Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevincc gecen senin mi burnun yaniyodu aybenimde 2 gundur ccayir cayir viks surdum sirtima bogazima sicak havlulara sardim yatiyim :KK61: grip olmusum burnum yaniyy tikali zaten bu bebecik dursaydida nasil olcakti ki 2 aydir bogaz enfeksiyonu grip belim dogrulmadi vardir bir hayir herseyde ben biliyorum:KK16: jerkes iyudu ben yatamadim puff:KK53:

Pasa karisinin. Esi korunuyormus alsana korunma cift çizgicikti diyo esi tekrar test almaya gitmis:eek:

Kimmis ki dolunay niye bravo dediniz nolmus ki :KK30:
topiğin ilk zamanlarında olan arkadaşımız
cnm.
uzun bir sure konuştuk paylaştık.
eşinden ayrılınca burayı bıraktı
arada gelip kendinden haber verirdi.
artıkın gelmiyor pehhh

Ben canm kuzum felan derim genelde alınmazsanız derim o sen başoş diyorum sonra kızmak yok:KK48:
de lütfen kızzmam:D

Heee ben göbekli marul sen hangi gruptasin acep hala emisiyonuz Miraç Efendi'yle. :63:
Hee basakta emziriyi :63:
yoo
hafta sonu beraber gidecuk
kıskanmada:110:
:KK14:karanlık mı oluyo o saatte
evet karanlik oluyi :63: ne kiskanacam bende gidecem bayramda orda net var dimi artik :110:
UOTE="basakss, post: 36959812, member:
309493"]uykum var kadın:KK14:[/QUOTE]
Benimde varrrr

Hee basakta emziriyi :63:

evet karanlik oluyi :63: ne kiskanacam bende gidecem bayramda orda net var dimi artik :110:]
Benimde varrrr
hattımı fatıuralıya çevircem
böyle yetmiyo internet.
21milyona 500mb alabiliyom.
bende çok pahalı.
faturalıya dönünce 2gb lık internet i olan tarife alırım.
2gb yeter heralde

Cnm hayirlusi olsun kardeşin çok iyi dusunsun durduk yere sikintiya gitmesin ayri oolmak iyi azicik asim agrisiz basim.
he walla doğru,azıcık aşım ağrısız başım..zaten olumsuz dedi kardeşim:KK14:
aklı olan tabiki birlikte oturmaz. Öyle bi hata ancak aşk gözünü kör etmişse yapılır.
Ben bile şu saf halimle ayrı evim olsun istedim. Kiradayiz ama kafamız rahat.
Allahim kardeşinin hakkında hayırlısınu versin canim
amin canım sağol..en iyisini yapmışsınız:)
sakin yapma tizim pilatesin sırasımı . Yavru gelecek bizim kız pilatesin derdinde:KK67:
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
:-)
melek mi:63:
bu dizide kaç yıldır oynuyor.
kaçıncı sezon bu sayabildinmi

gündüz uyuyunca gece uyuyabilşyomu
:63:seda sayanmı

:63:zahide mi

:110:unuttu onlar bizi kızım boşvir
:-):-):-)
melek e değil doğan cüceloğluna bakıyorum ne güldün..açıkta birşev var yoksa yok:KK67:
Bu pasa karisi test yapmis bebek var galiba ama Esim yok diyor diye msj atmis foto istedim göndermeden kacti :KK11::KK11::KK11:
niye ki bize söylemek mi istemiyor:110:
İyiyim abla hamile kalma çalışmalarım sürüyor her hüsran ama:KK42:
üzülme bebişim günün birinde gelecek elbet bebeğin:KK19:
hım güzel hayırlısı olsun inşallah Allah içinize sindirsin.
bebek yokken taşınıp yerleşmek en guzeli
rahat rahat halledersin işlerini.
bu arada kuşum bana abla demezsen alınmam sana
başoş diyebilirsin mesela.
:KK54::D:KK54::D:KK54::D
ne oldu başak apla,zoruna mı gitti başak apla..kendini küçümen denmi sayıyon senden guçükleri var başak APLA:KK70:
Beydağlim kardeşini verdinmi gıIII???
Nasıl geçti görüşme
tanışma faslıydı işte,kızkardeşim beğenmedi oğlanı..çocuk üniversite mezunu kütahya seramikte kimyager falan filan ama ana,baba kuzusu gibi neyse kısmet...öfff ne stresli işler bunlar yaaa benim kızım olsa ben kimselere veremem heralde..zengin olsak eyiyidi iç güveyi alırdık:KK59:
Pasa karisinin. Esi korunuyormus alsana korunma cift çizgicikti diyo esi tekrar test almaya gitmis:eek:
eee yaptımı acabao_O
yoo
hafta sonu beraber gidecuk
kıskanmada:110:
:KK14:karanlık mı oluyo o saatte
gitmeseydin şaşardım,BAŞAK APILAA..İNŞAALLAH YİNE GİDİP TOPİKİNİ İHMAL ETMEZSİN BAŞAK APLA:cool:

Ben daha once 2 ayri yerde test yaptirmistim 2 sonucta birbirinden farkli bu dr perinatolog universite hastanesinde prof orada ucretsiz sorunlu cikan yani farkli cikan testlerimi tekrarlatacak kan sulandirici dozunu ona gore verecek sanirim off zaten dunya yazi okudum kafam bi milyon du yine hepsi hikaye Allah im nasip et mucizrmi gonder amin
Aynen Rabbim istesin yeterki
bol bol dua etmek en iyisi herzaman
çok okudukça çöl kafa karışıyor
Oto koltuğu kullanan varmi
Kullaniyos ne olmuş :110:
anaaaa :KK49:

Back
X