Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sagol canim okuduklarim bana iyi geldi ben bi yandanda soyle dusunuyorum bu gebelikte 2 kere atesledim ve agizdan kalcadan antibiyotukler kullandim daha yeni olusmaya calisiyirdu mutlaka bunlardan etkilendi diyorum simdi bana bicok test yapilacak bicoguda tekrarlanacak bakalim ne cikacak ama bu sefer oncesinden corasprin baslamaliyim diye dusunuyorum ve folbiol Allah im insallah nasip eder bu sefer :KK51:

Sagol canim okuduklarim bana iyi geldi ben bi yandanda soyle dusunuyorum bu gebelikte 2 kere atesledim ve agizdan kalcadan antibiyotukler kullandim daha yeni olusmaya calisiyirdu mutlaka bunlardan etkilendi diyorum simdi bana bicok test yapilacak bicoguda tekrarlanacak bakalim ne cikacak ama bu sefer oncesinden corasprin baslamaliyim diye dusunuyorum ve folbiol Allah im insallah nasip eder bu sefer :KK51:
Iste bafs canim benimherkesin bünyesi farklı biliyomusun daha önce yazdım Allah bilir onu da okumadin :110: arkadaş çok ağır ilaçlar kullandı hamilelikten öncede hamile olduğunu ogrendigindede kullanıyordu nur topu gibi çok tatlı bir kizi oldu. Iste herkesin bünyesi farklı. :110:

Ben zaten geçen günde yazdım onu da okumadın büyük ihtimal :110:
Dedimki doktorun ne diyor bu düşugun nedeni kullandığın antibiyotik ignelermi yoksa kan sulandirici ignelermi yeterli gelmedi. Acaba antibiyotik kullanmasaydin kan sulandirici yetecekmiydi sana :KK51: bunun cevabını bilebilirmi?

Beydağlim
Sorunu atlamisim yukarida yumurtlama ayin iki günü en yüksek düzeyinde oluyor. Ben 1 ay ilişki olmasada o iki günü tutturdumda hamile kaldım. Yoksa Aliş den dolayı fırsat olmuyo yaa. O yüzden yumurtlama günlerini kaçırırsan Şansın olmuyo. Bu adet döngünin kaç gün sürdüğüne bağlı. Genelde 16. Gün civarı oluyor ama bu herkesin döngüSüne göre değişiyor .
Kız sen bunları bilmiyo muydun?
Anlamadıysan yine detaylı anlatırım.
Yani bütün ay ilişki yaşamana gerek yok o iki üç günü kaçırma yeter :KK53:
kız 2 gün olurmu yumurtlama walla ilk duydum bunu,doktorların bana söylediği en basit ifade ile adetin ilk gününden 15 gün saymak ve adet bitiminde düzenli olarak ilk 1o gün gün aşırı ilşki...ama tabiki adet bitimindeki ilk hafta dahada önemli..benim bildiğim bu...

Kizlarr ben geldim kafamda deli sorularrr :KK45:kan sulandirici igne kullandigi halde gebeligi sonlanan var miiiii?????:KK56: Bu soru kafami kemiriyooo yardimmmmmm bildigi ornekler olanlarda cevap yazabilir ben umitsiz vaka miyim ki:eek:
ALLAH benim durumumu kimseye yaşatmasın BAFS çım ama ben,ilk çocuk haricinde her defasında iğne kullanmama rağmen kaybttim...ben buraya defalarca yazdım okumadınmı...kan pıhtılaşması haricinde bende rahim T şeklindeymiş şimdiki gittiğim doktor bana göre senin sorunun bu diyor...üstelik ben yıllar önce rahim filmi çektirdim ve 2 tane sözde prof lar rahim normal dediler..bakalım artık...bunun için 2 kez ameliyat oldum ya...birde miyomlar için ..sen hiç rahim filmi çektirdinmi dicem ama,senin bir çocuğun var....

benim bit kuzenim var,yaşı benden bayağı büyük ben yıllar önce onda gördüm bu durumu ilk çocuğu hemen doğurmuştu ikincisi için,oda iğne kullandı ve maalesef 5 düşükten sonra..sonunda kızına kavuşmuştu...
Sonra baktım olacağı yok
Başka yöntemlerde denedim tabi
Ebe kadın vardı bi tane bana dedi senin rahim ters güya düzeltti
Neyse saçma sapan şeylere de başvurdum..

