- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Dumos la watsapta görüştük![]()

bende heç sewmem,nesrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKonsol temizlemeyi de hec sevmem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dumos la watsapta görüştük![]()
bende heç sewmem,nesrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKonsol temizlemeyi de hec sevmem![]()
yok bebeğam unuturmuyum ben sizi her zaman,aklımda ve kalbimdesiniz canlarım benim
iş yapacam diye atarlanıyom ben,aslında benim kodlarımda ev kadınlığı yok sanki![]()
Hee deli karikızlaaar selam.... sabah sabah sevinç doğurdunmu diye sorunca bian doğurdum diyesim geldi ama tabikiii size haber vermeden doğurmam :) 25 kasımda olacak doğum inş tabi bir sorun çıkarda değişmezse... günüm belli olsun mutalaka yazıp durlarınızı alırım
oğlumun ismine hala tam karar veremedik, seçeneklerimiz ceyhun ve batın... bakalım hangisi olacak...
çok zor erkek ismi beğenmek yaa![]()
ooo kızım birinin beğendiğini öbürü beğenmiyo, valla o zaman çocukum kesin isimsiz kalır :) aslında rüyamda seyit ismini gördüm anlamıyla birlikte söylendi bilmiyordum anlamını ama kulağına okuturuz sanırım bu ismi...Hee deli kariayy iki ismide begenmedim ceyhun belki baska isim bul
![]()
Seyit ikisinden de guzel Rabbim kolaylik saglamis kaç kişi ruyasinda görür ben koydum yanina isim bile eklemedim çünkü sadece miraç ti koy bence koy destekliyorummmm
Ruyasinda gördüğü halde isim ariyorsoklardayim
![]()
Canim isim karar vermedik herife ne zaman sorsam erken diyoDerin karisi sendemi isim bulamadin sahtekarsarlar![]()
Heeee bulduk... bizim herif Alis i bile doğum haftasında karar verdi tam olarak onda bile çok emin degildigünaydınnn ŞİŞKOO
öylemi diyosun ikiside buldu bizemi demiyolar![]()
Konsol ne ki? Sosyetik isimler koyuyosunuzKonsol temizlemeyi de hec sevmem![]()
İsim konusu çok göreceli... birine güzel gelen diğerine gelmeyebiliyo.. oyüzden senin ve eşinin içine hangisi siniyorsa onu koyunkızlaaar selam.... sabah sabah sevinç doğurdunmu diye sorunca bian doğurdum diyesim geldi ama tabikiii size haber vermeden doğurmam :) 25 kasımda olacak doğum inş tabi bir sorun çıkarda değişmezse... günüm belli olsun mutalaka yazıp durlarınızı alırım
oğlumun ismine hala tam karar veremedik, seçeneklerimiz ceyhun ve batın... bakalım hangisi olacak...
çok zor erkek ismi beğenmek yaa![]()
Seyit ismini bende çok severimooo kızım birinin beğendiğini öbürü beğenmiyo, valla o zaman çocukum kesin isimsiz kalır :) aslında rüyamda seyit ismini gördüm anlamıyla birlikte söylendi bilmiyordum anlamını ama kulağına okuturuz sanırım bu ismi...
Buyrun efem
Çok düşünmüsler zaar bu ismi koymak için..Konsolun ne olduğunu bilmeyen masum koylumisafir oodalarında ustu aynali dolap olmazmi altına yemek takimlarini felan koyarsin o iste
9.25 sizden iki saat gerideKahvalti ettinmi sizin orda saat kaç 9felanmi yoksa