Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size bugün an be an misafir hazirligi canli yayinini verecem nasil olsa kimse yok kendim çalar oynarim![]()
![]()
canım inşallah ikiside tutunur sağlıklı ikizlerin olurKızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik
Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun
canim belli degil bende cok merak ediyorumAmin canım Sağol
Ayrıca buraya da gelip dua etmene çok sevindim inşallah sende anne olursun canım senin transfer ne zamandı
geçmez tabi sana,ama bak bugün 3 ü oldu bileUyku tutmuyor canım ya ne oldu bana bilmiyor zamanda gecmiyo
kafandan attığına ve iyi olmana çok sewindim puccacımSlm kizlarr Nasılsıniz
Ben bebiş düşüncesini kafamdan attığımdan beri çok iyiyim şükür
Kacis işte bende bu pazar tatilinde 9 da uyandım hemde gece 4 te yaptığım halde kahvaltı ettim Evimi tem izledim işlerim bitti şimdi bi duşa girip dışarı çıkacam alışveriş yapıcam iş arkadaşlarıma tremisu yapıp götürücem sozverdim yapmadan olmaz bi size bakım 2 sohbet ederiz dedim ama kimseler yok neyse öptüm sizleri
geçen hafta kaynıma gittimdigecen haftada gittindi
![]()
ALLAH bilirBasak hanimin abisinin insani oldu dun zaar bugünde döner kocasiylan![]()
geçmiş olsun canım babana,ne güzel olur evini oraya taşıman ve yakında iş bulman..Pazar olunca topik sakindi bugun anca yazabildim bende belim hala agriyor bugun babamlarla gezdik aksamda kebebciya gidicektik ama gezerken babamin tasikardisi tuttu moraller bozuldu tabi acile gittik neyseki duzeldi sonra cok üzüldüm Rabbim sifa versin ritim bozuklugu var yarin kardiyolojiye gidecek bende sali gunu diger doktora gidip hsg yi bide ona gostereyim diyorum bakalim buarafa ben ozel bi hastaneye is basvurusu icin form doldurdum babam acildeyken beklrme esnasinda bide ariyolarmis gel calis diyetam arkasindada kiralik daire vardi cok guzeldi ilk firsatta gonlumuze gore bulursak merkeze tasinicaz esimin osyeri merkezde git gel zor oluyor neyse iyi geceler herkese
![]()
güzel mönü ellerine sağlıkGunaydin Gunaydin Gunaydin.
Bugün aksama yemeğe misafirim var
Biraz zor gelirim
Menü veriyorum
Mercimek corbasi
Kabak tarator
Firinda sebzeli kaburga
Pirinç pilavi
Salata
Ayran kola
Üstüne cay yanina çerez
Muhallebili kadayif
Dondurma
Menüm Nasil
En sevdiğim tek arkadasim
Pazar cagirdim calistigi için ama müsait değildi bugün gelecekler![]()
ver tamam hatta videolar çek koy izlerükkSize bugün an be an misafir hazirligi canli yayinini verecem nasil olsa kimse yok kendim çalar oynarim![]()
![]()
geçmez tabi sana,ama bak bugün 3 ü oldu bile
kafandan attığına ve iyi olmana çok sewindim puccacım
geçen hafta kaynıma gittimdi
ALLAH bilir
geçmiş olsun canım babana,ne güzel olur evini oraya taşıman ve yakında iş bulman..
güzel mönü ellerine sağlık
ver tamam hatta videolar çek koy izlerükk![]()
canım inşallah ikiside tutunur sağlıklı ikizlerin olur
canim belli degil bende cok merak ediyorum
Canim geldim cumartesi pazar kocis evdeydi temizlik yaptik sonra gezmeye ciktik ziyaretlere gittik. Kaynosa gittik cumartesi gec vakte kadar ordaydik pazarda bacima gittik ordan aonra alışverişe çıktık aksamda yemeğe gittik.. dolu dolu geçti.DERİNNNNN merak ediyorum seniiiii mutlaka bişeyler yazardın canım,nerdesinn![]()
ayyy inşaallah bunlar hayra alamettir,aman çok gezme sara bol bol dinlenEvet canım zaman geçiyo bugün belim ağrıyor kasıklarım sancılıyor
oh çok şükür iyi olmana sewindim hiç ses çıkmayınca merak ettimdiCanim geldim cumartesi pazar kocis evdeydi temizlik yaptik sonra gezmeye ciktik ziyaretlere gittik. Kaynosa gittik cumartesi gec vakte kadar ordaydik pazarda bacima gittik ordan aonra alışverişe çıktık aksamda yemeğe gittik.. dolu dolu geçti.
KizlAr sizler neler yaptınız görüşmeyeli...
Sewinco
menu güzel eline sağlık.. küçük çocukla bu kadar şeyi nasıl hazırliycan.
Sara
Gözünaydin canim transfer yapılmış..
Hayirlisi ile tutar inşallah ikizlerini kucağına alırsın. DualarıM seninle.
ayyy inşaallah bunlar hayra alamettir,aman çok gezme sara bol bol dinlen
oh çok şükür iyi olmana sewindim hiç ses çıkmayınca merak ettimdi
ABBOWWWWW benim bugün hormon tahlileri çıkacaktı anammm unuttum bak şimdi aklıma geldi öğleden sonra gidip alayım bariiii![]()
Inşallah iyi çıkar sonuçların canim..ayyy inşaallah bunlar hayra alamettir,aman çok gezme sara bol bol dinlen
oh çok şükür iyi olmana sewindim hiç ses çıkmayınca merak ettimdi
ABBOWWWWW benim bugün hormon tahlileri çıkacaktı anammm unuttum bak şimdi aklıma geldi öğleden sonra gidip alayım bariiii![]()
Kabak taratorumu yaptimSEVOŞŞ hanımmmmm ne yapıyonnn![]()