Ama gel gelelim bir gerçek vardı
Kan pihtilasmasi
Bazılarının bünyesi kaldıramiyor mthfr1298 heterozigot en hafif bilinen kan pihtilasmasi.
Sonra bir doktor buldum bana dedi ki dusuk doz igne ile hamile kalmadan once kullan dedi. Bu hosuma gitmemisti.
sonucda ne zaman gebe kalacagimi bilmuuordum ki ve dediki gebeliğini adetten 4 5 gün önce kan da öğrenip dozu ikiye cikarcaz dedi. :KK57:

Nitekim yurt dışında yaşadığım için doktor kontrolü yok bişey yok
Gebeliği kanda öğrenmek için kan testi yapmıyorlar
Doktora hamile kaldıktan ancak 3 ay sonra gidebilirsin vs vs. Dedim gebelikten once kullanımıycam bu belli. Bi kaç kutu iğne Tr den gelirken getirdim hamile kaldığımi öğrenir Öğrenmez iki Doz cleaxane 0,4 luk basladim.
9 ay yattım
Allahım a binlerce şükür alış geldi.
Bilmiyorum hala gerçekten bunlar 2 doz iğneyle mi oldu yoksa sadece tesadüfmuydu:KK51:
derincim rahim tersliği denen bir şey gerçekten var tıp dilinde adı nedir bilmiyorum,tabi buna rahim filmi çekerek teşhis koyuyorlar..belki senin de vardı..

kız 2 gün olurmu yumurtlama walla ilk duydum bunu,doktorların bana söylediği en basit ifade ile adetin ilk gününden 15 gün saymak ve adet bitiminde düzenli olarak ilk 1o gün gün aşırı ilşki...ama tabiki adet bitimindeki ilk hafta dahada önemli..benim bildiğim bu...

ALLAH benim durumumu kimseye yaşatmasın BAFS çım ama ben,ilk çocuk haricinde her defasında iğne kullanmama rağmen kaybttim...ben buraya defalarca yazdım okumadınmı...kan pıhtılaşması haricinde bende rahim T şeklindeymiş şimdiki gittiğim doktor bana göre senin sorunun bu diyor...üstelik ben yıllar önce rahim filmi çektirdim ve 2 tane sözde prof lar rahim normal dediler..bakalım artık...bunun için 2 kez ameliyat oldum ya...birde miyomlar için ..sen hiç rahim filmi çektirdinmi dicem ama,senin bir çocuğun var....

benim bit kuzenim var,yaşı benden bayağı büyük ben yıllar önce onda gördüm bu durumu ilk çocuğu hemen doğurmuştu ikincisi için,oda iğne kullandı ve maalesef 5 düşükten sonra..sonunda kızına kavuşmuştu...

derincim rahim tersliği denen bir şey gerçekten var tıp dilinde adı nedir bilmiyorum,tabi buna rahim filmi çekerek teşhis koyuyorlar..belki senin de vardı..
canim sana söyle soylimm
şimdi doktorunun söylediği her hasta için olan hamile kalma riskinin olduğu dönem.
Ben yumurtlama testi yapıyorum yıllarca da kullandım.
Diyelim ki adetin 28 gün çekiyor ve her ay bu böyle. O zaman senin yumurtlama günün yüksek ihtimal adetinden itibaren 14. Gün.
adet döngüsü 30 gun olan birinin yumurtlama tarihi adetinin ilk basladigi günden itibaren 16. Gün.
Adeti 35 gun döngüsü olan biri için aletinin itibaren 21. Gün
bugünler yumurtlama günleridir.
Bu yumurtlama günlerinin civarında bile olsa hamile kalırsın. Bi gün öncesi aynı gün ve bi gün sonrasi ilişki. Ben yıllardır bu şekilde hamile kaldim.
Ama ben çoğu zaman test aldım çünkü benim sansizligum adetlerim her ay çok düzensizdir kimi zaman 30 gün sürer kimi zaman 35 gün . Böyle durumlarda tutturmak çok zor. Neticede iki günde bir ilişki her zaman yapamiyosun:KK48: Farzetki yumurtlama gününden 3 4 gün önce ilişki oldu bi kaç gün yapmadın. Baktın ki kacirmissin farkında olmadan :eek:
Zaten içerde spermin ömrü 2 3 gün civaridir.

Bana dediler ki rahim ters olsa hiç hamile kalmazdı dediler :KK51: bilmiyorum bu konuda fikrim yok.

Beydağlim çünkü kimisi erken yumurtlar doktor o ihtimale karşı bu günleride değerlendirin babinda söylemiştir.
Istersen yumurtlama testi al.bak
teStte yumurtlama günün yaklaştıkça ikinci cizgi konulabilir tam yumurtlama gününde de iki çizgi aynı koyulukda oluyor.
Hatta digital de daha net görüyorsun sana resmen bugün yumurtluyorsun diyor

Iste bafs canim benimherkesin bünyesi farklı biliyomusun daha önce yazdım Allah bilir onu da okumadin :110: arkadaş çok ağır ilaçlar kullandı hamilelikten öncede hamile olduğunbilemezndigindede kullanıyordu nur topu gibi çok tatlı bir kizi oldu. Iste herkesin bünyesi farklı. :110:

Ben zaten geçen günde yazdım onu da okumadın büyük ihtimal :110:
Dedimki doktorun ne diyor bu düşugun nedeni kullandığın antibiyotik ignelermi yoksa kan sulandirici ignelermi yeterli gelmedi. Acaba antibiyotik kullanmasaydin kan sulandirici yetecekmiydi sana :KK51: bunun cevabını bilebilirmi?
Evet doktor bana dediki sebebini kimse bilemez hem haklisin ven oglumda ne ilaclar kullanmistim bilmeden nasibi olan geliyor...iste bundaxateslenmis olmam acaba diye dusunduruyor beni tabiki Allahtan baska kimse sebebini bilemez...insallah kaderimde o mutlu gun yazilidir denemeye devam yeni doktor yeni umutlarla

