- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Kanda baktırSELAM KIZLAR YARIN BAT GÜNÜN ÇOK HEYECANLIYIM![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda baktırSELAM KIZLAR YARIN BAT GÜNÜN ÇOK HEYECANLIYIM![]()
Süper menu kızkızlar hafta sonuna iki günde misafirim var cumartesi yemekli pazar günü çaya geliyolar menümü yazayım
cumartesi günü
islim kebabı
pirinç pilavı
karalahana çorbası
karalahana çiçeği kızartması
salata
çayın yanınada
peynirli börek ve sade kek
pazar günü
kaymaklı kurabiye
patates salatası
ıspanaklı börek
kremalı kek
bezelye kızartması
Kanda baktır
Günaydın kuşlar
Siskolar
En güzel benim
![]()
Burdayim anam olmammi giiii
Bensiz burası kocaman bir boşluk![]()
melek e değil doğan cüceloğluna bakıyorum ne güldün..açıkta birşev var yoksa yok
ne oldu başak apla,zoruna mı gitti başak apla..kendini küçümen denmi sayıyon senden guçükleri var başak APLA
gitmeseydin şaşardım,BAŞAK APILAA..İNŞAALLAH YİNE GİDİP TOPİKİNİ İHMAL ETMEZSİN BAŞAK APLA![]()
Hayırdır kız gelmenle gitmen bir oldu
Peşinden kovalayan var yoksa yok![]()
Pasa karisi tekrar yapmis negatif diyor ne .ok yediği bellisiz![]()
0.6 lık kullanıyorum cnm, bende kızımdaki gibi dikkat edemiyorum malesef, zaten evdekiler bebek ilgiye bakıma muhtaç ona yetişicem diye kendimi çok ihmal ediyorum... ama dikkat etmek lazım, karnımızdakide bizim çocuğumuz...iyi iyi maşallah sona yaklasiyosun kuzuuna kavuşmaya az kaldı. Benim. Endişelerle geciyor. Scan a 2 ayda bir aldiklari için ister istemez bi huzursuzluk oluyor.
Kilo 2 kilo almıştım en son
istahim çok açık değil.
Daha doğrusu oğlan nezaman bişey yiyecek olsam kucağıma gelmek istiyor. Doğru düzgün öğünlerimi yiyemiyorum
Igneler ne kadar zorlasada evet yapmamiz gerekeni yapıyoruz. Senin doz kaçtı ki...
0,4 luk mu?
geçmiş olsun cnm hastamı oldun sen? 0.6 lık vuruyorum, corasprin kullanmıyorum cnm... hematologa da gitmedim bu kez, dr 2-3 ayda bir kan akışına baktırıyo..çok şükür sorun yok..Slmlar nasilsiniz bugun ben daha iyiyim ama oksuruk devam ediyor masallah duman Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinkaclik vuruyosun igneyi corasprinde kullaniyo musun? darisi basima insallah...derinn kiz hamile hamile niye sac boyatiyosun
sen bilirsin duramadin
sevincim uydu ayarlamak gicik kolay gelsin ben hec sevmem ole isleri kocis yapar
beydagli huu huu sicakta kolay gelsin pazar gusel mi bari
basak nire gidiyon yi e gezentisarr
![]()
bizimi kandırıyorPasa karisi tekrar yapmis negatif diyor ne .ok yediği bellisiz![]()
bugün herkeste bu konu var,neyseki bizimki d smart kendiliğinden ayarlıyor heç uğraşmıyıkKanallar gitmiş uyduyu ayarliyom![]()
sıhhatler olsun canım,ne renge boyattın benimde sarışın olasım varsonunda kabullendin yani
seksiyim de
kuaföre geldim sacimi boyatiyom![]()
iyiyiz bidenem siz ne yapıyosunuzzzhuhuuuu napıyosunuz????
inşaallah dumancımo zaman güzel haberlerini bekliyoruz desenee, eşimde soruyp seni beydağlı naptı diye ailecek meraktayız :)) 29 haftalık oldum cnm bende eyşancık da iyi 2 yaş sendromuna girdi asabi bişey oldu onunla uğraşıyorum birde...
