Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Midem bulaniyo cok sukur :nazar: yarin kontrol var Allah im insallah hersey yolundadir :KK17:belim agrisini sorucam doktora derincim sen progesteron kullaniyomusun ? Bende isticem doktordan bana vermedi

Midem bulaniyo cok sukur :nazar: yarin kontrol var Allah im insallah hersey yolundadir :KK17:belim agrisini sorucam doktora derincim sen progesteron kullaniyomusun ? Bende isticem doktordan bana vermedi
Midesi bulaniyomus. Iyi gozunaydin:110::110::110:
Evet canim progestan 200mg her akşam alıyorum yatmadan önce ağız yoluyla.:KK51:

Bizim gibi düşük riski olanlar kullanıyor :KK51::KK51:

Yok onu biraktim ben o doktoruda degistirdim ya bu yeni doktorum yarin insallah gersey yolundadir da bende isticemoteki kalp atisini duyunca igne baslicez prulot mu adi bisiy dediydi
Lekelenmelerin varmı ki canim ?
Aliş de hamileyken bende haftada bir iğnesini vuruyorlardi
Hergün de 1 tane hapini yutuyodum.
Burda igne yapmıyorlar yoksa yaptirirdim
Doğuma kadar yapmislardi

:110:

ayyyy nedir bu cekjtigimiz yaaa herjesin cocugu akilli biximkiler kuduruk :mad:

ilac vermezki emziriyom

Saol cnmm zaten mirac ben ve hakan hastayiz

çok geçmiş olsun canım

Ellerine sağlık
Bütün kış bozulmaması için zeytinyağını mi döküyon?
sevinç iki çocuk ev işleri birde sörf bu tempoya dayanamadi. Onu dinlenmeye alicaz bi kaç gün. Tabi durdurabilirsek onu

Ohhh yap bakalım. Çalışkan hatun seni

bilmiyorumki haftada bir iki defa böyle yapıyo. Adam da çileden çıktı. Diş değil belki kulağı ağriyordur bilmiyorumki canim. Hasta olmasınlarda.

amin hasta olmasınlar canım çocukların hastalığı daha zor nerelerinin agrıdığınıda söylemiyo gariplerim

Lekelenmelerin varmı ki canim ?
Aliş de hamn bende haftada bir iğnesini vuruyorlardi
Hergün de 1 tane hapini yutuyodum.
Burda igne yapmıyorlar yoksa yaptirirdim
Doğuma kadar yapmislardi
Onlem amacli gebeligi desteklemek icin vericem demisti bu doktora sorucam lekelenme yok diye vermeyedebikir bi sorayim diyorum Allah im onsallah hersey yolundadir

Back
X