Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin hayirli haftalar
Hayirli yeni aylar eylulede girdik :KK51:
Oglan aksam erken uyuduydu bende hemen yataga girdim bir saat sonra basladi bir sag bir sol donmeye emzihi dusuyor uyaniyor sabaha kadar boyleydi bir deliksiz uyumadi 5 de kalkti:KK53: simdide ayagimda salliyorum uyursa bende zibaracam:KK53: civi civiyi sokmedi grip oldum :KK1::KK1:
sanada hayırlı haftalar canim
Kız. Bizim oglanda mizmiz babasını çileden çıkardı babası yatak odasını terketti gitti saLonda yatti sabahin 4 ünde. Sabah 7 de de ise gitti. Ben uyuttum oglani 5 e doğru. 8 e kadar yattı ben 7 de kalktım herif ise gidince
herif de bende zombi gibiydik:KK53:

geçmiş olsun buarada
inşallah miraca geçmez

sağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...
:KK22::KK22::KK22:

hamarat arkadaşım menim :KK65::KK65::KK65::KK65::KK65::KK65:

Kız. Bizim oglanda mizmiz babasını çileden çıkardı babası yatak odasını terketti gitti saLonda yatti sabahin 4 ünde. Sabah 7 de de ise gitti. Ben uyuttum oglani 5 e doğru. 8 e kadar yattı ben 7 de kalktım herif ise gidince

geçmiş olsun buarada
inşallah miraca geçmez

kıyamam bi yerimi ağrıyo acaba yoksa herzamanki halimi alişin

:110:

geçmiş olsun buarada
inşallah miraca geçmez
ayyyy nedir bu cekjtigimiz yaaa herjesin cocugu akilli biximkiler kuduruk :mad:
İlaç al canim benim yok sa daha kötü olursun. OğlanI emziriyorsan ona da gecer:KK51:
ilac vermezki emziriyom
ballı limonlu ılıksu iç iyi gelecektir
canım

Saol cnmm zaten mirac ben ve hakan hastayiz

bu kız sana yaradı arkadaşım,böyle şakalar yapılmazsa zaman geçmez,ben sewiyom sen yapmaya dewam et..
yavrum, domatesleri soyup yemeklik doğruyorum üzerine 2,3 yemek kaşığı zeytinyağı ve biraz tuz ekleyerek 15 ,20 dakika kaynatıyorum..kaynarken kavanozlara doldurup,üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp sıkıca kapatarak ters çeviriyorum ve sabaha kadar hiç kıpırdatmadan bekletiyorum..benimkisi böyle,bütün kış yemeklerime kullandım mis gibi oluyor..
Ellerine sağlık
Bütün kış bozulmaması için zeytinyağını mi döküyon?
hee performansımız yüksekti:D
ama sevinç grip olmuş geçmiş olsun SEWİNÇÇÇ:KK19:
sevinç iki çocuk ev işleri birde sörf bu tempoya dayanamadi. Onu dinlenmeye alicaz bi kaç gün. Tabi durdurabilirsek onu

sağol canım,unuttum yazmayı domates kabuklarınıda atmıyorum ben çok güzel salça oluyor..tuzladım bir iki gün beklesin yaparım inşaallah...
:KK22::KK22::KK22:
Ohhh yap bakalım. Çalışkan hatun seni

hamarat arkadaşım menim :KK65::KK65::KK65::KK65::KK65::KK65:

kıyamam bi yerimi ağrıyo acaba yoksa herzamanki halimi alişin
bilmiyorumki haftada bir iki defa böyle yapıyo. Adam da çileden çıktı. Diş değil belki kulağı ağriyordur bilmiyorumki canim. Hasta olmasınlarda.

Cildiracam yemin ederim :mad::mad:
Hastayim hic bir yanim tutmuyor mirac cok huysuz ikigundur her .oka agliyor yaaa ilac verdim fitil verdim yok yok yok:mad::mad:

Ne bu yaaaa :KK47::KK47:

Derin milletten ne çocuklar var gece kafayi koyup zabaha kadar uyuyor bu bizimkilerin kasti bize iki adam görsün inadima aksama kadar uyur herkes her zaman öyle sanir:KK12:

Cildiracam yemin ederim :mad::mad:
Hastayim hic bir yanim tutmuyor mirac cok huysuz ikigundur her .oka agliyor yaaa ilac verdim fitil verdim yok yok yok:mad::mad:

Ne bu yaaaa :KK47::KK47:
Sevincim. Ninni müzikleri acsana hafif tonda sakin müzikler sakinleştiriyor. Ben sabah karşı onun müziği var onu açtım. En azından uyumasa bile bağırmiyo ağlamiyo

Derin milletten ne çocuklar var gece kafayi koyup zabaha kadar uyuyor bu bizimkilerin kasti bize iki adam görsün inadima aksama kadar uyur herkes her zaman öyle sanir:KK12:
Geçen eşimin akrabası gördü alisi hepsi diyordu ne kadar sakin sessiz bi cocuk!!!

Dedim Heeee öyle öyle :KK51:

Aynen kız sevinç biz bunları yanlış mı yaptık yossam :KK70:
Allahım hayırlı evlat etsin
Amin
Sevincim. Ninni müzikleri acsana hafif tonda sakin müzikler sakinleştiriyor. Ben sabah kakafamun müziği var onu açtım. En azından uyumasa bile bağırmiyo ağlamiyo
Aciyim yok oynayacakmisiz
Yikadim uyuttum zorla iki dkka bende kafami koyayim bayilacam

merhaba hatunlar!!!
bizim dun iki adet düğün vardı.
oğlende birine gittik.
düğünden çıkıp eşimin dayısıgile gittik
orda yemek yedik dinlendik.
akşamda diğer düğüne gittik
eve geldiğimizde:confused: hayla kafamda düğün sesleri vardu
kafam kazan gibi oldu vallahi.
bu kadar ekşın çok geldi:confused::confused:

geçmişe bakamadım henuz
müsait Bi ara kontrol etcem.
sevincoo çok analık he mi.
uykusuzluk hiç bişeye benzemiyo.
o tatlı uykudan beni kimse kaldıramaz ama çocuk için kalkıyosun

merhaba hatunlar!!!
bizim dun iki adet düğün vardı.
oğlende birine gittik.
düğünden çıkıp eşimin dayısıgile gittik
orda yemek yedik dinlendik.
akşamda diğer düğüne gittik
eve geldiğimizde:confused: hayla kafamda düğün sesleri vardu
kafam kazan gibi oldu vallahi.
bu kadar ekşın çok geldi:confused::confused:
Ben anladım dün senin bi işler çevirdiğini zaten .
Iyi oynayıp kurtlarıni döktünmu bari? :KK76:
Ben olsam yerimden kalkmazdim enerjimi ege ye saklardım :KK70:
Suanda bir enkaz olarak bunları söylüyorum:KK62:
Ruh Halim değişik saçma sürtük bişey anladın sen onu :confused:

Back
X