Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

SON DAKİKA!

TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE...

LİSTEMİZDE BULUNAN, LAKİN ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA BİZİ İHMAL EDEN,
BUNA RAĞMEN HOŞGÖRÜ GÖSTERDİĞİMİZ, BUNA RAĞMEN FACEBOOKTA CİRİT ATAN,
BUNA RAĞMEN 'TLFDAN KKYA GİREMİYORUM' DİYEREK BİZİ OYALAYAN,
BUNA RAĞMEN HALA HAKKINDA KURUL TOPLANTISI YAPMADIĞIMIZ

ÇAKMAPOLLY ADLI HATUN HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNULMUŞTUR.
BU DURUYUYU CİDİYE ALARAK KURULU TOPLAMAYA KARAR VEREN TKB
KURULU TOPLAMIŞTIR.

BİNAENALEYH; TOPİK AHALİSİNİN OYLARI SONUCU ÇAKMAPOLLY ADLI HATUNUN LİSTE DIŞI EDİLİP EDİLMEMESİNE KARAR VERİLECEKTİR...
BU OYLAMA SONUCUNDA
ÇAKMAPOLYY ADLI HATUN LİSTE DIŞI EDİLDİĞİ TAKTİRDE
ES KAZA ŞAHSI BURAYA GELİP
'VAY EFENDİM BENİ NEDEN ÇIKARDINIZ BENİM TELEFONUM KJKYA GİRMİYOR YOKSA BEN HALA BURAYA GELİYORUM' DERSE VE BU İSYAN SONUCU

TOPİK AHALİSİNDEN HERANGİ BİRİ ÇIKIPTA
'VAY EFENDİMÖ BAŞAK KARISI ÇIKARMIŞ BENİM HABERİM YOK, O ZATEN İKİRCİKLİ KARIDIR' DEMEYE HAKKI YOKTUR.

KAMUOYUNA DUYRULUR.......
Ablacm ben geldim:KK60:

Ablacm hiç bahane uretmicem evet başka sitelere takılıyordum çok uzun zaman buraya uğramayınca dönmeye utandım şimdi aramıza alırmısınız bilemem ama siz değerli ablalarımın 9ğrecisi bilgilerini almayı isterim ve ihtiyacım var
VALLA BU KADAR YORGUNLUĞA RAĞMEN BU KADAR UZUN Bİ CÜMLE YAZDIM
BÖYLE TKB KİMDE VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN KIYMETİMİ BİLİNİZ:KK14:

SON DAKİKA!

TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE...

LİSTEMİZDE BULUNAN, LAKİN ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA BİZİ İHMAL EDEN,
BUNA RAĞMEN HOŞGÖRÜ GÖSTERDİĞİMİZ, BUNA RAĞMEN FACEBOOKTA CİRİT ATAN,
BUNA RAĞMEN 'TLFDAN KKYA GİREMİYORUM' DİYEREK BİZİ OYALAYAN,
BUNA RAĞMEN HALA HAKKINDA KURUL TOPLANTISI YAPMADIĞIMIZ

ÇAKMAPOLLY ADLI HATUN HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNULMUŞTUR.
BU DURUYUYU CİDİYE ALARAK KURULU TOPLAMAYA KARAR VEREN TKB
KURULU TOPLAMIŞTIR.

BİNAENALEYH; TOPİK AHALİSİNİN OYLARI SONUCU ÇAKMAPOLLY ADLI HATUNUN LİSTE DIŞI EDİLİP EDİLMEMESİNE KARAR VERİLECEKTİR...
BU OYLAMA SONUCUNDA
ÇAKMAPOLYY ADLI HATUN LİSTE DIŞI EDİLDİĞİ TAKTİRDE
ES KAZA ŞAHSI BURAYA GELİP
'VAY EFENDİM BENİ NEDEN ÇIKARDINIZ BENİM TELEFONUM KJKYA GİRMİYOR YOKSA BEN HALA BURAYA GELİYORUM' DERSE VE BU İSYAN SONUCU

TOPİK AHALİSİNDEN HERANGİ BİRİ ÇIKIPTA
'VAY EFENDİMÖ BAŞAK KARISI ÇIKARMIŞ BENİM HABERİM YOK, O ZATEN İKİRCİKLİ KARIDIR' DEMEYE HAKKI YOKTUR.

KAMUOYUNA DUYRULUR.......
Listede olupda uğramayan çok kişi var...
Biz aylardır sevinç Beydağli ve bi kaç kişi sohbet Ediyoruz. Niye ÖZELLİKLE cakmapoly'i sectin bunların arasından merak ettim doğrusu.:confused:

Seni yakalamışken sen hamilesin demi abla az önce geçmişi okudum geç yumurtladm demişsin bende bu ay adetime 1hafta kala yumurtlsdm hamile kalsam ne zaman belli olur adet gününden sonraki günmü yoksa geç yumurtladım diye çokmu beklenen lazm
Hayır canim benim gezebilirsin topikler arası yolculuk yapabilirsin lakin burayı ihmal ettiğin farkedilirse yüce tkb seni şutlar pardon diskalifiye edebilir:-)

Seni yakalamışken sen hamilesin demi abla az önce geçmişi okudum geç yumurtladm demişsin bende bu ay adetime 1hafta kala yumurtlsdm hamile kalsam ne zaman belli olur adet gününden sonraki günmü yok
Hayır canim benim gezebilirsin topikler arası yolculuk yapabilirsin lakin burayı ihmal ettiğin farkedilirse yüce tkb seni şutlar pardon diskalifiye edebilir:-)
Dua Et tkb rahat bu uyku çeksin bu gece sabaha unutur. Ama uykusunu almassa bilmiyorum sana ne yapar. Kendisi çok agresif menopoza mi girdi acep :KK70::KK70::KK70:

Seni yakalamışken sen hamilesin demi abla az önce geçmişi okudum geç yumurtladm demişsin bende bu ay adetime 1hafta kala yumurtlsdm hamile kalsam ne zaman belli olur adet gününden sonraki günmü yok
Dua Et tkb rahat bu uyku çeksin bu gece sabaha unutur. Ama uykusunu almassa bilmiyorum sana ne yapar. Kendisi çok agresif menopoza mi girdi acep :KK70::KK70::KK70:

Seni yakalamışken sen hamilesin demi abla az önce geçmişi okudum geç yumurtladm demişsin bende bu ay adetime 1hafta kala yumurtlsdm hamile kalsam ne zaman belli olur adet gününden sonraki günmü yoksa geç yumurtladım diye çokmu beklenen lazm
Yumurtladikdan 14 gün sonra adet olucaksın. Bir hafta sonra değil.

:KK17::KK17::KK17::KK17:offf offfffffffffffffffffff:KK17::KK17::KK17::KK17:
hakanda küçükkene böylemiydi,yosam sizde de 2 incimi böle oldu..genelde 2 inci oğlanlar daha beter oluyormuş:KK17:
yok bu kucuk daha beter kok sokturuyor bize:KK53::KK53:
pişirme anlamıda taze dedik ,kıcanın gelmesine yakın yapacan ya,onu diyom mantı bekleyince iyi olmuyoru:63:
:63::63: anladikj
çok yorgunum ve uykusuzum kızlar
sizde ne var ne yok

Alişin kabızı geçtimi:KK51:

Miraç yürütecini sevdimi:KK51:

beydoş napin
Sevdi ama yinede kucak diyor:KK51: kucakci bu oglan ya bende bir daha dogururum dogurmam:KK51: aliyom kucaga buyuyunce zaten kucak istemiyolar:KK53:

Back
X