Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sanki bu kk kurtaracak beni sabah akşam burdayım En Büyük KK
Hiç utanmada yok bende. yemek yok bişey yok.. derin hanim surtsun burda :KK14:
Üstelik tek başına kimsede yok :KK70:

Taze fasulyemi yapsam :KK64:

Aslında burda surtmeyi bıraksamda kolları sivasam bir sulu börek yapsammm:KK8:
Güzel olurdu
Ama nerde bende o marifet
Bulaşık yicadı
Tomestosla lavaboyu yıkadım tansiyon düştü benim bende soluğu burda aldım :-)
Banada bahane lazım :confused:

sağol canım

insan hergün ne yemek yapacağını şaşırıyor
Aynen yemek temizlik kadınlık görevlerini yerine getirmek vs vs. Kadınlık zor zanaat.
Başak gibi rahat bir kadin olacaktım
Kadın totosunu yayiyo yatiyo
Ohhhh hayat ona güzel.
Ege uyuyunca o da uyuyo
Kadının dünya umrunda değilki.
Simdide kesin uyuyordur. :KK70:

Şimdi kesin uyku arasinda bakıyordur kk ya :KK70:

Benim oğlan kiprasiyo uyanmak üzere
Gidim yemeği ocağa koyim
Gelirim Sara'cim
Sende burdaysan görüşürüz
Bi mutfağa girimde Marifetli hünerli ellerimi kullanarak neler dokturecem bakalım :KK70:

kızlar bana yardımcı olun lütfen bi akıl verin oynatmaya az kaldı doktorum olun :KK55: doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum ama şansımı denemek istiyorum:KK31:

adetim 5 güm gecikti 6 aydır korunmuyorum bebeğim olmuyo korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşti.Geçen ayda 5 gün gecikip gelmişti ama bugün kahverengi akıntı gibi bişey geldi arkası adettir dedim ağlamaya başladım saat 5 oldu hala gelmedi adetim :nazar: gögüslerimin ucu çıktı bu çok garip bişey çünkü küçücük uçsuzlardı.bide kasıklarım belim ağrıyo sarı akıntım vardı bugün kesildi oda.bide kasıklarımın olduğu yerde kocaman damarlar çıkmış belli oluyo dışardan çok istiyorum bebeğimin olmasını öünkü ocak ayında ölü doğum yaptım bebeğimi çok özledim yine anne olmak istiyorumm:KK51::KK51: sizce hamile olma ihtimalim varmı :cry: ha bide herşeye ağlıyorum sanırım bu bebek düşüncesi beni delirtti yada hamileyim hormonlar yüzünden :-)

Aynen yemek temizlik kadınlık görevlerini yerine getirmek vs vs. Kadınlık zor zanaat.
Başak gibi rahat bir kadin olacaktım
Kadın totosunu yayiyo yatiyo
Ohhhh hayat ona güzel.
Ege uyuyunca o da uyuyo
Kadının dünya umrunda değilki.
Simdide kesin uyuyordur. :KK70:

Şimdi kesin uyku arasinda bakıyordur kk ya :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Benim oğlan kiprasiyo uyanmak üzere
Gidim yemeği ocağa koyim
Gelirim Sara'cim
Sende burdaysan görüşürüz
Bi mutfağa girimde Marifetli hünerli ellerimi kullanarak neler dokturecem bakalım :KK70:

tamam canım sen yemeğini yap bende çıkacam birazdan sonra görüşürüz :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Oglani uyuttum
HerifI uyuttum
Fink atıyom kk da En Büyük KK

:confused:
:KK45:
Ama yemek de yok
Ne yemeyi yapsam acep:KK64:
bizdede yok protesto ediyorum bugun dunden artanlari yesinler:KK45:
Taze fasulyemi yapsam :KK64:

Aslında burda surtmeyi bıraksamda kolları sivasam bir sulu börek yapsammm:KK8:
Güzel olurdu
Ama nerde bende o marifet
Bulaşık yicadı
Tomestosla lavaboyu yıkadım tansiyon düştü benim bende soluğu burda aldım :-)

Banada bahane lazım :confused:

Derin sulu börek ne kiz su boregimi
Canim benim hamurun içine Patatesli içi koyuyorsun hasliyosun. Mantinin degisik versiyonu ve daha irice patateslisi
Üzerine de sos dokuyorsun sarımsaklı hafif Salçalı ve bunu kaynattigin sudanda sosa ekliyosun.
Karışık anlattım sanirim. Anteplilerin yemeği aslında bende bazen yapıyorum çok lezzetli

Sara canim patatesli pilav Nasil oluyoooo

Tatlım patatesleri yıkayıp soyup küp küp dogruyosun tencereye bir iki kaşık sıvı yağ koyuyosun patatesleri de ekliyosun karıştırıp pilavlık bulguruda katiyosun suyunu tuzunu ekleyip karıştır kaynayınca kısık ateşte pisiriyosun pistikten sonra kağıt havluyu tencerenin ağzına kapatıp yarim saat dinlendiriyosun salata yada tursuyla servis ediyosun lokum gibi bir piksv oluyo çok lezzetli

bunu birde patates yerine taze fasulyeyle yapıyorum oda cok guzel oluyo

Back
X