- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Ayyyy super insallah cnm
Amin amin amin
Ohhhhyenmez valla
Ama yazarken agzimdan su cümleler döküldüsagsalim kucagina al oglanlarini![]()
Insallah canım belki Allah söyletti inşallah sağlıklı olsunlarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy super insallah cnm
Amin amin amin
Ohhhhyenmez valla
Ama yazarken agzimdan su cümleler döküldüsagsalim kucagina al oglanlarini![]()
her ikisideBenim titizleniyom bu evin isimi bitmiyor anlamadim![]()
ayyyyyyyyyy ne güzel bir haber ALLAH ımmmmmm sen tamamına erdirrKızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik
Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSevinc ben şimdi hamileyim dimi cok guzel bir duygu insallah Allahım tamamına erdirir
büyük günnnnnnnn,veee 10 gün var sadece ayy sara çok dikkar et kendineeeeeeeeeeeeeAmin canım sağol
Şafak 10 canim beşinci gün embriyodu olduklari için
Test günüm 11.11.2014
he wallla yenmezCinsiyetleri belli degil canım hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hatta bir kız bir erkek olsa tadından yenmez
ne va r deroşla bizde bekçi olmuştuk böönde sen olTopikin bekçisi oldum bugün![]()
kız dinlen biraz kendini çok yoruyon bu aralar heAyyyy bayiliciiiim yorgunluk tan yatak odalarini WC banyo temizlendi tüm halilari fircaladim ön odalar kaldi pert oldum miroyu uyutuyom
deroş pek gelmemiş böön yine gezmeyemi gitti ki
bizde aşama yimeğe gidecükkk![]()
kız dinlen biraz kendini çok yoruyon bu aralar he![]()
her ikiside
ayyyyyyyyyy ne güzel bir haber ALLAH ımmmmmm sen tamamına erdirr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
büyük günnnnnnnn,veee 10 gün var sadece ayy sara çok dikkar et kendineeeeeeeeeeeee
he wallla yenmez
ne va r deroşla bizde bekçi olmuştuk böönde sen ol![]()
yemek yedik geldik
cayimizi evimizde icecez
Miraci uyutuyom
Babasiyla abisi cimiiler![]()
CanimmmmmmAfiyet olsun canım
Bende eşime naz yapmaya başladım bile meyva suyu almaya gönderdim![]()
İcine sinmediyse göster cnm[/QUOTE] haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirimİçine E="bafs32, post: 37567881, member: 448238"]amin
sevinc netten baktim biraz perde olan hsg goruntulerine bide kendiminkine baktim alalasi yok bidahaki sefere dicem banada gosterir misiniz nerde diye dr bu yalan solicek hali yok tabi ama benim hsg goruntusununde perdeli hsg goruntulrriyle alakasi yok cnm ben bir dra daha gosterecegim hic icime sinmedi
evet canim bende oyle dusunuyprum inşallahbaşka bir doktora göster bence..
ne yaptı kız Yaman?
canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayizBafs nerdesin kadin![]()
haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirimİcine sinmediyse göster cnm
haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim
evet canim bende oyle dusunuyprum inşallah
canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz
[/QUOTE]sorarim cnm kendini bisey sanmana gerekyok birsrysin zati cnm
![]()