- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Kizzxzzx basakkk ne yapiklisi saclarimi kestirdim miss oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzxzzx basakkk ne yapiklisi saclarimi kestirdim miss oldum![]()
Aksam uykusuda 11 i bulur en azmerci tatlım,
sanada günaydın
biz bugun9buçukta kalktık.
geç kalkınca oğlanı uyutmak çok zor oluyo
bugün öğle uykusu 4-5i bulacak poof
Gunaydinnn nasilsin canim ben bugun daha iyiyim halsizlik var sadece 28 indede annem geliyor surekli yatiom zaten pek dinlenmeli basladim hayirlisi bole hareketsiz kalirsam cok kilo alirim benGünaydın kk'nin tatlı kadınları
Sexy, çekici hoş kadınları
![]()
GGunaydin cnmGünaydın kk'nin tatlı kadınları
Sexy, çekici hoş kadınları
![]()
oğlan oldum desene yine
Kizzz baslamasin cokmu gerekliGunaydinnn nasilsin canim ben bugun daha iyiyim halsizlik var sadece 28 indede annem geliyor surekli yatiom zaten pek dinlenmeli basladim hayirlisi bole hareketsiz kalirsam cok kilo alirim benHicte umrumda degil ya neyse
Derincim senin bulantilar ne alemde benim bulantim yok hala bekliyorum emme yemek yedikten sonra oluyor biraz geciyor sonra sabah bulantim olmuyor
Canim daha iyi olmana sevindimGunaydinnn nasilsin canim ben bugun daha iyiyim halsizlik var sadece 28 indede annem geliyor surekli yatiom zaten pek dinlenmeli basladim hayirlisi bole hareketsiz kalirsam cok kilo alirim benHicte umrumda degil ya neyse
Derincim senin bulantilar ne alemde benim bulantim yok hala bekliyorum emme yemek yedikten sonra oluyor biraz geciyor sonra sabah bulantim olmuyor
Yakışmışdir eminim.GGunaydin cnm
Yok kiz katli kut![]()
aynen tatlım.Heyyyykk da degismesi sana yaradi fistik
Delimisin kadinuyku çok önemli benim için
evimde temiz gündüz hakan kkardeşine bakiyi ben is yapiyim
Niyeymis kaynosun bagi olsun bizimde bagimizmiraç hamakta sallanmaya sevgiyi agaclarin altinda
Sabah5 de kalktikkkkk
![]()
tabii ki sende hklısın. Doğru soyluyosun.Sanki biz yapanlar kaldirabiliyoruzbana bak oğlan daha yürümüyo bile. Ama zannetme ki ilerde senin için daha kolay olacak. Zorluk aynı zorluk. Bir arkadaşım oğlu 8 yaşında küçük bebeğide alisle yasit. Ben ne kadar zorlanıyoSam o da öyle. Hatta onun için daha zor çünkü iyice rahatlığa alismisti.
Sevinç ben 2. Yi düşünürken "Bismillah de başla demisti" bende sana diyorum. Başla gerisi gelir bi şekilde. Allah yardımcımız olur elbet. BurDada psikolojikmen destek oluyoruz birbirimize. Ege'ye yapacağın en büyük kötülük ona bir kardes vermemekdir.kocanla bigün bozussan bile Ege'nin bir kardeşi olma hakkı var canim. Sen bir daha düşün.
Çok zorlanican ama ilerde de kolay olmiycakben hatta şu an bile nasıl başa çıkacağım iki küçük çocukla. Hata Mi ettim diyorum ama sonra tövbe tövbe diyorum kaybettiklerimi hatırlayın şikayet etmiyorum Rabbimin gücüne gider diye
Benim Annem bile derki. Kızım ilkini büyüteyim diyorsun ondan sonra yaparım emin ol o zaman rahatlığa aliscan daha zor olacak derdi. Kiminle konuşSam aynı şeyi duyuyorum. Şuanda zaten evdeyim zaten hiçbişey yapamıyorum ne gezme ne eğlence. Senin komşunda zorluk çekmiş ama sonra rahat etmiş .tabii ki sende hklısın. Doğru soyluyosun.
bende suna inanıyorum; her kişinin kabiliyeti farklıdır. Ben çocukla bişi yapamıyorum.
mesela benm kocam çok şikayet eder benden. Ondan yardım istediğim için sinirlenir
"tek çocuğu olan senmisin. Herkesin çocuğu var ama kimse senin gibi değil, herkes hem çocuğa bakıyo hem işguç yemeğini yapıyo" der bana.
herkes bir değil ben yapamıyorum galiba.
ama ege, sevinçin büyük oğlan kadar olduğunda kardeşine biraz olsun bakar bana yardımı dokunur diye düşünüyorum...
bizim Bi komşumuz ilk çocuğu 3aylıkken ikinciye gebe kaldı.
ikisi bir buyusınde rahat ediyim dedi.
evet şimdi ikiside koca çocuklar oldular ve birden rahata kavuştu.
ama çok zorlandı iki çocukla.
biri daha bebekken memeden kesti.
onunla düzgün ilgilenmeden kardeşi oldu.
çok samimiydik biz o yüzden biz yanında olduk , ilk çocuğuna ben çok baktım.
benm kimse yok bunalınca çocuğu verebileceğim.
ne bilim ya sende haklısın. Belkide Herif çok değişecek
rahatından ödün vermeye başlıycak ilerde.
yaşımızda geçiyo
evet ben çok kararsızımdır.
boğa burcuyum ben.
o zaman ben eşimi senle Bi goruştureyim
çünkü Bi tek beni böyle zannediyor.
halbuki bu çocuk büyüyecek ve bugünler geçecek sabredelim diyorum ona.
çok bunalıyorum derin bildiğin gibi değil
bu herif beni çok bunaltıyo.
en azından annemlere yakın olsam yaparım çocuk
o zaman herife aldırış etmem.
annem yardımcı olur herbişeyime.
burda sadece herifin gözüne bakıyorum yardım etse diye.
hadi yardımıda geçtim, durumuma anlayış gösterse.
dediğin gibi o sadece beni böyle sanıyor.
gerçi Allah bilir en doğrusunu en hayırlusını
o verdikten sonra bize söz düşmez.
bunlarda benm düşüncelerim işte.
![]()
Şu baga gidip basmak istiyorum bu kadın ne işler yapıyo ordasevinç karısı bağda
miraç hamakta
Ne pişirdün kızyemeeemi yaptım
uzandım
kkda yazışıyom