Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe yariyomu? Sütun bol mu? Kimyon serp yemeginin üzerineUyuttum onu 7 karisimli bir kaave buldum sut yapiyo keciboynuzu salep melengiç felan var içinde ondan iciyorum
aaaaa yeni gördüm canım yaaa üzüldüm şaşırdım çok umutluydum senden bu ay....KIZLAR MALESEFKİ ADET OLDUM
BENDE UMUTLUYDUM AMA OLMADI NASİPaaaaa yeni gördüm canım yaaa üzüldüm şaşırdım çok umutluydum senden bu ay....
HERŞEY NORMALSE NEDEN KALAMIYORUZ ANLAYAMIYORUMWalla açıkçası bende umutlanmistim.
Hayirlisi artık. Beydağlı'ya da söyledim. Onunuzdeki maçlara bakcaniz.
Ben de de 7 8 ayı buluyordu hamis kalmak
Ewet cnm denedim ise yariyorİşe yariyomu? Sütun bol mu? Kimyon serp yemeginin üzerine
ewet canım hayırlısı zaten normalde 27 sini beklemem lazımdı batım o gün çünkü,ama yinede dayanamadım insan negatifi görünce bayağı bir kötü oluyor ama,kırmızılar gelmedi daha bekliyos bakalımGünaydın kızlar
Hayırlı bir gün olur inşallah herkes için
Beydağli üzülme canim. Gonul isterdiki hamis olasin bu ay ama bu hayirliymis belkide. Önündeki maçlara bakıcan artık. Iyi yapmışsın testi erken yapmakla en azından boşuna umitlenmemis olursun.
Bende senin gibi hiç dayanamazdim erkenden yapardım testlerimi.
Başak
Geçmiş olsun hayatım. Nazo yu face de görüyom. Buraya gelmeyenler face de. Paşa da öyle.
canım benim hayırlısı olsun üzüldüm inanki,sen hiç soğan kürü yaptınmıKIZLAR MALESEFKİ ADET OLDUM
ewet canım hayla gelmedi kırmızılar,umut herzaman var ..ama bir kötü oldum yinede negatifi görünce..bekliyorum bakalım hayırlısı 27 sini geçirirsem bir daha test yaparımAyyyyyy tlf yazamadim sabahtir sinir oldum
Beydagli kuzummmm kirmizilar gelmeden her zaman umutvardir cnm üstelik dersinize daha iyi calisin valla on ay ugrastiydim sen o duayi bolbol okukuru incir ye bolbol cnm
kışlık giyinmeye başladınızmı,yosam düzenlemek içinmi..Miracin yazliklarini kaldirdim kisliklarinj cikardimhafta sonuda hakani kileri cikaririm bize daha var
neyyyyy
Yaptım bu ay ama işe yaramamış demekewet canım hayırlısı zaten normalde 27 sini beklemem lazımdı batım o gün çünkü,ama yinede dayanamadım insan negatifi görünce bayağı bir kötü oluyor ama,kırmızılar gelmedi daha bekliyos bakalım
canım benim hayırlısı olsun üzüldüm inanki,sen hiç soğan kürü yaptınmı
ewet canım hayla gelmedi kırmızılar,umut herzaman var ..ama bir kötü oldum yinede negatifi görünce..bekliyorum bakalım hayırlısı 27 sini geçirirsem bir daha test yaparım
kışlık giyinmeye başladınızmı,yosam düzenlemek içinmi..
