaallah...
Arkadaşlar merhaba,

Ben 7 senedir evliyim ve iş, kariyer, ev araba derken aslında en önemli konuyu erteledik ve hep korunduk ama şimdi de çocuk yapmaya çalışıyoruz:)) Bu ne büyük çelişkidir değil mi....Benim de bu ve benzer başlıklarda kolay olmayan bu yolda motivasyona ve bilgi paylaşımına ihtiyacım var duygusal bir insanım ben de evladıma sarılabilmek çok ama çok istiyorum çoğunuz gibi. Umarım pozitif enerjilerimle ben de size destek olabilirim. Görüşmek üzere...
inşaallah çok bekletmeden gelir bebişiniz canım...
gunaydinnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun insallahhhhhhhhhhh

sanada hayırlı cumalar canımmm:29:

nerelerdesin merak ettim seni ankaradamısın halaaa,bir ses ver canımmmm:29:

[ QUOTE =sevinc00 7;34632314]Saol cnm 170 gr vermişiz toparlanmaya gecmisiz
Vakit bulursam insallah en kisa zamanda yazacagim

Biz yikadik o yuzdenmi 10 15 gun surdu belkjde daha fazla surdu hatır lamiyorum
Tamam canim ne zaman istersen o zaman yazarsın dogum hikayeni.

Cok iyi 170 gr hicbisey biz 2870 di 10 gundE 2640 olmustuk. Ama simdi dusunuyorumda kwndi sutumu icssin diye cok direttim o yüzden geç toparladi bizimkisi ama bunada sukur tabi[/QUOTE]

Cnm bizde anne şutu alsin dedik 3 gün 3 gece inan uymadan sürekli emzirdim kuru bos bu günümüze çok şükür
teyzesi yesin onun totosunu:16:

kime benziyor miraç oda kara böcükmü yosammm:16:

vay canına 1 hafta bile oldu demek..iyi olmanıza çok sewindim canımmmmm:29:

ayyyy 12 gün geçmek bilmez artık :52:

RABBİM inşaallah 12 gün sonra hayırlı haberi vermeyi nasip etsin,herşey güzel olsun inşaallah...

inşaallah çok bekletmeden gelir bebişiniz canım...

sanada hayırlı cumalar canımmm:29:
Cnm mirac abisine benziyor ama karabocuk olmayacak gibi :1:
nerelerdesin merak ettim seni ankaradamısın halaaa,bir ses ver canımmmm:29:
Gecen pazar İst ddonmuş umursamazsar:19:

Back
X