• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyy bayiliciiiim yorgunluk tan yatak odalarini WC banyo temizlendi tüm halilari fircaladim ön odalar kaldi pert oldum miroyu uyutuyom

Benim titizleniyom bu evin isimi bitmiyor anlamadim:110:
her ikiside:KK14:
Kızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik

Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun
ayyyyyyyyyy ne güzel bir haber ALLAH ımmmmmm sen tamamına erdirr:KK71::KK71::KK71:
Sevinc ben şimdi hamileyim dimi cok guzel bir duygu insallah Allahım tamamına erdirir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK19::KK19::KK19:
Amin canım sağol

Şafak 10 canim beşinci gün embriyodu olduklari için

Test günüm 11.11.2014
büyük günnnnnnnn,veee 10 gün var sadece ayy sara çok dikkar et kendineeeeeeeeeeeee:KK71::KK71:
Cinsiyetleri belli degil canım hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hatta bir kız bir erkek olsa tadından yenmez
he wallla yenmez:KK73::KK73:
Topikin bekçisi oldum bugün :110:
ne va r deroşla bizde bekçi olmuştuk böönde sen ol:110:

her ikiside:KK14:

ayyyyyyyyyy ne güzel bir haber ALLAH ımmmmmm sen tamamına erdirr:KK71::KK71::KK71:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK19::KK19::KK19:

büyük günnnnnnnn,veee 10 gün var sadece ayy sara çok dikkar et kendineeeeeeeeeeeee:KK71::KK71:

he wallla yenmez:KK73::KK73:

ne va r deroşla bizde bekçi olmuştuk böönde sen ol:110:

Sagol canım amin inşallah bu sefer olacak inaniyorum

İnşallah senin bebişinde doğal yoldan gelir oooh değmeyin keyfime :D:D:D

İçine E="bafs32, post: 37567881, member: 448238"]amin

sevinc netten baktim biraz perde olan hsg goruntulerine bide kendiminkine baktim alalasi yok bidahaki sefere dicem banada gosterir misiniz nerde diye dr bu yalan solicek hali yok tabi ama benim hsg goruntusununde perdeli hsg goruntulrriyle alakasi yok cnm ben bir dra daha gosterecegim hic icime sinmedi
İcine sinmediyse göster cnm[/QUOTE] haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim

başka bir doktora göster bence..

ne yaptı kız Yaman?
evet canim bende oyle dusunuyprum inşallah

Bafs nerdesin kadin :110:
canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz

İcine sinmediyse göster cnm
haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim

canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz[/QUOTE]
:21: sorarim cnm kendini bisey sanmana gerekyok birsrysin zati cnm :29:

haftaya gidip gostereyim diyorum oyle yapicam sanirim

canimm beni sorunca cok sevindim gelmeyince sorun boyle kendimi bisiy sanayimbabama geldik canim kocis nobette bugece burdayiz
:D sorarim cnm kendini bisey sanmana gerekyok birsrysin zati cnm :KK19:[/QUOTE]

Back
X