neyyyyy![]()
onu da Allah bilir. Doğru Zaman değil belkide. Bol bol dua ediyomusun. Sana geçen sefer de demiştim canim. Yer Gök dua ile. Benim etmediğim dua kalmadı. Kaç defa tefriciye bitirdik. Hergün yasin ve Meryem süresini oku. Hep bu sende mevcut olan streside azaltır.HERŞEY NORMALSE NEDEN KALAMIYORUZ ANLAYAMIYORUM
çok iyi canim. Sana Kim tavsiye etti. Rastgelemi buldun? Buralarda öyle şeyler malesEF yokEwet cnm denedim ise yariyor![]()
canim benim bazen testler erkeni göstermiyor. Gerçekden hala bir umut var kuzum..inşallah hayırlısı sürpriz yaparewet canım hayırlısı zaten normalde 27 sini beklemem lazımdı batım o gün çünkü,ama yinede dayanamadım insan negatifi görünce bayağı bir kötü oluyor ama,kırmızılar gelmedi daha bekliyos bakalım
canım benim hayırlısı olsun üzüldüm inanki,sen hiç soğan kürü yaptınmı
ewet canım hayla gelmedi kırmızılar,umut herzaman var ..ama bir kötü oldum yinede negatifi görünce..bekliyorum bakalım hayırlısı 27 sini geçirirsem bir daha test yaparım
kışlık giyinmeye başladınızmı,yosam düzenlemek içinmi..
neyyyyy![]()
çok şükür kavuşturana....Oyy kizlar ben geldim çok sukur napiyosunuz bakim![]()
bence o ay kafan rahatladıği için tuttu.Soğan kuru yaptim
Ari sutu bal polen propolis karisimi yedim
Ates ölçme tekniğini uyguladim
41 hamileden ayetel kursu okuttum
41 gün meryem suresi okudum
41 yasin okudum
41 kenzulars duasi okudum
4444 salati tefriciye okuduk
4 cuma üst üste 1000 adet ya evvel okudum ve 1000 adet ya varis okudum
Klomen tedavisi gördüm
Olmadi olmadi olmadi
Dr rahim filmi istedi tmm dedim o ay hz zekeriya efendimizin duasini okudum bolbol rahim filmi için adeti bekliyordum Nasil olsa film çekilecek diye çocuk fikrini de kafadan atmistim o ay oldu adet gelmedi rahim filmi cekilmedim miracim simdi kollarimda 6 aylik oldu rabbime binlerce şükür
onu da Allah bilir. Doğru Zaman değil belkide. Bol bol dua ediyomusun. Sana geçen sefer de demiştim canim. Yer Gök dua ile. Benim etmediğim dua kalmadı. Kaç defa tefriciye bitirdik. Hergün yasin ve Meryem süresini oku. Hep bu sende mevcut olan streside azaltır.
çok iyi canim. Sana Kim tavsiye etti. Rastgelemi buldun? Buralarda öyle şeyler malesEF yok
canim benim bazen testler erkeni göstermiyor. Gerçekden hala bir umut var kuzum..inşallah hayırlısı sürpriz yapar
çok şükür kavuşturana....
seni daha sık görmek istiyosssssss
bence o ay kafan rahatladıği için tuttu.
Bendede benzer şey oldu
Kardesim eşinden ayrılıyordu
Onların meselesiyle meşgulken bi baktım ben bat kaçmış.. hatırlamıyom bile ne zamandi.. yani kafa başka şeyle meşgul olunca oldu. Bir de dualar.
yokumKadin burdamisin yoksa yok![]()
Görmemistir belkiyokum
yarın gelincük kahvaltıya gelecekmiş
Egeyle oynamak istemiş guyaaa
faceten arkadaşlık yolladım kabul bilem etmemiş
stresim yok diyosun ama su kırmızılari beklemek bile ya da bat I o bile stres başlı. Başına.İnan öyle çok dua ediyorum zikir cekiyorum ki anlatamam ama yok nasip değilmiş stresimde yok bu ara aslında adetimde bir tuhaf tı bugün sabah lavboda kan gördüm oydu sahada birşey gelmedi
Sana çok bileyokum
yarın gelincük kahvaltıya gelecekmiş
Egeyle oynamak istemiş guyaaa
faceten arkadaşlık yolladım kabul bilem etmemiş