ohhhhh al sana TEKNOLOCiBİR SÜRÜ ALINTI YAPMIŞTIM
YANLIŞ Bİ YERE DOKUNDUM DİYE TÜM ALINTILAR GİTTİ
ŞİMDİ BAŞTAN KİM YAPCAK O KADAR ALINTIYI
BAŞLIYCAM TELEFONUNADA AKILLISINADA DELİSİNE DE
MESAJ VARSA VAR YOKSA YOK ULEYYNN
bana göre pazar heç güzel değil sevmiyom gitmeyii..sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendineSlmlar nasilsiniz bugun ben daha iyiyim ama oksuruk devam ediyor masallah duman Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinkaclik vuruyosun igneyi corasprinde kullaniyo musun? darisi basima insallah...derinn kiz hamile hamile niye sac boyatiyosun
sen bilirsin duramadin
sevincim uydu ayarlamak gicik kolay gelsin ben hec sevmem ole isleri kocis yapar
![]()
harika menü,ellerine sağlık ama ben bezelye ve kara lahana çiçeği kızartmasını hiç duymadımkızlar hafta sonuna iki günde misafirim var cumartesi yemekli pazar günü çaya geliyolar menümü yazayım
cumartesi günü
islim kebabı
pirinç pilavı
karalahana çorbası
karalahana çiçeği kızartması
salata
çayın yanınada
peynirli börek ve sade kek
pazar günü
kaymaklı kurabiye
patates salatası
ıspanaklı börek
kremalı kek
bezelye kızartması
hadi inşaallah güzel haberler alırsın,SELAM KIZLAR YARIN BAT GÜNÜN ÇOK HEYECANLIYIM![]()
he bende pek hoş bakmıyorum öyle programlara ama,dalında iyi profları buldummu dinlemeyi hiç ihmal etmem
eyicene havalara girmiş bu hatun
yok yok.
lakin melek seda zahide ve türevlerini seyir edenlere pek hoş gözlebakkamıyorum da
---
tamam apıla olabilirik ama
hanfendi de çok söylüyor yani o kelimeyi
bu kadarını kaldıramıyom-----
-----
bu kez böyük net paketi yaptırcam ihmal etmem inş.
sen bilmen cepten net paketlerini
cahil-i teknoloji
![]()
Slmlar nasilsiniz bugun ben daha iyiyim ama oksuruk devam ediyor masallah duman Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinkaclik vuruyosun igneyi corasprinde kullaniyo musun? darisi basima insallah...derinn kiz hamile hamile niye sac boyatiyosun
sen bilirsin duramadin
![]()
adanaya bugün yağmır yağdıııııııııııııııııııııııııııııı
ama hemen sonrasında elektrik gitti ve yeni geldi....böyle olursa kışın yandık[/
QQUOTEherifi beklersek aasama kadar oluruk hem ben anlarim boyle işlerden cnm
hemde nasil serinledik sevinç özlemişim wallaAlintilarim gitti
Bafs cnm ben o işlerden anliyom o yüzden hallettim
beydagli kuzum buz gibi serinlemissindir
Kanallar gitmiş uyduyu ayarliyom![]()
Süper menu kız
Misafirlerin çok şanslı
Keşke ben olsaydım misafirin cumartesi ye de pazarada![]()
Antalya yaadanaya bugün yağmır yağdıııııııııııııııııııııııııııııı
ama hemen sonrasında elektrik gitti ve yeni geldi....böyle olursa kışın yandık![]()
Iyiyiz cok sukur gorumcem geldi dun gece bugunde bizde gunduzde gezdik pek iyi olduBen geldim
Geçmişi okuyamadim herkes iyimi![]()
Iyi yapmissin kuzumIyiyiz cok sukur gorumcem geldi dun gece bugunde bizde gunduzde gezdik pek iyi oldu![]()
Ayy ne güzel olurdu saracim...bende ayarladım kanalları teknolojiyle aram accık iyidir KK23 ::KK23 ::KK23 ::KK23 ::
sağol canım keşke gelsen ne güzeol olar sana daha güzellerini yaparım KK39![]()
Alintilarim gitti
Bafs cnm ben o işlerden anliyom o yüzden hallettim
beydagli kuzum buz gibi serinlemissindir