Allah kavuştursun canim
Saol datlim
Gece herif çok hastaydı
Ateşi falan vardı
Onunla uğraştım
Uykumu alamadım
Sersem gibiyim
Çok geçmiş olsun cnm
Ben inandim. Gerçektende nazo epeydir girmiyo :mad:
En acımasız esprileri haketti walla bu karı :KK70::KK70:
:-):-)inandinmi gercekten:-):KK67:
Gunaydin tunaydin topik sakinleri hayatin tepisini totosuna yemis bafs konusuyor uzulunce netice degismedi bu sefer olgunlukla karsiliyoruz yola devam mantigiyla bir mechule suruklenirken burada desteklerini esirgemeyen tum dostlarima kucak dolusu sevgiler :KK23: ya benim bu veletlerim yerlerini mi begenmiyorlar neden beni birakip gidiyorlar :KK61: bu kan sulandirici neden bana misin demedi iyi ornekler duymaya ihtiyacim var elinizde var miii:KK61: filanca igneye ragmen dusurduydu sonrakinde oldu falan yok mu :KK61:sesimi duyan var miiii:KK3:
Cok ornek var cnm pihtilasma topiginde ama benim dr perinatoligtu ve ilk basta lekelenmem var diye coraspirini kesmistim dr hayir dedi kullanacaksin 35 haftaya kadar kullandim on ay oncesindede kullaniyirdum fopbiolle beraber:KK37:

Saol datlim

Çok geçmiş olsun cnm

:-):-)inandinmi gercekten:-):KK67:

Cok ornek var cnm pihtilasma topiginde ama benim dr perinatoligtu ve ilk basta lekelenmem var diye coraspirini kesmistim dr hayir dedi kullanacaksin 35 haftaya kadar kullandim on ay oncesindede kullaniyirdum fopbiolle beraber:KK37:
Sağol tatlım.

hee inandim kız bu başak karısı ne numaraciymis benim safligimi temizliğimi kullandi:KK70::KK70::KK70::p
gururumla oynadi sahtekar$AR :p
kandirdi beni umutlarımla oynadı sonra kirli bi mendil gibi fırlattı attı. Şimdi nasıl bakicam ben ailemin yüzüne :KK70::KK70::KK70:

Bu KK yalanci altta bir suru online var ama kimseyok :110:
yok kız ben buralardayım :KK69:
misafiri n gittimi :KK59:
yemek yapıyor bende :KK22:
et sote
Salçalı makarna
Dolma
Hünkar beğen di
kuzu çevirme :cool:
bundan sonra kandiricam hep :KK70:

Canim benim açık açık söylesin nazo
Bence kimse bile isteye kırmaz burda birbirinI. Yaptığımız esprilerden birinede kırılmiştir belki. Ama açık açık söylesin. Kusluk olmasın.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
derincim aşkım sende mi sarışınsın yoksam:KK48::KK48::KK48:

Ya kizlar bizzat hakkaride yan komsum vardi benle bir dusuk oldu kalp durmasi vebegi kurtajla aldilar kadin gecen hafta dogum yapmis haberini aldim aradim konustuk mthrf 1298 ve 677 ikiside heterezigot cikmis ve 20 kusurlu haftalara kadar corasprin kullanmis sadexe suan bir oglu var bu pigtilasma fasa fiso Allah verecekse veriyor buna kesin kanaat getirdim artik haa bu arada perinatologdan falanda haberi yok son 1 ayina kadar hakkaride devlet hastanesinde kime denk gelirae o doktora gorunerek gebelik gecirdi bazen ditorum bunlari sil at kafandan manuel dene ilacsiz falan nasibi varsa gelsin nasilsa voyleykende dusecekse dusuyor

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
derincim aşkım sende mi sarışınsın yoksam:KK48::KK48::KK48:
kumrallll:KK12::KK12::KK12:

ay çok geçmş olsn cnm ya
iki tane çocukun var kolay değil:KK48:
:KK11::KK11::KK11:

inandı ne var kıskandın mı
bana gönülden inanıyor hatuncuklarım:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
:110:heee safim ben kim ne derse inanırım :KK59:

Ya kizlar bizzat hakkaride yan komsum vardi benle bir dusuk oldu kalp durmasi vebegi kurtajla aldilar kadin gecen hafta dogum yapmis haberini aldim aradim konustuk mthrf 1298 ve 677 ikiside heterezigot cikmis ve 20 kusurlu haftalara kadar corasprin kullanmis sadexe suan bir oglu var bu pigtilasma fasa fiso Allah verecekse veriyor buna kesin kanaat getirdim artik haa bu arada perinatologdan falanda haberi yok son 1 ayina kadar hakkaride devlet hastanesinde kime denk gelirae o doktora gorunerek gebelik gecirdi bazen ditorum bunlari sil at kafandan manuel dene ilacsiz falan nasibi varsa gelsin nasilsa voyleykende dusecekse dusuyor
iğne kullanmamismi hiç:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Back
X