- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
belim hala ağrıyor canım sağolasın ama ben doktora gitmedimki:44:nazemirhayırlı haberleirni alıım işşallah dualarım seninle bebegim
umuudm naber bebem aliş nasıl benim minikim gene öksüüryor amam eskisi gibi dgeil çok şükür
dumanımkız kıızm akardeşmi geliyor amanın rabbim saglıklı gebelik nasip etsin işşallah
beydaglımcanım kardeşim belin nasıl doktor ne dedi bakalım rapor ver
bafssen nasılsın adet oldunmu merak ettim :18::18:
sevinç karısımaşşallah ogluşuna bilebilsem buruya resim koymayı bende koyardım aam bilemiyom allah analı babalı büyütsn minikini
bende aradıgımda bri kerede dön be kadın bana gerianca brileri arıyor konuşuyon meşgul sen beni beyenmiyonmu
kızlar oglum halen ara ara öksürüyor canlar hasta kucagımdan bırakamıyurm malum şefkat istiyor allaha şükür gülmeleri başladı rabbim olmayanlarada tez zamnda versin işşallah bebek![]()
küçük adamın iyiye gitmesine sewindimmm

inşaallah korkuların yersizdir canım kaçta gideceksin doktora,güzel haberlerle gelirsin inşaallah dumanımmmmsğl cnmm
amin paşam sağol
amin cnm darısı sanada olsun beraber kasım yada aralık anası olalım inşallah :)
canım yarın gidicem ilk dr a ama korkularım var, hiç hamilelik belirtim yok çünkü hiç böyle olmamıştım... iğneye yarın başlarım sanırım... çalışıyorum cnm doğum filan yapayım allahın izniyle o zaman bakıcam çalışma durumuma.... darısı sana beydağlımmmmm

Gunaydinnnoğlumun gobusu düştü çok sukurrrrr
![]()
hadi gözünüz aydınnnn

sana kaç tane mesac yazdım bir tek benimkileri görmüyon zaar

şaka yapıyorum aman lohusalık sendromuna girme haa,sen şimdi hem uykusuz hem çok yorgunsundur

annen yanındamı inşaallah uzun kalır bari yardımcı olur sana...kaynoşun ne yapıyor...
Son düzenleme: