Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dr ' un biri bana dediki ne yapsanda bu bağırsaklari duzene girene kadar cekeceksin demişti 2 aya kadar suruyir
Alis kolikdi cok eziyet çekti yavrum onun Kadar zor değildir Miraç
Ben gaz ilaci kullaniyodum doktor verdi
sapsimplex 2 ay kullandim azda olsa faydasi oluyodu
Aguilera diye bitkisel bi Şurup tavsiye etmisti arkadasim da kendi bwbegine kullaniyordu. 2 Aylikkende Sabsimplex i birakip bubaslamist co iyi gelmisti

Saol cnm ya iki gün öncesine kadar çok iyiydi iki gündür zavalli bacaklarini çeke çeke bagroyor
Yedigime dikkat etmedim sanirim :5:

007;3 47062 58]Saol demistu cnm ya iki gozu gün öncesine kadar çok iyiydi iki gündür zavalli bacaklarini çeke çeke bagroyor
Yedigime dikkat etmedim sanirim :5:[/QUOTE]

Canim kiyamam ona ben
doktorum bana bacaklarinI Cekiyomu kizariyo morariyomu yuZU gozu Evet demiştim o zaman Bebegin kolik demişti
cogu bebekde oluyor demisti Ama çok şükür ki geciyor

erkekseler tek tek gelsinler hatta kız olsada tek tek gelsin:1:
doğruuu:9::9::9::9:
Ewet binada şükür cçok comerttir :110: merak etme bir ara geri. İster parasini :37::37: essek kadar bir tane amcamiz var inşaat mühendisi oğluna bir zibin almadi :41:

Rabbim benim kocaman güç kuvvet versin kimsenin eline kimseyi koymasin canim
amin canım..

neyyyy parasını gerimi isticek:53::53::53: niye verdi o zaman,tövbe estağfırrr:53:

yuh inşaat mühendisi ve birşey almadı heeee yok anacım hepsi bir tahaf bu erkek taraflarının,yada bize böyleleri denk gelmiş..neyseki kocalarımız aynı model değil...
Offffff hangi gidalar gaz yapiyor bir yazin hele yaaaaa pof:27::27::27:

çok gaz yapan gıdalar var sevinç ya,

mesela soğan,yeşillik,ayran,yoğurt,narenciyelerin tümü,mercimek gibi tahıllar,süt aklıma şimdilik bunlar geliyor..

sende ne yersen mutlaka bol kimyonla tüketmeye çalış,kayısı,üzüm kompostosu yaptır...

Saol cnm ya iki gün öncesine kadar çok iyiydi iki gündür zavalli bacaklarini çeke çeke bagroyor
Yedigime dikkat etmedim sanirim :5:

oyyyy kuzum yaaaa,,,,sewinç benim kayınvaldemde annemde bebeklere saf zeytinyağıyla bağırsaklarına saat yönünde masaj yaparlardı,bacaklarını bir ileri geri getirirlerdi bayağı...

sonra sıkı giydirirlerdi iyi gelirmiş gazını alırmış,yazayım dedim belki faydası olur...
inşaallah çabucacık geçer sende kendini üşütme...

kızlar selam... dr a gitmedim henüz cumartesine randevu aldım inşallah güzel haberle gelirim, hiç hamilelik belirtim yok...

kızlar selam... dr a gitmedim henüz cumartesine randevu aldım inşallah güzel haberle gelirim, hiç hamilelik belirtim yok...

hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah canım,kötü düşünme belki çok küçük diye böyledir...

doğruuu:9::9::9::9:

amin canım..

neyyyy parasını gerimi isticek:53::53::53: niye verdi o zaman,tövbe estağfırrr:53:

yuh inşaat mühendisi ve birşey almadı heeee yok anacım hepsi bir tahaf bu erkek taraflarının,yada bize böyleleri denk gelmiş..neyseki kocalarımız aynı model değil...

çok gaz yapan gıdalar var sevinç ya,

mesela soğan,yeşillik,ayran,yoğurt,narenciyelerin tümü,mercimek gibi tahıllar,süt aklıma şimdilik bunlar geliyor..

sende ne yersen mutlaka bol kimyonla tüketmeye çalış,kayısı,üzüm kompostosu yaptır...

oyyyy kuzum yaaaa,,,,sewinç benim kayınvaldemde annemde bebeklere saf zeytinyağıyla bağırsaklarına saat yönünde masaj yaparlardı,bacaklarını bir ileri geri getirirlerdi bayağı...

sonra sıkı giydirirlerdi iyi gelirmiş gazını alırmış,yazayım dedim belki faydası olur...
inşaallah çabucacık geçer sende kendini üşütme...
Beydagli çok saol kuzum.benim bizde zeytinyağ surduk. Kimyon demledim çok iyi geldi

Şom agizlilik edip durma belirtim yok deyip deyip cinsiyeti değişmiştir oğlun olacak zaaar :19: hayirli haberlerini bekliyok ctesiye kadar kalp atisi bile duyulabilir:emir_bebek:

Sevinç nasil oldu Miraç?i
Yazdim gormedinsaniriminsallah kuzum rahatlar

Beydagli çok saol kuzum.benim bizde zeytinyağ surduk. Kimyon demledim çok iyi geldi

Şom agizlilik edip durma belirtim yok deyip deyip cinsiyeti değişmiştir oğlun olacak zaaar :19: hayirli haberlerini bekliyok ctesiye kadar kalp atisi bile duyulabilir:emir_bebek:

iyi canım sevindim iyi olmanızaa:29:

Beydaglimmm
Nasilsin kuzum? 4uz sözümü geri aldim aldim birer birer gelsin sizinkilerde 😗💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💔💚💛💜💙💚💛💜💙
Sewinc humananin rezene cayini bende vermiatim simdi aklıma geldi cok kullAnmadim ama. 👀👀👀👀👀👀�tettt.te👀👀👱💝

Yokkiz ne uyku hapi dun verdim sabaha kadar uyumadi :27::30:
Sewincim duzene girer sEn. Hic temiz havaya cikartiyonmu? Mesela balkonun varsa Miraç in ustunu iyi giydir 1 ya da 2 dakika temiz hava alsin. Havalar hala carpabilir o yuzden Beresinide tak. Temiz hava ya ihtiyaclari var

Ayyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime :21:
Ferhan ve umudumdan atak bekliyom
Biricik ve Begüm rabbim çok bekletmeden sizede nasip etsin
Sara sanada canim benim

Yokkiz ne uyku hapi dun verdim sabaha kadar uyumadi :27::30:
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:18::18::18:
Beydaglimmm
Nasilsin kuzum? 4uz sözümü geri aldim aldim birer birer gelsin sizinkilerde 😗💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💔💚💛💜💙💚💛💜💙
Sewinc humananin rezene cayini bende vermiatim simdi aklıma geldi cok kullAnmadim ama. 👀👀👀👀👀👀�tettt.te👀👀👱💝
iyiyim canım sağol,kız tamam canım benim sözünü geri alacak bişey yok arkadaşım ama birer,birer dahah iyyyiiii:9::9:
Ayyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime :21:
Ferhan ve umudumdan atak bekliyom
Biricik ve Begüm rabbim çok bekletmeden sizede nasip etsin
Sara sanada canim benim

amin canım sağolll..
bende nazoyu büyük bir heyecanla bekliyorum darısı bütün isteyen herkese olsunnn:16:

Back
X