- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Sara dünde yoktuEvet yaa sara nerdesin hayatim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sara dünde yoktuEvet yaa sara nerdesin hayatim
Herifine söyledinmiSimdi gittiler
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yokgeçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti
![]()
sende erken gitme tam yemek vaktinde git ki hersey hazırlanmış olsun.bende eskiden erken giderdim. Şimdi kocamla tam yemek saatinde gidiyorum yemek hazır olmuş oluyor. Sadece geriye kalan işleri yapıyorum sofrayi topla bulasiklari yıka çay seansı vs vs...kaynos aksam yemeğe geliyormuş
İki çocukla ugrasiyom oglanin ödevleri diz boyu insanda biraz utanma olmali aksam size yemeğe geliyoruz demeyeama yok maalesef
Benide yemeğe cagirdimi yemeği salatayi corbayi hep bana yaptirir güya yemeğe gidiyom![]()
Ben de geçen de bıraktım başım çok agriyordu dedim ondanmi acaba diye. Bıraktım. Sadece progestan ve elevit kullanıyorum.İlk 3 aya kadar kullansin ama öncesinde 1 yol kullandim cnm
amin canim inşallah.Inşallah cnmm saol hamislere duasına çoook ihtiyacım var seninde kaç aylık oldu Rabbim tamamına erdirsin
ewet nick değişti cnm seninki biliyorum okurken çözmüştum sen olduğunu kuzumm
saol cnmm insallah dualarınizi esirgemeyenlerden allah razı olsun hepinize bende özlemiştim sizleri ewet artık puc canım bende yeni başlıcam ama serisini okumayı düşünüyorum
Ben yoldayım daha ewe gidemedim arada şansım oluyor Dr soluna koydu süreler heralde direk solu hissettim hakkımda hayırlısı olsun seviyorum sizleri
gunahini almiyim ama bu kızla sizin işiniz varhayatım bende biliyorum özlediğini, özelikle oğlunu çok özlüyor yalnzlıktan sıkılıyor.
ama buraya beni rızası ile yolluyor.
sonrada burnumdan getiriyor.
her gelmemde böyle yapıyo
ama bukez daha geleli 1hafta olmadan bunaltmaya başladı
konuşasım bile gelmiyo herifle poff.
böyle yaptığı için egede gidesim gelmiyor
aynen haklısın.
ama deroş ilk tanışacağımz gün ben çok heyecanlıydım, özen gösterdim o an için.
çünkü kendimi onun yerine koydum.onun içinde bu tanılma önemlidir diye düşünüyordum. Ama onda Bi rahatlık vardı benm kadar önemsemiyordu.
ayrıca abimle konuşunca bitek anneme slm yolluyor, benim burda olduğum hiçmi aklına gelmiyo.
hadi düşünememiş olabilir kabul ediyorum, bu nedenler yüzünden soğukluk olmaz onemsz şeyler, bunları geç.
bide abimin aşırı şekilde kızı ve ailesini koruması sinirime dokunuyor.
resmen bizi gömüyo onları yuceltiyo.
anneme baskı yapıyor bazı mevzularda
sanki annemin aklı yok.
yüz göz ediyo kadını daha şimdiden.
bide geçen gıun abim Egeyle selfie yapıp kıza yollamştı .
egeyi bile kıskanıyomş.
küçücük çocuktan kıskanan anasından bacısından da kıskanır
bu yüzden gıcık olmaya başladım
vışş bizimki hayatta gülüp geçmez
burnumdan getirir
Yeni umutların solmasın hiçCnm iknalik bi durum yaşamadım 4 sene geçince artık oda herseyin farkında kendisi istedi hatta ve istanbula gidip geldim Dr hep artık olsun da hangi yolla olursa olsun durumunda
hosbuldumm Cnm mm insallah dualariniza gonulden aminn diyorumm şifre değiştirme olayları oldu ya bir dönem o sırada baya bi karıştı şifreler sinir oldum bende yeni açtım yeni umutlara yeni sayfa açmış oldum
Benim begenilerim olmasa biraz zor olurdün.hadi Güle Güle kullan kralicelik tahtınıİçerik kraliçesi olmusum![]()
Aynı benim kaynos......kizina gitse sabahtan gider butun yemekleri yapar geceye kadarda mutfaktan cikmazolsun allah bilsin kendi bana napiyorsa kizinada kaynanasi yapiyor
ilahi adalet buiste
![]()
iyi demişsin yüz yok kimisindeAksam çocuklara bayramlik birşeyler alaçam diyorum olsun yemeği yer cikariz diyorkendide geliciymis
yok dedim siz gelin biz baska zaman giderik
![]()
abbooowwwwwGünaydın kızlar
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti
Sizde ne var ne yok?
