• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

AbboowwwwwTE="derin_35, post: 37530981, member: 293429"]BaCima gidecektim gidemedim
oğlan inat etti 2 saat yemedi yemeğini
yemeğini bitirdikten sonra da ben çok yorgun düştüm gitmedim

hala da çok yorgunum[/QUOTE]
Abboowwwww

Ben internetten izliyorum dizileri oğlan dizi izlettirmiyoki...

kaderimin yazıldığı günü de internetten izledim. Yarinda 3. Bölümü izlerim. Özcan çok karizmatik. Kadına çok değer veriyi o yönü çok hoşuma gidiyo..

Abboowwwww
Abboowwwww

Aynen canim. Abowww ki ne abowww çocuka 24 saat yemek verme ağzını yine zor açar....
inanirmisin kasiklarima ağrı girdi onun peşinden yedirmek için uğraşırken.... hiç halim kalmadı. Aksamda borulce geldi... kek ve çay ikram ettim... 2 saat oturdu bizim oğlan hUzursuzlaninca gitti.. :KK47:

evet canım yanılmıyorsun üçüncü denemem

haklisin ikizlerimiz gelsinde ben gezmeye ara vermeye raziyim

Sağol canım Allah razı olsun hepinizden
ikizde başta zor olur bakması ama sonra çok rahat edersin... inşallah hayırlısı ile tutar kuzum

Allahım sen yardım et şu madende kalan insanlara.... ufff yaaa nelerin neleri var yaaa... Allah ailelerine sabır versin.
Ateş düştü resmen madende kalanlarin evlerine...

Deros cnm yasin demissin arapça bilmoyom türkçeden okuyom ben ve firsat bulursam okuyabilirim cnm tefriciyeyi ezbere biliyorum
Canim bende Türkçeden okuyom. Arapça bende bilmiyorum. Ne kadar okuyabilirsen bana söylede düşeyim toplamdan. Zaten 150 kaldı biraz okuyanlar var. Çok sağol Allah razı olsun canim.

Çok uykum var ben hala buralarda surtuyom... sabah 6 Dan beri ayaktayim.
Kaçtım ben :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

ikizde başta zor olur bakması ama sonra çok rahat edersin... inşallah hayırlısı ile tutar kuzum

Amin canım inşallah tutar bu sefer

maddi olarak suanda imkansiz​

Anladim canim Allah büyük bakarsın kendiliğinden gelir bebegin

Allahım sen yardım et şu madende kalan insanlara.... ufff yaaa nelerin neleri var yaaa... Allah ailelerine sabır versin.
Ateş düştü resmen madende kalanlarin evlerine...
Amin canım

Back
X