Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen nazocum herkes bundan şikayetçi
ama sadece prolar gorebiliyomuş artıkın.
sen yeni halini görmemiştim dimi
en çok bana yaradı ben tlfumdan yazmaya başladım artık
hep burdayım baaak

nazo yaa senin de misafirin hiç bitmiyor maşallah

canım valla arkasından almanyadan kardeşim onun arkasındanda ablam geldi daha dün gittiler insan 7 kardeş olunca mısafırde bitmez yeğende....inanırmısın bugün 3 saat uyumusum öğleden sonra, nasıl bi yorgunluk varmışsa bende ama güzel geçti onun içinde buraya gelemedim yoğunluktan...
telden kk yada giremedim ne olduysa ne güzel giriyordum istediğim zaman
ama misafir olunca laptoptan girecek vakit bulamadım zaten bana sıra gelmiyordu inşallah bundan sonra görüşürüz

canım valla arkasından almanyadan kardeşim onun arkasındanda ablam geldi daha dün gittiler insan 7 kardeş olunca mısafırde bitmez yeğende....inanırmısın bugün 3 saat uyumusum öğleden sonra, nasıl bi yorgunluk varmışsa bende ama güzel geçti onun içinde buraya gelemedim yoğunluktan...
telden kk yada giremedim ne olduysa ne güzel giriyordum istediğim zaman
ama misafir olunca laptoptan girecek vakit bulamadım zaten bana sıra gelmiyordu inşallah bundan sonra görüşürüz
:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

kumrallll:KK12::KK12::KK12:

:KK11::KK11::KK11:

:110:heee safim ben kim ne derse inanırım :KK59:

iğne kullanmamismi hiç:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Aynen canim ya ustelik kadinin kromozon analizindede sorun varmis 47 ymis Allah isteyince oluyor iste bu kadar basit yani doktor demis ki 10 denemde 2 sansin var saglikli bebek icin ama ikinci denemede bebegini kucagina aldi yaa

inandı ne var kıskandın mı
bana gönülden inanıyor hatuncuklarım:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
:110: saftiriksar cok burdada ondan :110:
aynen kuşum yaa gecenin bi yarısı ben burda bi sürü hatun görüyom

sonunda kkyı bile kendine benzettin:KK70::KK70:
:110: hee benzettim :110: yazarim yonetime duzeltirler:KK49:
[QUOTE"derin_35, post: 36795353, member: 293429"]Ben Misafirlige gidiyom:KK76:
bu saflıkla orda başıma bi iş gelmezse iyidir:KK49:[/QUOTE]
:eek:aman dikkat derinim
Aynen canim ya ustelik kadinin kromozon analizindede sorun varmis 47 ymis Allah isteyince oluyor iste bu kadar basit yani doktor demis ki 10 denemde 2 sansin var saglikli bebek icin ama ikinci denemede
bebegini kucagina aldi yaa
Maasallah dr biri bana demistiki tavuk bir suru yumurtanin ustune yatiyor hepsinden civciv cikmiyor buda onun gibi bise demisti:KK19:

Bafs kiz hic araştırmaya gerek yok biz ilk çocuklarda bise kullandikmi kuzum bilmiyordum bile Rabbim Nasil verdi ignesiz ilacsiz tedavisiz o yüzden Dr güvenmek lazim bu konuda

Bafs kiz hic araştırmaya gerek yok biz ilk çocuklarda bise kullandikmi kuzum bilmiyordum bile Rabbim Nasil verdi ignesiz ilacsiz tedavisiz o yüzden Dr güvenmek lazim bu konuda
Evet ama ornekleri duydukca dahada teslimiyetci oluyorum ve rahatliyorum canim suay vardi 3 dusuk sonrasi bebegini kucakladi biliosun ozelden yazmisti bana 2. Igneye ragmen dustu genetikte megersem bebek sorunluymus 3. De yine ayni dozu kullandi bebegi dogdu bu sefer bak buda bi ihtimal belkide ignenin dozunda degil bebekte sıkıntı vardi su testlerim tekrarlansin bakalim ne cikacak sonuc ama biliyo musun bu gunler cok zor geciyor cokkk

hayırlı olsun hayatım tedavi inşallah
hayırlara ve bebeklere vesile olsun inşallah
sara abla senin kilon çokmuki o kadar.
senin Bi resmini gormştum ben ortalama tontiş Türk hatunu modeliydin.
çok aşırı kilolu durmuyırdun

hımmm çok güzel demiş doktorun
ağzına sağlık.
bende bebek fikrine ara verdiğimde gebe kalmştım.
hey gidinin...
kuzum senin kullanıcı adın ne anlama geliyor:)))))

Amin insallah canım benim kilom biraz fazla

Gece herif çok hastaydı
Ateşi falan vardı
Onunla uğraştım
Uykumu alamadım
Sersem gibiyim

gecmis olsun canım

RABBİM bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun,inşaallah en yakın zamanda bebebğine kavuşursun...

niye yumoş günü sadece 2 günmüüü:KK59:yok kız yımırtlarım daha,yımırtam sıcakkkkkk inanmazsan gelde baakkkk,geldi birden aklıma:KK70:
kıcam sabah geldi:D

hadi hayırlısı canım,ekimede bişey kalmadı inşaallah bu kez sağlıkla ve hayırlısıyla gelir bebişin..sen kaç kilosunki saracımo_O

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:manyakkkkk:KK70::KK70:yooo ben kendimden hiç şüphelenmedim,çünkü buna inanmadım:KK70:

Amin canım sağol

Basakcim saf gibi gördüklerine sarışınmısın diye takılıyosunya gercekten sarışın biri olarak kiriliyorum haberin olsun :KK66:
ayy sakın kırılma ya
her sarışın saf olmıyorki
sadece böyle Bi söylem var ya o yüzden takılıyorum.
asla her sarışın saftır diye bişi yok.
özür dilerim kırdıysam.
asla senle alakası yok.

ayrıca "saf" deyişimde bir şaka.
burdaki arkadaşlarımın samimiyetine dayanarak soyluyorum.
asla kimseyi saf yerine koymuyorum.
burdaki tüm arkadaşlarımız gayet akıllı zeki kişile:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
Evet ama ornekleri duydukca dahada teslimiyetci oluyorum ve rahatliyorum canim suay vardi 3 dusuk sonrasi bebegini kucakladi biliosun ozelden yazmisti bana 2. Igneye ragmen dustu genetikte megersem bebek sorunluymus 3. De yine ayni dozu kullandi bebegi dogdu bu sefer bak buda bi ihtimal belkide ignenin dozunda degil bebekte sıkıntı vardi su testlerim tekrarlansin bakalim ne cikacak sonuc ama biliyo musun bu gunler cok zor geciyor cokkk
İnanirim cnm o yollardan geçtik insan acaba neyi yanlis yaptik atladigimiz birşey varmiydi diye içini yiyor
ayy sakın kırılma ya

özür dilerim kırdıysam.
asla senle alakası yok
Böyle cirmalarsin iste :-) dudunmeden konusunca boyle oluyor dusuncesizsar:110:
Veee biri cikar tum sarisinlarin intikamini alit:-)

ayy sakın kırılma ya
özür dilerim kırdıysam.
asla senle alakası yok.

ayrıca "saf" deyişimde bir şaka.
burdaki arkadaşlarımın samimiyetine dayanarak soyluyorum.
asla kimseyi saf yerine koymuyorum.
burdaki tüm arkadaşlarımız gayet akıllı zeki kişile:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Özürünü kabul ediyorum çünkü senin samimiyetine inanıyorum :KK66:

Back
X