Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum dualarim seninle su gibi geçer insallah Rabbim mukaafatini versin konustunmu iki ameliyat mi tekmiALLAH izin verirse çarşamba günü ameliyat olacam:18::18::18:![]()
ahh umudummm ahhhh ,inşaallah buda geçer.....
inşaallah çektiklerimize deyecek evlatlarımız olur,RABBİM herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inşaallah...
merak ediyorum sakın sorumu yanlış anlamayın sadece aklımın karışıklığına ve bu duyguyu bilmediğime verin gerçekten evlat çektiklerimize deyiyormu..
Kuzum dualarim seninle su gibi geçer insallah Rabbim mukaafatini versin konustunmu iki ameliyat mi tekmi
Ahh beydaglim ahh ana baba baci gardas es dost hepsi bir yana evlat bir yana inan bak bu duyguyu yasayinca diyeceksinki ssevinç az bile söylemiş
O günler gelsin
oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kendimi acayip kötü hissediyorum![]()
sağol arkadaşım çok sağolama ne bileyim sevinç çok yoruldum ben böyle düşünmek günahsa RABBİM affetsin beni O benim yüreğimi biliyor,bugünlerimizi aratacak günler yaşatmasın inşaallah...
öyle ince bir sınırdayımki,eşim bana gel boşverelim dese sanki koşarak gidecem ama o benim bu fikrimi bilmiyor tabikii..inşaallah senin dediğin gibi herşeye değer...
doktora sordum anestezi almışken ikisinide ol,ileride ALLAH korusun kanser tehlikesi yaratabilir dedi..ikisini olacam yaniii,keşke annem eskisi gibi olsaydı![]()
amin canım sağolasın..Oyyyy kuzum oyyyy üzülme nolur her iste bir hayir vardır öyle düşün rabbine sigin dua et son ddönemecin son imtihanin olur insallah
Ana gibi yar olmaz canim Rabbim anaciginada şifaversin iinsallah canim
oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
dahqbeydagli 43445 .!.:ahh umudummm ahhhh ,inşaallah buda geçer.....
inşaallah çektiklerimize deyecek evlatlarımız olur,RABBİM herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inşaallah...
merak ediyorum sakın sorumu yanlış anlamayın sadece aklımın karışıklığına ve bu duyguyu bilmediğime verin gerçekten evlat çektiklerimize deyiyormu..
oofffffffffffffffffffffffffffooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffa
Moralim çok bozuk amcam vefat etti annemler apar topar gittiler beni goturmediler ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirmis durumdayim![]()
ne güzel dualar etmişsin bafs çım kocaman bir AMİNNN diorum..teşekkür ederim canım sağolCanim su dunyada gecmeyen gun tukenmeyen omur mu var mutluluklarda uzuntulerde illaki geldikleri gibi gitmiyorlar mi...bu gunlerde gececek Rabbim sonunu hayir eylesin..Allah im vetecegin hayra oyle muhtaciz ki burada dertlestigim tum arkadaslarimin ve benim sikintilarimizi gider insallah...dualarimizda yalvaralim yaradana...nede guzel su soz derdimiz buyuk demeyelim derdimize donup Rabbim buyukdiyelim...kun fe yekun ol der ve olur..suphesiz Allah in takdir ettiginden baskasi gelmez baso a Rabbimiz guzel kaderler yazsin merhametini uzerimizden 1 sn bile eksik etmesin..Allah im senin gazabindan senin merhametine siginiyoruz...Duamiz ancak sanadir ancak senden yardim diler senden medet umariz.bozleri senden baska kimseye muhtac eyleme yarabbim...
amin..dahq
Canim ancak yazabildim dışarıi cikmistik simdi geldik.
Aminn canimmm aminnnnn insallah
Soruna gelince canim
Canim o kadar Guzel bir duygu ki yaşayinca da Hak vericeksin. Mesela butun sevgilerin koca sevgisi ana baba sevgisi kardes sevgisi hepsinin onune geciyor. Kendini unutuyosun :))))
mesela o kadar uykusuz kaliyosun :)) yoruluorsun sacini butun gun tarayqmqdigin bi ile oluyir Kendine bakamiyosun bazi gunler Yemekler bogazina duziliyo cayin sogiyir sofrqnin ustundn yemegini bitirmeden kalkiyosun kimi zaman ..... ama yinede guzelll :))))
Yanj kisacasi cektiklerimize degiyor :))))
Rabbim evlatla sinamasin kimseyi onlarin acisinida Yaşatmasin. Rabbim yavrularimizi korusun ...insallah
Moralim çok bozuk amcam vefat etti annemler apar topar gittiler beni goturmediler ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirmis durumdayim![]()
sağol arkadaşım çok sağolama ne bileyim sevinç çok yoruldum ben böyle düşünmek günahsa RABBİM affetsin beni O benim yüreğimi biliyor,bugünlerimizi aratacak günler yaşatmasın inşaallah...
öyle ince bir sınırdayımki,eşim bana gel boşverelim dese sanki koşarak gidecem ama o benim bu fikrimi bilmiyor tabikii..inşaallah senin dediğin gibi herşeye değer...
doktora sordum anestezi almışken ikisinide ol,ileride ALLAH korusun kanser tehlikesi yaratabilir dedi..ikisini olacam yaniii,keşke annem eskisi gibi olsaydı![]()
Canim su dunyada gecmeyen gun tukenmeyen omur mu var mutluluklarda uzuntulerde illaki geldikleri gibi gitmiyorlar mi...bu gunlerde gececek Rabbim sonunu hayir eylesin..Allah im vetecegin hayra oyle muhtaciz ki burada dertlestigim tum arkadaslarimin ve benim sikintilarimizi gider insallah...dualarimizda yalvaralim yaradana...nede guzel su soz derdimiz buyuk demeyelim derdimize donup Rabbim buyukdiyelim...kun fe yekun ol der ve olur..suphesiz Allah in takdir ettiginden baskasi gelmez baso a Rabbimiz guzel kaderler yazsin merhametini uzerimizden 1 sn bile eksik etmesin..Allah im senin gazabindan senin merhametine siginiyoruz...Duamiz ancak sanadir ancak senden yardim diler senden medet umariz.bozleri senden baska kimseye muhtac eyleme yarabbim...
dahq
Canim ancak yazabildim dışarıi cikmistik simdi geldik.
