Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Simdi gittiler :110:
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk :110:
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yok :110: geçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti :110:
Herifine söyledinmi

:110: kaynos aksam yemeğe geliyormuş :110:
İki çocukla ugrasiyom oglanin ödevleri diz boyu insanda biraz utanma olmali aksam size yemeğe geliyoruz demeye :63: ama yok maalesef :110:

Benide yemeğe cagirdimi yemeği salatayi corbayi hep bana yaptirir güya yemeğe gidiyom:110:
sende erken gitme tam yemek vaktinde git ki hersey hazırlanmış olsun.bende eskiden erken giderdim. Şimdi kocamla tam yemek saatinde gidiyorum yemek hazır olmuş oluyor. Sadece geriye kalan işleri yapıyorum sofrayi topla bulasiklari yıka çay seansı vs vs...
aslında isten hiç gocunmam ama samimiyetsizliklerini ve arkamdan kötü konuştuklarıni bildiğim için artık içimden gelmiyor yapmak... nasıl olsa öyle de kötüyüm böylede.

İlk 3 aya kadar kullansin ama öncesinde 1 yol kullandim cnm
Ben de geçen de bıraktım başım çok agriyordu dedim ondanmi acaba diye. Bıraktım. Sadece progestan ve elevit kullanıyorum.
ProgestanI ne zaman birakmistin?
Belki söyledin ama unuttummm
Inşallah cnmm saol hamislere duasına çoook ihtiyacım var seninde kaç aylık oldu Rabbim tamamına erdirsin
ewet nick değişti cnm seninki biliyorum okurken çözmüştum sen olduğunu kuzumm
saol cnmm insallah dualarınizi esirgemeyenlerden allah razı olsun hepinize bende özlemiştim sizleri ewet artık puc canım bende yeni başlıcam ama serisini okumayı düşünüyorum

Ben yoldayım daha ewe gidemedim arada şansım oluyor Dr soluna koydu süreler heralde direk solu hissettim hakkımda hayırlısı olsun seviyorum sizleri
amin canim inşallah.
Rabbim sanada tez zamanda versin.
Biz 20 haftalik olduk canim..
inşallah sağ salim kavuşuruz bebislerimize..
dualarıM seninle zaten her daim dua ediyorum topikdekiler içinnn...

hayatım bende biliyorum özlediğini, özelikle oğlunu çok özlüyor yalnzlıktan sıkılıyor.
ama buraya beni rızası ile yolluyor.
sonrada burnumdan getiriyor.
her gelmemde böyle yapıyo
ama bukez daha geleli 1hafta olmadan bunaltmaya başladı
konuşasım bile gelmiyo herifle poff.
böyle yaptığı için egede gidesim gelmiyor

aynen haklısın.
ama deroş ilk tanışacağımz gün ben çok heyecanlıydım, özen gösterdim o an için.
çünkü kendimi onun yerine koydum.onun içinde bu tanılma önemlidir diye düşünüyordum. Ama onda Bi rahatlık vardı benm kadar önemsemiyordu.
ayrıca abimle konuşunca bitek anneme slm yolluyor, benim burda olduğum hiçmi aklına gelmiyo.

hadi düşünememiş olabilir kabul ediyorum, bu nedenler yüzünden soğukluk olmaz onemsz şeyler, bunları geç.

bide abimin aşırı şekilde kızı ve ailesini koruması sinirime dokunuyor.
resmen bizi gömüyo onları yuceltiyo.
anneme baskı yapıyor bazı mevzularda
sanki annemin aklı yok.
yüz göz ediyo kadını daha şimdiden.
bide geçen gıun abim Egeyle selfie yapıp kıza yollamştı .
egeyi bile kıskanıyomş.
küçücük çocuktan kıskanan anasından bacısından da kıskanır
bu yüzden gıcık olmaya başladım

vışş bizimki hayatta gülüp geçmez
burnumdan getirir
gunahini almiyim ama bu kızla sizin işiniz var
şimdiden burnu dik gözüküyor..
Ege yi bile kıskaniyosa sizi annenI falan hayli hayli kıskanır. Haklarında hayırlısı olsun.

