Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ahh canim ya seni cok iyi anliyorum benimde 2 dusugum var pokunu ye olacak deseler yicez yani o durumdayim ama bence boyle islere hic girme derim :KK20: dua et bol bol hergun meryem suresi oku Hem sebebini doktor soylemis bak bu isten ne medet umuyorsun ki sifa Rabbimizden dua edelim de bize vesile olacak iyi doktorlarla karsilastirsin amin.
amin cnm çok sağol cvbın için çok şey okudum çok dua ettim en son meryem suresine başlamıştım yarım kaldı ona devam edicem adet oldum bugün morelim çok bozuk bebek battaniyesi başlamıştım elimde kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor ne heveslerle başlamıştım herkes bebek mi geliyo yoksa diye soruyor içim cız ediyor Allahım dayanma gücü ver isteyipte olmayanlara

bi ara caydinin gelişini kutlıyak
şindik çıkmam gerek herif geliyor yemeği yazırlıyım

caydinnnnnnnnnnn:cool:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::stop::stop::stop::stop::stop::stop::stop:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK73::KK73::KK73::KK73:
:110:Kız ortada yok kendi kendine oynuyon bi gelsinde öyle oyniyak. :63:

ya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi
gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardim:KK51:

amin cnm çok sağol cvbın için çok şey okudum çok dua ettim en son meryem suresine başlamıştım yarım kaldı ona devam edicem adet oldum bugün morelim çok bozuk bebek battaniyesi başlamıştım elimde kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor ne heveslerle başlamıştım herkes bebek mi geliyo yoksa diye soruyor içim cız ediyor Allahım dayanma gücü ver isteyipte olmayanlara
yer gök dua ile.
Hangi şehirdesin ziyaretlere git dua et.
Sorun ne doktor ne dedi. ..
Bende zamanında hep etrafa istemiyoruz daha diyodum hep böyle dedim bi baktım 10 yıl geçmiş :KK57:
Inşallah sen en kisa zamanda kavuşur bebislerine

Arkadaslar benimde 10 aydir olmuyor 3 ay klomen tedavisi gordum+yumurtlama,takibi fakat olmadi klomen,kullanmazsam,yumurtalar 12 mm de catlio klomen kullandigimda 23 mm de catladi hemde o gun iliskiye girdik yataktan, kalkmadim ama,olmadi sonra sperm,testi ve hsg filmi hersey normal simdi 2 ay verdi 1 ayim,kaldi hamile kalamazsam asilama dedi ne yapmam gerekio

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 5, Ziyaretciler: 2)
mgbulut sevinc007 derin_35 basakss sara_28

Hani nerde bu millet :110: yalanci KK :63:

dil çıkaran smile için yönetime sevgilerimi yollamştım
koymuşlarmı nerde
KÖRŞARR:63:
Niye kiz neoldu bakeeeem :63:

Heee artık herkesi kandırmaya caliscam:KK70::KK70::KK70::KK70:
BOŞVERRRRRR,KANDIRIKÇIŞARR:cool:
bu değil aşkım :KK43:

beydooş nerde hanii
:KK47:ruyandamı gördün
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:yoooooo laptop ta gördüm:63::63::63::63::63:
adanalı olduğunu konşmasındanmı anladın.
ama çok Tatlı yaa
kadını kımçırasım geliyo valla:KK71:
---
Beydağlı :63:bu smile
senin hayal dunyana göre dil çıkarıyor olabilir
lakin benm için öyle :KK47:değil
...
sana noldu bakim hayata karşı kim
:KK51:çömşürtürtü yine seni

:KK19:Allah kavuştursun o zamn cnm
yok kız geçende halam söyledi ,burdan birinin babaannesiymiş,karı bu yaştan sonra istanbulda meşhur olmuş,ordan biliyorum....:63::63::63:

:110: ne o catladinmi

noldu kuzzzzz

:KK45::KK45: catla patla :KK49:

:KK47:ayyy cok uzuldum borulceye :D

:eek::eek:daha neler ise gitti :KK55::KK55:

:oops::oops:Yok izin vermezki :KK22:
booşviirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool:

Pasagulu ozledim:KK51::KK51:
bendeeee:KK19:
Ayyyyu arabayi sattikkk araba ariyokkkk:D:D
hayırlı olsunnnn:KK15:
iştee dil çıkaran smileeeeeeeeeeeeeee:63::63::63::63::63::63::63::63::63:
oleyyyyyyyyyyy:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

şu smiledeki ifadeye baksana ya uyok edilirmi hiç ya:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
şuan pden giriyorumbu smile tlfdan gzüküyo Allahallahhhhhhhhhho_O
:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
kızlar araştırmalar sonucu ORKİD marka pedin kısırlığa neden olduğu açıklanmış
biliyosunuz orkid de israil malı
bu isra,il de bizi kurutmya çalışıyor

çocuk sahibi olamayan aile sayısı giderek artıyor
hep o kimyasallar yüzünden
zaten kullandığımz ürünlerin nerdeyse hepsi israilin.

