Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten o sıvı dikkat edersen hissedebilirsin ancak. Az bişey geldiği için.
Bat ne zaman?
Rica ederim bu arada. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Inşallah dilediğin gibi hemen hamile kalırsın.
Hep buralar da takılacaksan biraz tanıt kendini canim.
Mesela kaç yıllık evlisin?
Kaç yaşındasın?
Iste kendin hakkında biraz bişeyler anlat bizde seni tanıyalım.![]()
resimdeki test senin degilmuydi.Bata daha cok var yeni oldum bittim 1 hafta oldu test pesindeyim :)
sen kendini hazır hissediyorSan erken değil. Inşallah olurBuraya takilmak cok güzel ki insan cok rahat ediyor burada ben 23 yasinda 6 aylik evliyim erken diyceksiniz biliyorum ama elimde degil bitane olsun istiyorum sonrasi icin beklerim :)
Hee heederincim masallah heryere yetismissin yoklugumda topigi canli tutmussun aferini hakettinbu aralar sende tkb performansi goruyorum harikasin kis seni seviyom ben yaa
becerikli hatunum
neysem rapor verip yatiyim bugun ben yattim ve oturdum
Mangallar yapildi sohbetler edildi nihayetinde herkes evine dagildi bende dinlenicem artikin ama bu bel agrisi beni korkutuyor kizlar sali gun kontrole gidicem insallah nette ilk uc ayda hormonlar sebebiyle bel agrisi olabilir diyor bende gecenlerde ters bi hareket yapip kutletmistim artik biri sebeb oldu ya insallah bebisim iyidir onla alakali bisiy degildir off bu gebelik beni resmen pabik atak yapti![]()
sen kendini hazır hissediyorSan erken değil. Inşallah olur
evet burası insanı rahatlatıyor
resimdeki test senin degilmuydi.
Bunların dijital olanı varBenim tabikide :) test yaptim durdum bide hani silik cikiyor ya bazen gebelik testi gibi hissettiyor testte bakip durdum esime iki cizgimi bu eminmisin diye sordum :) adam usandı
Niye zormuş 3. Sınıf?
Kizlar arabayi degistirecez bu bize guccuk geliyi bir tane bulduk anlasabilirsek alacik dua edin![]()
Bizde gündüz gözüne sörf yaptik oglsn miraca bakti bizde yatakodasi dagilmis irayi toplamaya gittik![]()
İsi bitirdik yürüyüşe ciktik markete ugradik miracin uykusu gelmiş arabasinda uyumadi eve geldik yatti bende aldiklarimizi yerleştirdim
Beydagli cnm kis temizliği değil bu camur yagdi camlar berbat yaz ortasi diyek kanepeler felan silinecek kasimda kis için hazirlaniriz
Ekim sonu gibi![]()
Gunaydin hayirli haftalar
Hayirli yeni aylar eylulede girdik
Oglan aksam erken uyuduydu bende hemen yataga girdim bir saat sonra basladi bir sag bir sol donmeye emzihi dusuyor uyaniyor sabaha kadar boyleydi bir deliksiz uyumadi 5 de kalktisimdide ayagimda salliyorum uyursa bende zibaracam
civi civiyi sokmedi grip oldum
![]()
bu kız sana yaradı arkadaşım,böyle şakalar yapılmazsa zaman geçmez,ben sewiyom sen yapmaya dewam et..yine mi???
Kız bana bak senin üzerine gül koklanmaz ama dikkat et..ne bu böyle. Her hafta is şehir dışı mi sehir ici mi Allah bilir
ikinci çocuktan sonra tempoyu iyi tut. Sörf yapmaya devam.
Bak Beydagliya konserveleri bile adam kapatiyormus
bu nasıl bir performans
Beydağli nazar boncugunu haketti.
Ben zaten yattı balık yan gider misali
ben zaten batmisim sen kendini kurtar bacim
şaka şaka
Ayyy bana bu gebelikte ne olduysa çok ahlaksız bişey oldum çıktım. Olmayacak şeyler konuşuyorum şakalar yapıyorum vs vs. Sanki çok da tin yani
Bende çoğu zaman aynı durumdayım...
cişini bile yaptığını söylemek gibi ince bir detayı bir rapor ettiğin için benden ve ekip arkadaşlarımdan yıldızlı peki aldın. Kutluyor. Aynı şekilde ince detaylı raporlarının devamını diliyorum.
Domatesden konserveyi nasıl yapıyorsun.![]()
hee performansımız yüksektiTeşekkür ederim hayatım Bende seni seviyom. Gel opim
admin bana mail göndermiş tkb yapmak istiyoruzr seni diye bende olmaz.dedim . Başakin makamına oturmak istemem. Ama istiyorsanız admin olurum dedim
bugün Beydağli ve sevinC'de yüksek performanslıydi. Üstelik ikiside sörf de yapmışdihemde birsürü ev işi
bel ağrısı bende de oluyor canim
Hala var
benim hatta bugün Rahimde sancı vardı
hakkımızda hayırlısı artık.
Ama endişelenme
bel ağrısı çok normal![]()
bu kız sana yaradı arkadaşım,böyle şakalar yapılmazsa zaman geçmez,ben sewiyom sen yapmaya dewam et..
yavrum, domatesleri soyup yemeklik doğruyorum üzerine 2,3 yemek kaşığı zeytinyağı ve biraz tuz ekleyerek 15 ,20 dakika kaynatıyorum..kaynarken kavanozlara doldurup,üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp sıkıca kapatarak ters çeviriyorum ve sabaha kadar hiç kıpırdatmadan bekletiyorum..benimkisi böyle,bütün kış yemeklerime kullandım mis gibi oluyor..
hee performansımız yüksekti
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ![]()
hee performansımız yüksekti
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ![]()
sağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...ellerine sağlık güle güle yiyin canım
woooooooow![]()
Kucucuk çocuklara yok performans ödevi yok bilmem ne İngilizcesi bilgisayara poffffff
Kuz bu arada Esim İst bu hafta gidecek delü daha gitmediki![]()