Kocan da bırak ozlesin...
deki annemler ege ye bakıyor bende biraz dinleniyorum burda...dönünce belki sana daha çok destek olurr

Cnm iknalik bi durum yaşamadım 4 sene geçince artık oda herseyin farkında kendisi istedi hatta ve istanbula gidip geldim Dr hep artık olsun da hangi yolla olursa olsun durumunda
hosbuldumm Cnm mm insallah dualariniza gonulden aminn diyorumm şifre değiştirme olayları oldu ya bir dönem o sırada baya bi karıştı şifreler sinir oldum bende yeni açtım yeni umutlara yeni sayfa açmış oldum
Yeni umutların solmasın hiç
uğur getirsin sana yeni nickin...

İçerik kraliçesi olmusum :D:D
Benim begenilerim olmasa biraz zor olurdün.hadi Güle Güle kullan kralicelik tahtını:63:
kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmaz :110: olsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor :63: ilahi adalet buiste :110:
Aynı benim kaynos......
Aksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyor:eek::eek::eek: kendide geliciymis:KK53: yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik :110:
iyi demişsin yüz yok kimisinde:110:

Cnm iknalik bi durum yaşamadım 4 sene geçince artık oda herseyin farkında kendisi istedi hatta ve istanbula gidip geldim Dr hep artık olsun da hangi yolla olursa olsun durumunda
hosbuldumm Cnm mm insallah dualariniza gonulden aminn diyorumm şifre değiştirme olayları oldu ya bir dönem o sırada baya bi karıştı şifreler sinir oldum bende yeni açtım yeni umutlara yeni sayfa açmış oldum
umutlar hiç bitmiyo dimi
en guzelide bu
Rabbim hayırlı etsin inşallah cnm

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:-):-):-):-):-):-)

oğlan iyiyse vazgeçermi tabi vazgeçmez,ama sende bir olumsuzluk sezdim kıza karşı beklediğin gibi değil sanki:cool:

ewet bu mesacdada var o olumsuzluk..yosam kendini beğenmiş bir tipmi:63:

ailendenmi kıskanıyor acaba ,gerçi çevremde de çok var böylesi hemen aileni gördün konuşman tavrın bile değişti diyenler ve şikayetçi olan çok erkek var....

desene bayram alışverişinizde kaldı ,deseydin ya alışverişe gideceğinizi..gelini taştan zannederler zaten bari kendileri yemek getirip gelselerdi:63:inşaallah hakan geçen gün için laf yapıştırır:63:

aman canım dikkat et kendine yorma kendini ağır falanda kaldırma..hadi hayırlısı:KK68::KK68:

hee daha ne olsunnEn Büyük KKEn Büyük KK
evet hissettiğin üzere bekledğim gibi bulamadım gelini,
lakin daha 1 kez görüştük
belki daha sonraki görüşmelerimizde farklı olur
------
ailemden kıskanmaz herif
yalnzlıktan deliriyo zaar

abowww walla yanılmadım anladım senin yazılarından...bende böyle tiplere sinir olurum helede kardeşim aileme karşı değişirse dellenirim haklısın bu konuda:63:

başakçım sen her ankaraya gitmende aynı şeyi söylüyorsun yani geri dönmek istemediğini,belki ailenden uzaklaşacağını bildiğin içindir bu yönden son derece haklısın ama,acaba eşinde bunu mu hissediyor ve içerliyor..kendini böyle doldurup evinden soğuma kuzum..gurbet zor ama ne yapacaksın işte evin ,eşin çocuğun nerdeyse sende orda olacaksın..
aynen ya sorma dertliyim bu konuda
sizde biliyosunuzki burdan gitmeyi hiç istemiyorum
evimi özlemiyorum
bide herif böyle yapınca iyice içim kararıyor evimi düşündüğüm zaman.
çünkü orda mutlu değilim, hep huzursuzum,
bunn nedenide kaynana kocası ve börülce üçlüsü,
yine onların yuzunu göreceğim için
hiç istemiyorum eve gitmek.