Aminn canimmm aminnnnn insallah
Soruna gelince canim
Canim o kadar Guzel bir duygu ki yaşayinca da Hak vericeksin. Mesela butun sevgilerin koca sevgisi ana baba sevgisi kardes sevgisi hepsinin onune geciyor. Kendini unutuyosun :))))
mesela o kadar uykusuz kaliyosun :)) yoruluorsun sacini butun gun tarayqmqdigin bi ile oluyir Kendine bakamiyosun bazi gunler Yemekler bogazina duziliyo cayin sogiyir sofrqnin ustundn yemegini bitirmeden kalkiyosun kimi zaman ..... ama yinede guzelll :))))
Yanj kisacasi cektiklerimize degiyor :))))
Rabbim evlatla sinamasin kimseyi onlarin acisinida Yaşatmasin. Rabbim yavrularimizi korusun ...insallah
Saol cnnm bacim taa hakkaride gelemezki iki çocuğu var okula gidiyorlar kaynos gelse ben ona hizmet ederimCanim kıyamam sana başınızz sagolsun. Allah rahmet eylesin. Rabbim sabIr versin .
Bacin falan yokmu birisi senin yanina geleydi. Iyiki gitmemissin daha kotu oluyir insnan . Kaynosun gelirmi yanina
Çokyasliydi cnm ve hastaydi da ooğlanevde simdilik ttekinne güzel dualar etmişsin bafs çım kocaman bir AMİNNN diorum..teşekkür ederim canım sağol
amin..
sağolun arkadaşlar iyiki varsınızzz,sizleri çok seviorum
çok üzüldüm sevinçççç başınız sağolsun canım ALLAH rahmet eylesin,sabrını versin...
sen nasıl gideceksinki daha yeni doğum yaptın, ALLAH ın takdiri işte hayatta tek gerçek olan bu aslında....
yaşlımıdı amcan,sende tek kaldın![]()
canım inşallah bugünleri unutacaksın şimdiden çok geçmiş olsun ALLAH şifanı versin
amiiiiinnnnnnnnn
amiiiiinnn amiiiiinnnn
başın sağolsun canım şimdi kim kalacak yanında birisi gelecekmi:26:
canım oglumun gene gribi nüksetti onunla ugraşıyorum inan yazmasamda okuyorum sizleribasibos tkb siz grup
![]()
canım hayırlı haberler bekliyourm işşallah canım sende anne olucaksın inan elimden brişey gelse nasıl yaparım bir bilsen umuudnu yitirmeALLAH izin verirse çarşamba günü ameliyat olacam:18::18::18:![]()
başın sagolsun canım benim rabbim kalanlara ömür versin işşallahMoralim çok bozuk amcam vefat etti annemler apar topar gittiler beni goturmediler ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirmis durumdayim![]()
Canim kıyamam sana başınızz sagolsun. Allah rahmet eylesin. Rabbim sabIr versin .
Bacin falan yokmu birisi senin yanina geleydi. Iyiki gitmemissin daha kotu oluyir insnan . Kaynosun gelirmi yanina
iyiki sende varsin canimmm bende seni seviyorum cok hemide 💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖�💓💚💛💜ne güzel dualar etmişsin bafs çım kocaman bir AMİNNN diorum..teşekkür ederim canım sağol
amin..
sağolun arkadaşlar iyiki varsınızzz,sizleri çok seviorum
çok üzüldüm sevinçççç başınız sağolsun canım ALLAH rahmet eylesin,sabrını versin...
sen nasıl gideceksinki daha yeni doğum yaptın, ALLAH ın takdiri işte hayatta tek gerçek olan bu aslında....
yaşlımıdı amcan,sende tek kaldın![]()
ayni benim kaynos 😕😕😕Saol cnnm bacim taa hakkaride gelemezki iki çocuğu var okula gidiyorlar kaynos gelse ben ona hizmet ederim
Çokyasliydi cnm ve hastaydi da ooğlanevde simdilik ttekin
Anneme dedim olmazsa bir hafta sonra geri gelin dur bakaljm nolacak
Valla bilmiyom kaynos gelecek oluyor gelmese bana daha iyi amao yatar ben hizmet ederim
![]()
Temembcanim insallah ihtiyac olmaz..canım oglumun gene gribi nüksetti onunla ugraşıyorum inan yazmasamda okuyorum sizleri
canım hayırlı haberler bekliyourm işşallah canım sende anne olucaksın inan elimden brişey gelse nasıl yaparım bir bilsen umuudnu yitirmecanım allah yardımcın olsun sen dogum ettim sag sgalim diye söyle ogün bayram ilan edicem arda beye mail at canım cevap veriri benim ismini ver rica et senle ilgilenir
başın sagolsun canım benim rabbim kalanlara ömür versin işşallah
canım yemeklik soganı ortadan kesiyorsun kabuklarıyla çay tabagına koy yatınca sagın asoluna inan kesiyor benimk ihalen öksürüyor amam eskisi gibi degil![]()
Kapanisssssss
💚💛💜💙