- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Bizde miracta ilk 3.5 ay 4 ay bise yapmadik sonra ucundan kiyisindan oyle haftada bir 6. Aydan itibaren hiccccO kadar da deel araöycundan yapiyik ama çok nadir.. korkuyom Ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde miracta ilk 3.5 ay 4 ay bise yapmadik sonra ucundan kiyisindan oyle haftada bir 6. Aydan itibaren hiccccO kadar da deel araöycundan yapiyik ama çok nadir.. korkuyom Ben![]()
Ayyy watsap olsa msj atardim resim bende ayagimda miraci uyutuyomBenimde ekranda o var ama ses kapalı oğlani ayağıMDA salliyim
Tv sesine alışması iyiAyyy watsap olsa msj atardim resim bende ayagimda miraci uyutuyomama tv sesinden uyanmaz o
Biz oğlan 2 aylıkkene yaptiydikBuyuk oglanin yaninda da hic yapmadik
korkarak yaptım valla hiç cnm istemiyordu zatii bir görev gibi yaptık bitti ama rahim sancıları ilk zamanlarInşallah hayırlısı canim benim
Dün iyi geçtimi![]()
Ewet en bastan beri tv acik bide benim ev bulvar ustu araba sesleri felanda var miraç aliskin seseTv sesine alışması iyi
Bizimki müzikle uyuyiii
kız sana görev gibi yapma demedimmi benkorkarak yaptım valla hiç cnm istemiyordu zatii bir görev gibi yaptık bitti ama rahim sancıları ilk zamanlar
Cnmm sana yaşamını var Kıyamam inşallah bende yaşarım o günleri Ohh neyiz el takıl işte![]()
bende kararsızım almam heraldeSenin ihtiyacın yok ama yinede sen bilirsinkuzum..Al dene istersen
yok kuzum kira değildi 2 katlı evleri vardı sözde kirada değildik ama kiradan fazla para veriyorduk,benim ahımdan mı ne evleride satıldı parasınıda çarçur ettiler zaten aman boşver o kadar çok şey varki.Ahhh canim benim eminim yinede Allah basimizdan eksik etmesin onları... walla varlıkları güç veriyor insana...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah onlara...Tüm anne babalara..
canim benim ben zannettim aynı evde yaşadınız... tabi aynı binada olmak yetiyor bile..senin kocan senin lafını dinliyorki çıkmış ama başak in işi zor gibi... Bu sadece hislerim. Inşallah o da kurtulur biran önce. Zaten bu kadar kötü hissediyorsa insan düşün kendi evine gitmeye soğuk bakıyorsun... çok zor...
siz kaynosun üst katında kiradamiydiniz yoksa eşinin kendi evi miydi orası da... Türkiye'de genelde aileler bi kaç katlı bina yapiyo her oğluna bi daire şeklinde oluyor. Öylemiydi sizinki de...
hayırlı olsun aldıklarınızGunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedimalisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu
neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum
bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf
![]()
sanada gunaydin canjm
abowwwwww sabaha karşı... korkunç bişeyaslında düşünunce çocuklular için ideal bi saat olabilir
bi istesek de yapamayizki oğlan bizimle aynı odada ses olur korkudan bişey yapamayızmirro uyanmiyimi kız...
![]()
hayırlısı canım,dikkat et kendineGünaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
Biz oğlan 2 aylıkkene yaptiydikBuyuk oglanin yaninda da hic yapmadik
Beydosta yok gene![]()
Dedikodu yapineltim aradı teldeyim
![]()
o konuşuyor bende hı hıııı diye dinliyomDedikodu yapin![]()
Hala mi?o konuşuyor bende hı hıııı diye dinliyom![]()