Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Inşallah hayırlısı canim benim
Dün iyi geçtimi :KK70::KK70:
korkarak yaptım valla hiç cnm istemiyordu zatii bir görev gibi yaptık bitti ama rahim sancıları ilk zamanlar
Cnmm sana yaşamını var Kıyamam inşallah bende yaşarım o günleri Ohh neyiz el takıl işte :KK49::KK49::KK49:

Sevinç cnn sabah sabah en güzel saatler mis ses için öyle okumuştum
Yorumuyorum kendimi cnm masa başı isim zaten idare edicem artık sabah biraz kosturdum servise yetişmek ısınma bişi olmaz inşallaho_O

korkarak yaptım valla hiç cnm istemiyordu zatii bir görev gibi yaptık bitti ama rahim sancıları ilk zamanlar
Cnmm sana yaşamını var Kıyamam inşallah bende yaşarım o günleri Ohh neyiz el takıl işte :KK49::KK49::KK49:
kız sana görev gibi yapma demedimmi ben:110: son kismi anlamadim zatiii bugün sersem gibiyim:KK14:

[Birşey olm"pucca86, post: 37150167, member: 628549"]Sevinç cnn sabah en güzel saatler mis ses için öyle okumuştum
Yorumuyorum kendimi cnm masa başı isim zaten idare edicem artık sabah biraz kosturdum servise yetişmek ısınma bişi olmaz inşallaho_O[/QUOTE]

Birsey olmaz cnm insallah rabbim yeterki istesin damdan atlasan bise olmaz

Senin ihtiyacın yok ama yinede sen bilirsinkuzum..Al dene istersen
bende kararsızım almam heralde:KK51:
Ahhh canim benim eminim yinede Allah basimizdan eksik etmesin onları... walla varlıkları güç veriyor insana...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah onlara...Tüm anne babalara..

canim benim ben zannettim aynı evde yaşadınız... tabi aynı binada olmak yetiyor bile..senin kocan senin lafını dinliyorki çıkmış ama başak in işi zor gibi... Bu sadece hislerim. Inşallah o da kurtulur biran önce. Zaten bu kadar kötü hissediyorsa insan düşün kendi evine gitmeye soğuk bakıyorsun... çok zor...
siz kaynosun üst katında kiradamiydiniz yoksa eşinin kendi evi miydi orası da... Türkiye'de genelde aileler bi kaç katlı bina yapiyo her oğluna bi daire şeklinde oluyor. Öylemiydi sizinki de...
yok kuzum kira değildi 2 katlı evleri vardı sözde kirada değildik ama kiradan fazla para veriyorduk,benim ahımdan mı ne evleride satıldı parasınıda çarçur ettiler zaten aman boşver o kadar çok şey varki.:63:
Gunaydin bacilar dun çok yirgundum rapor veremedim :110: alisverise cikabildik nihayet . market iside vardi herif gelmeden halledeyim dedim çocukların ikisininde uyuyasi tuttu :63: neyse saat 6 da büyük oglani zorla uyuttum hazirlandik tam gidiyorduk geride yakalandik markete gittik oradan arabanin ruhsati işyerinde kalmis oraya uğra yemek ye alisveris yap eve din aldiklarini yerleştir derken pert oldum :110: bu arada oglanin okul cantasi beslenmesi formasini hazirla bide herif sabaha karsi carpismak istesin pofffffdf :110:
hayırlı olsun aldıklarınız:KK19:
çikoyla,şeker ,kolonyada aldınızmı:110:
demk sabaha karşı,ne yapsın adam anca o zaman köşeye sıkıştırıyor zaar kaçacak yerin yok çıtında çıkamaz:KK70:

sanada gunaydin canjm
abowwwwww sabaha karşı... korkunç bişey:KK53: aslında düşünunce çocuklular için ideal bi saat olabilir:KK51:
bi istesek de yapamayizki oğlan bizimle aynı odada ses olur korkudan bişey yapamayız:KK47: mirro uyanmiyimi kız...:KK11:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Günaydın kızlar ben işe başladım bugün 3. Günüm kaldı 10 gün hakkımda hayırlısı olsun
hayırlısı canım,dikkat et kendine:KK19:
Buyuk oglanin yaninda da hic yapmadik
Biz oğlan 2 aylıkkene yaptiydik :eek: uyuyodu. Anamgildeydik. Başka oda seçeneğimız yokdu. Herif de kudurmustu:cool:[/QUOTE]
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ne yapsın adam 1 yılın patlaması:KK70::KK70:
Beydosta yok gene :110:
:110::110::110::110::110::110:

Back
X