Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Si.di gidiyore hepinizi opuyoree cicuk okula gidecek beslenme hazurlamam lazim sonra herif evde aksam ise gidecek bide carsiya gidip halletmem gerekenler var hadi bana kolay geleee

ayy çok teşekkürler vallah galiba negatif kan testlerini göre före sabrı öğrendim eski ben olsam şimdiye kaç defa baktırmştm kanda evet haklısın pazartesi doktora gidip kan testi yapacam hemde muane olacam hamile değilsem de inşallah o zaqmana kadar adet olurum dua edin kızlar şu belirsizlikten kurtulayım
önce şunu söyleyeyim çok sabırlısın sabrına hayranım ben olsam şimdiye kırk kere test yapmıştım

idrarda hemen çıkmayabilir ama kanda baktırırsa hemen öğrenirsin olası bir hamileliğide risk etmemiş olursun ha eğer yoksada için rahat adetini beklersin

Demirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi :63::63:
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun :110::63:
unutmadık ama insan üzülüyor daha çok umutlandıkça
beydoşla arama girme
kıskanç:KK11:

nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK48:
Sara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa:110:[/QUOTE]:KK11:

sağol canım iyiyim:KK60:
niye sevinçi takmıcakmışım doğru söylüyor çıkmadık candan umut kesilmez,bakalım artık zaten günüm gelmeden test yaptım bekliyom bakalım bakak görek:KK11:

niye kabul etmiyor amacı neymiş:KK59:

ay zor dimi yaa çocuğun derdi bitmoyore,OLMAZSA BİR DERT OLSA BİN DERT diyor büyükler doğru galiba:KK16:

kime sarılıp uyumalık kocanda yok yanında:cool:

banane banada yazzz:63::63:

abowwwwwwwwwwwwwwwwwww daha şimdiden böyleysen sen ,kız senin angarada yaşamadığına şükredecek desene
:KK67:BÖRÜLCEŞAR:63:
:KK11:takma diyosam takma böcük karıyı

yorgana örtüye battaniyeye vb sarılıp uyumalık dedim

yazmıcam kimseye
:63:
ALLAH bilir:KK70:

kendimi yazıyormuşş:KK70:onun DEMİRBAŞ ını yesinler:KK70:
hee hemen unuttu kendini az BAZAyı havadikip beklemiyordu:63:

sanada canım:KK19:

kız bunlar niye böyleler ,sanki oğlanlar evlenince üvey evlat oluyor ondan doğanlarda üvey torun..insan niye böyle birşey yapar vicdanı sızlamazmı..haklısın walla heleki yağmurda nasıl bırakmışlar çocuğu:KK62:
:KK70:bazayı hiç kaldırmadım ayol

Demirbaş uyeymis pehhhhh kk nin vermediği rütbeleri oraya yazip kendini tatmin ediyi :63::63:
Bu arada kirmizi gelmemiş niye umudunu kaybetsin sen adet olurdun acaba ustunemi gördüm derdin ne cabuk unuttun :110::63:
beydoşla arama girme

nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sara_28, post: 37076865, member: 238516"]nazonun ne gibi bir özel durumu var buraya gelmeyipte facede dolaşmasını gerektiren bende merak ettim banada yazsana başak APLA:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa:110:[/QUOTE]:KK11:

sağol canım iyiyim:KK60:
niye sevinçi takmıcakmışım doğru söylüyor çıkmadık candan umut kesilmez,bakalım artık zaten günüm gelmeden test yaptım bekliyom bakalım bakak görek:KK11:

niye kabul etmiyor amacı neymiş:KK59:

ay zor dimi yaa çocuğun derdi bitmoyore,OLMAZSA BİR DERT OLSA BİN DERT diyor büyükler doğru galiba:KK16:

kime sarılıp uyumalık kocanda yok yanında:cool:

banane banada yazzz:63::63:

abowwwwwwwwwwwwwwwwwww daha şimdiden böyleysen sen ,kız senin angarada yaşamadığına şükredecek desene
:KK67:BÖRÜLCEŞAR:63:

yazmıcam kimseye
ALLAH bilir:KK70:

kendimi yazıyormuşş:KK70:onun DEMİRBAŞ ını yesinler:KK70:
hee hemen unuttu kendini az BAZAyı havadikip beklemiyordu:63:

sanada canım:KK19:

kız bunlar niye böyleler ,sanki oğlanlar evlenince üvey evlat oluyor ondan doğanlarda üvey torun..insan niye böyle birşey yapar vicdanı sızlamazmı..haklısın walla heleki yağmurda nasıl bırakmışlar çocuğu:KK62:
:KK70:bazayı hiç kaldırmadım ayol