herifte buraya gelince dönmek istemediğimi biliyo tabiiki
belkşde bu yüzden bu kadar sıkıyor bilmemki
evet kocam ve evim orda mecbur gidicem
elimden bişi gelmiyo
zaten bir iki haftaya alışıyorum tekrar oraya hayatıma :KK14:devam ediyorm

Simdi gittiler :110:
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk :110:
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yok :110: geçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti :110:
bunlar nasıl insan yaaa
surat ifademi anlatacak smile yok yani şu anda

Basakcim yandiniz kizim siz o gelin adayadayindan geç hoslanmadim :63:

Herifede hoşgörülü ol çocuğunun babasi sonuçta :110:
bakalım goreceuk
şimdilik bende hoşlaşmadım
----
:KK14:çocuğumn babası

İçerik kraliçesi olmusum :D:D
lüzumsuzluk :63:kraliçesi
Inşallah cnmm saol hamislere duasına çoook ihtiyacım var seninde kaç aylık oldu Rabbim tamamına erdirsin
ewet nick değişti cnm seninki biliyorum okurken çözmüştum sen olduğunu kuzumm
saol cnmm insallah dualarınizi esirgemeyenlerden allah razı olsun hepinize bende özlemiştim sizleri ewet artık puc canım bende yeni başlıcam ama serisini okumayı düşünüyorum

Ben yoldayım daha ewe gidemedim arada şansım oluyor Dr soluna koydu süreler heralde direk solu hissettim hakkımda hayırlısı olsun seviyorum sizleri

Günaydın kızlar :KK68:
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti :KK59:

Sizde ne var ne yok?
:cool:
çocuk işte napcağı belli olmuyor.

bende emzirmeyi kesme kararı aldım
Bi kaç gün ağlamalarla uğraşacağız bakalım

un kurabiyesi yaptım yemek isteyen buyursun:kk77:
afiyet şeker olan cnm
ben öyle sıradan kurabiyelerle uğraşmıyorum
gül kurabiyesi yaptım yeni Bi tat ve görsel güzellik
yersen buyur
:110: ggördü herif hepsini

:110: ben diyetteyim :63: sen ye siskosar :63:
herifinin pek sözü geçmiyo zaar
anasına kıyamıyı

Herif herşeyin farkında yeri geldimi lafi sokar ama annesine babasına asla saygisizlik yapmaz yapmasinda zaten üstelik dun masayi toplamama yardim etti yemekleri dolaba yerleştirdi cayi demledi :63: daha ne yapsin miraci emziriyodum caylari tazeledi sehbalari cikardi

Herif herşeyin farkında yeri geldimi lafi sokar ama annesine babasına asla saygisizlik yapmaz yapmasinda zaten üstelik dun masayi toplamama yardim etti yemekleri dolaba yerleştirdi cayi demledi :63: daha ne yapsin miraci emziriyodum caylari tazeledi sehbalari cikardi
Saygısızlık yapmasın annesine babasına ama karısınıda ezdirmemeli bi erkek. Herşey adil olursa ilişkiler açısından daha iyi oluyor. Zaten ogullarina göre gelinlere muamele yapılıyor. Bu böyledir...
Herifin farkında olmasi güzel bişey.
Ayrıca sana da yardim ettiği için ekstra puan verdim..

Saygısızlık yapmasın annesine babasına ama karısınıda ezdirmemeli bi erkek. Herşey adil olursa ilişkiler açısından daha iyi oluyor. Zaten ogullarina göre gelinlere muamele yapılıyor. Bu böyledir...
Herifin farkında olmasi güzel bişey.
Ayrıca sana da yardim ettiği için ekstra puan verdim..
Evet farkında olması bile birsey ezdirmez jicam beni ama ne yapsin kaftan anlamayan ailesini Arsan atilmiyor satsan satilmiyor diyo
Tünaydin kızlar
Hepinize çok tşk ederim seviyorum sizleri :KK50::KK50::KK19:
Bugün biraz daha iyiyim işe de gitmedim evdeyim Dr bana bu aksam için ilişki dedi ama
nasıl yapıcam bilmiyorum o_O
Canim herzamanki gibi yapacan iste

Back
X