bn zaten hiç orkid kulanmam
nedenide hışırtı yapıyor olması

kaynoşla aynı evde otururken kaynoşun totosndan haşırt hoşurt diyesesler gelirdi:KK57:
oyüzden hç orkid almdım

bndan sonrada asla almam:63:
:KK70::KK70::KK70:hiç gülesim yoktu demek haşırt,hoşurt ses geliyodu kaynoştan,sakın ultra prima kullanıyor olmasın:KK70:
gerçekmiki kız nerden aldın bu duyumu:KK57:ayrıca bende israil malları almamaya dikkat ediyorum ama,dediğin gibi nerdeyse herşey onların:KK62:
:110:Kız ortada yok kendi kendine oynuyon bi gelsinde öyle oyniyak. :63:

gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardim:KK51:

yer gök dua ile.
Hangi şehirdesin ziyaretlere git dua et.
Sorun ne doktor ne dedi. ..
Bende zamanında hep etrafa istemiyoruz daha diyodum hep böyle dedim bi baktım 10 yıl geçmiş :KK57:
Inşallah sen en kisa zamanda kavuşur bebislerine
kız derin seviyom seni, gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardım demişsin yaaa:KK70:ALLAH ta seni güldürsün...
Beydaglim
Nerdesin kadın
Hayata comsuresim var dedin gittin
Gidiş o gidiş :KK20:
çömşürmem uzun sürdü birazzz:KK70:
kız anneme gittim,geldikten sonra yemek yap falan,filan derken işte bu saat:KK19:
Ne bilim :110: yok pPC arizali yok net yok :63:

Yalanci bu kk :63::63:
face nasıl giriyor o zaman,niye buraya gelmiyor demek bizi özlememiş:KK61:

:KK57::KK57:

sevinç bu mesajı 16 dakka önce yazmışsın ama ben daha şimdi girdim kk ya ben nasıl online gözükürüm ki
vay aarkedeşş ,bu nasıl iş .....
KK ben çıkıyorum şimdi,beni online gösteriyorsan külliyen yalan:63:lütfen beni çömşürtme böyle işin içine:KK52:

KÖRŞARR:63:

BOŞVERRRRRR,KANDIRIKÇIŞARR:cool:

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:yoooooo laptop ta gördüm:63::63::63::63::63:

yok kız geçende halam söyledi ,burdan birinin babaannesiymiş,karı bu yaştan sonra istanbulda meşhur olmuş,ordan biliyorum....:63::63::63:

booşviirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cool:

bendeeee:KK19:

hayırlı olsunnnn:KK15:

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

:KK70::KK70::KK70:hiç gülesim yoktu demek haşırt,hoşurt ses geliyodu kaynoştan,sakın ultra prima kullanıyor olmasın:KK70:
gerçekmiki kız nerden aldın bu duyumu:KK57:ayrıca bende israil malları almamaya dikkat ediyorum ama,dediğin gibi nerdeyse herşey onların:KK62:

kız derin seviyom seni, gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardım demişsin yaaa:KK70:ALLAH ta seni güldürsün...

çömşürmem uzun sürdü birazzz:KK70:
kız anneme gittim,geldikten sonra yemek yap falan,filan derken işte bu saat:KK19:

face nasıl giriyor o zaman,niye buraya gelmiyor demek bizi özlememiş:KK61:
Heee öyle şeylere hiç dayanamam :eek:
Bunca zaman nasıl başıma bi iş gelmedi hayret:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Allah senide güldürsun kuzum hEp mutlu ol
:KK74:

Kız kocana comsurmedin inşallah bak yumurtlama günlerin bugünlerde sanırSam adami bağrına bas:rolleyes:ş :KK70:

ya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi
ayy vallahi yapmamak için gerçekten kendini zor tutar insan.
alında benimde başıma geldi sayılır böyle bişi.
Bi akrabamız demşti
biri varmş okuduğu kişi hemen gebe kalıyomş falan.
bizde çocuk duşunmediğimizi soylemştik
aynı sizin gibi
o yüzden"aman istemem" demştim.
şukurki gerek kalmadı..
bence sende yapma kendini tut.

şuan çocuk istemiyorz diyosunuz dimi..
inşallah kısa surede hamile kalırsında
daha fazla öyle söylemek durumunda kalmaxsınız:KK35:
Arkadaslar benimde 10 aydir olmuyor 3 ay klomen tedavisi gordum+yumurtlama,takibi fakat olmadi klomen,kullanmazsam,yumurtalar 12 mm de catlio klomen kullandigimda 23 mm de catladi hemde o gun iliskiye girdik yataktan, kalkmadim ama,olmadi sonra sperm,testi ve hsg filmi hersey normal simdi 2 ay verdi 1 ayim,kaldi hamile kalamazsam asilama dedi ne yapmam gerekio
tatlım incir kurunu oneririm
yumurtlatıyor
bende çok güzel
inşallah şifa olur:KK36:

Back
X