Günaydın kizlar

beydoşla arama girme

Banada
Banada
Yazsin basak aplaaaaaa:110:
:KK11:

yazmıcam kimseye

:KK70:bazayı hiç kaldırmadım ayol[/QUOTE]
Beydosla sen girme arama :110::63:onun hamislik kocu olacam :63:
="basakss, post: 37080634, member: 309493"]demirbaş seçilmemi de kıskanın durun oh[/QUOTE]
:-):-):KK68:
özelden msj atamıyorum ya bulamadım nerden atılıyo
:-):-)Guya demirbas onu bilem bilmiyi borulce basak :63:

Sayin KK yöneticileri En Büyük KKmsjlara cvp yazarken oradan oraya atliyir alintiyi da berbat ediyor çözüm bulun buna :63:

Gunaydin cnm bugünne pisecek bbilmiyom valla :KK51:
benim dünden yeşil fasulye ve spagetti var komposto da var.
Onları Yeriz biz herif aksama yok bende başka bişey yapmam

cok guzel oluyor ama gercekten sabir istiyor Rabbim bu guzel gunleri gormeyi tum isteyenlere nasip etsin insallah amin

aminn insallah canim insa
insallah evet cok kucukler ogretmenler okulda nasil basa cikiyorlar hayret ediyorum Allah kolaylik versin ="sevinc007, post: 37077867, member: 190560"]Onceki gün miraci Dr goturdum kontrole hakani babaannesine biraktim babaannesi borulcenin oğluna bakiyor 13 aylik benim oğlumu eve sigdirmamislar onu ekleme bunu yapma TVbakma top oynama cçocuğu aglatmislar normalde hic birakmam iki saat çocuğu oyalayamamislar koskoca8 yyaşındakicçocuk almaya gittim fisarda yağmur ciseliyor oglani bahçeye birakmislar bisiklete binsin diye :110: deli oldum ya
ayyy cok sinir bozucu ben olsam kavga ederdim iyi susmussun :KK62:
Rabbim hayirlisiyla versin insallah canim oyle derde can kurbanyogsam ikinci olsun diye paralar miydim kendimi bu kadar ahh ahh beydagli nerelerde bizim bu bebisler cok uzun yollardan gelemedilerr veletlerRabbim yez vakit yuzumuzu guldursun sara hanfendi beydagli bafs hamis kalsinsaglicakla dogursun duman derin saglicakla dogursun en bebisli hamisli topik bizim topikimiz olsunzinşallah aminn Rabbim evlatlarimizi omurlu saglikli kardesli etsin etsin insallahhh genis genis ailelerimiz olsun Rabbim saglikla cogaltsin inşallah ami[/QUOTE]
Aminnnn inşallah
benim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
ne oldu kuzum.
Derdini söylemeyen derman bulamaz.

Sevinç bizim kaynos da aynısı. Kızlarının cocuklarina hergün bakar oğullarınınkine bakmaz. Kızları birakmiyo anamız hasta bakamaz diyolar. Eltim bigün bıraktı hemen aradılar gel götür durmuyorlar dedi.
Ahh ahhhh oğullarını yabancı gibi görüyorlar..
Herşeyleri yapmacik

benim hiç moralim yok bugün kafam karmakarışık
Canim ciddi bir konu yoksa üzülme bizde tartisiyoruz zaman zaman görmeyince goresimiz görünce olduresimiz geliyor:KK48:

Uyev evlat sankim :110::110:
Sevinç bizim kaynos da aynısı. Kızlarının cocuklarina hergün bakar oğullarınınkine bakmaz. Kızları birakmiyo anamız hasta bakamaz diyolar. Eltim bigün bıraktı hemen aradılar gel götür durmuyorlar dedi.

Ahh ahhhh oğullarını yabancı gibi görüyorlar..
Herşeyleri yapmacik

Yemekyedik hherif grip olmuş bol limonlu tavuklu çorba yaptim bide sebzeli makarna yoğurt bulasigi yika miraci uyuttum kocisime bitki cayi yaptim balli simdi oturdum:):)

Back
X