![]()
Neyi kizzzzzHerifine söyledinmi
Yani kaynosun düşünceli davranışlarınıabbooowwwww
Neyi kizzzzz
Ben hala kullaniyomCnm progestani 17. Haftaya kadar kullandim![]()
Yani kaynosun düşünceli davranışlarını![]()
un kurabiyesi yaptım yemek isteyen buyursun![]()
Ne diyeti kız emziriyon yaaggördü herif hepsini
ben diyetteyim
sen ye siskosar
![]()
Önlem amaçlı kullan dedi 37. Haftaya kadarNiyeeee
umutlar hiç bitmiyo dimiCnm iknalik bi durum yaşamadım 4 sene geçince artık oda herseyin farkında kendisi istedi hatta ve istanbula gidip geldim Dr hep artık olsun da hangi yolla olursa olsun durumunda
hosbuldumm Cnm mm insallah dualariniza gonulden aminn diyorumm şifre değiştirme olayları oldu ya bir dönem o sırada baya bi karıştı şifreler sinir oldum bende yeni açtım yeni umutlara yeni sayfa açmış oldum
evet hissettiğin üzere bekledğim gibi bulamadım gelini,
oğlan iyiyse vazgeçermi tabi vazgeçmez,ama sende bir olumsuzluk sezdim kıza karşı beklediğin gibi değil sanki
ewet bu mesacdada var o olumsuzluk..yosam kendini beğenmiş bir tipmi
ailendenmi kıskanıyor acaba ,gerçi çevremde de çok var böylesi hemen aileni gördün konuşman tavrın bile değişti diyenler ve şikayetçi olan çok erkek var....
desene bayram alışverişinizde kaldı ,deseydin ya alışverişe gideceğinizi..gelini taştan zannederler zaten bari kendileri yemek getirip gelselerdiinşaallah hakan geçen gün için laf yapıştırır
aman canım dikkat et kendine yorma kendini ağır falanda kaldırma..hadi hayırlısı
hee daha ne olsunn![]()
aynen ya sorma dertliyim bu konudaabowww walla yanılmadım anladım senin yazılarından...bende böyle tiplere sinir olurum helede kardeşim aileme karşı değişirse dellenirim haklısın bu konuda
başakçım sen her ankaraya gitmende aynı şeyi söylüyorsun yani geri dönmek istemediğini,belki ailenden uzaklaşacağını bildiğin içindir bu yönden son derece haklısın ama,acaba eşinde bunu mu hissediyor ve içerliyor..kendini böyle doldurup evinden soğuma kuzum..gurbet zor ama ne yapacaksın işte evin ,eşin çocuğun nerdeyse sende orda olacaksın..
bunlar nasıl insan yaaaSimdi gittiler
Beydos bayram alis verisi kaldi bugunluk
Gelin tas eşekdepsin gelini saat 7 de geldiler masam bile kuruluydu yediler içtiler eline Saglik bile diyen yokgeçtiler TV basina bulasik cay miraç hep üstünden geçti
![]()
bakalım goreceukBasakcim yandiniz kizim siz o gelin adayadayindan geç hoslanmadim
Herifede hoşgörülü ol çocuğunun babasi sonuçta![]()
lüzumsuzlukİçerik kraliçesi olmusum![]()
Inşallah cnmm saol hamislere duasına çoook ihtiyacım var seninde kaç aylık oldu Rabbim tamamına erdirsin
ewet nick değişti cnm seninki biliyorum okurken çözmüştum sen olduğunu kuzumm
saol cnmm insallah dualarınizi esirgemeyenlerden allah razı olsun hepinize bende özlemiştim sizleri ewet artık puc canım bende yeni başlıcam ama serisini okumayı düşünüyorum
Ben yoldayım daha ewe gidemedim arada şansım oluyor Dr soluna koydu süreler heralde direk solu hissettim hakkımda hayırlısı olsun seviyorum sizleri
Pasta börek kek mek yemiyorum yaaa kilo sabitlendi bir gram gitmiyooooNe diyeti kız emziriyon yaa
Anladim cnmÖnlem amaçlı kullan dedi 37. Haftaya kadar
çocuk işte napcağı belli olmuyor.Günaydın kızlar
Napiyosunuz bakeeem?
Oğlan dün gece tam 4 saat ayaktaydi.
Hasta falan değildi Allaha Şükür ama uykusu kacmisti.
Herif öyle uykusuz ise gitti
Sizde ne var ne yok?
![]()
afiyet şeker olan cnmun kurabiyesi yaptım yemek isteyen buyursun![]()
herifinin pek sözü geçmiyo zaarggördü herif hepsini
ben diyetteyim
sen ye siskosar
![]()
Saygısızlık yapmasın annesine babasına ama karısınıda ezdirmemeli bi erkek. Herşey adil olursa ilişkiler açısından daha iyi oluyor. Zaten ogullarina göre gelinlere muamele yapılıyor. Bu böyledir...Herif herşeyin farkında yeri geldimi lafi sokar ama annesine babasına asla saygisizlik yapmaz yapmasinda zaten üstelik dun masayi toplamama yardim etti yemekleri dolaba yerleştirdi cayi demledidaha ne yapsin miraci emziriyodum caylari tazeledi sehbalari cikardi
Evet farkında olması bile birsey ezdirmez jicam beni ama ne yapsin kaftan anlamayan ailesini Arsan atilmiyor satsan satilmiyor diyoSaygısızlık yapmasın annesine babasına ama karısınıda ezdirmemeli bi erkek. Herşey adil olursa ilişkiler açısından daha iyi oluyor. Zaten ogullarina göre gelinlere muamele yapılıyor. Bu böyledir...
Herifin farkında olmasi güzel bişey.
Ayrıca sana da yardim ettiği için ekstra puan verdim..
Canim herzamanki gibi yapacan isteTünaydin kızlar
Hepinize çok tşk ederim seviyorum sizleri
Bugün biraz daha iyiyim işe de gitmedim evdeyim Dr bana bu aksam için ilişki dedi ama
nasıl yapıcam bilmiyorum![]()