Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

böyle böyle hasta olmuyomu insanlar,
böyle kafaya taka taka, içinde kala kala, içine ata ata kafayı yiyor insan.
bende elimden geldiğince insanların bana manevi olarak zarar vermelerine engel olmaya çalışıyorum.
içime atmaktan nefret ediyorum.
sonra günlerce kafamda konuşuyorum kendi kendime.:KK51:

:KK57:ana çocuk mu yaptırıyordum kız sana:KK57: :KK70::KK70::KK70:
bakalım gelecekte ne dusunceksin:D

duydumda yapmadım :KK22:[/QUOTE:KK14:]he kız vallahi herifle geçinemediğimizi bile bile
elbet adam olur diye düşünmeye ve egeye kardeş olmalı demeye başlamıştım.

ama yok beklemek istiyorum biraz.
accık Bi rahata eriyim. Saçlarım beyazladı yaaaaaaaaaaa:KK14:

kızlar BEĞENİ PRENSESİ bana ödül vermiş:D,BEĞENİ PRENSESİ kim:KK57: ödül ne:KK57:,nerde:KK57: göremiyom,ben bu işten heç bişey anlamıyom:KK64:
kız şişko.
seni beğeni prensesi seçmişler
ödülde puan
puanlarına bakabilirsin.
Bi kaç kişi msjımı beğenince banada böyle ödül vermişlerdi. Hatta prenses yapmışlardı beni. Ne çok sevindim.
lakin ağzımıza Bi parmak bal çalıp bırakıyolar.
ben sandimki devamli ödül alcam pohpohlancam
ama nerdee
bide yönetim akrabam olcak peh

Oy Yoruldum
Sabah kalktik miracin kontrolü vardi gotur dük herşey iyi şükür eve geldim miraci uyuttum evi supur sil miraci yika doyur uyut cimdim geldim kaavemi içtim heec kimseler yok :110:

Tas kebabi
Yarim kilo kadar kusbasi eti köpüklü siyah suyu cikana kadar hasliyorum
Sonra süzgece aliyirum tüm soyulmus minik soganlari iki da s sarimsak bir adet iri doğranması s havuç yarim kasik biber salcasi iyice karistiriyorum az tuz karabiber bunu bir alüminyum tasa koyu tencerenin ortasına ters ceviriyorum yikanmis bir kase pirinci etrafına koyup sicak suyunu ekliyorum ortadaki tasimin üstüne agirlik koyuyorum yukari kalkmasin diye pilav pişince dinlendirip tasi cikariyirum etli harç pilavin tam ortasinda kaliyor :21:

Patlıcan tava
Bir kilo patlicani pijamali soyup tuzlu suya tavalik dogruyorum
Eti salcayla karistiriyorum tencerenin dibine iki diş sarimsak koyuyorum tuzlu sudaki patlicani sıkarak etin üstüne yerlestiriyorum arasına yine bir kaç diş sarimsak en üstüne üstünü kapatacak kadar kabuğu soyulup dogranmis domates onun ustunede iki uc tane temizlenmis yeşil biber koyuyorum bu kadar

IMG-20140725-WA0029.webp

:nazar::nazar:nasıda gülmüş miraç
anama neler ediyom
der gibi.
maşallah çok tatlı yaa canım ben
masum sabi.

sende kilo yapmışın gözümden kaçmadı

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah size nazar değmesin

Basak valla aldigim kilonun yarisini verdim yarisi ustume yapisti gitmiyor:KK51::KK51:
Birkac gun dikkat edeyim dedim sutum azaldi korktum gider zaaar daha adet gormedim odem oldugu gibi duruyor anestezi saolsun:KK51:

Back
X