• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlaaar selam.... sabah sabah sevinç doğurdunmu diye sorunca bian doğurdum diyesim geldi ama tabikiii size haber vermeden doğurmam :) 25 kasımda olacak doğum inş tabi bir sorun çıkarda değişmezse... günüm belli olsun mutalaka yazıp durlarınızı alırım ;)
oğlumun ismine hala tam karar veremedik, seçeneklerimiz ceyhun ve batın... bakalım hangisi olacak...
çok zor erkek ismi beğenmek yaa :(

kızlaaar selam.... sabah sabah sevinç doğurdunmu diye sorunca bian doğurdum diyesim geldi ama tabikiii size haber vermeden doğurmam :) 25 kasımda olacak doğum inş tabi bir sorun çıkarda değişmezse... günüm belli olsun mutalaka yazıp durlarınızı alırım :KK66:
oğlumun ismine hala tam karar veremedik, seçeneklerimiz ceyhun ve batın... bakalım hangisi olacak...
çok zor erkek ismi beğenmek yaa :KK43:
Hee deli kari :63: ayy iki ismide begenmedim ceyhun belki baska isim bul:110:

Hee deli kari :63: ayy iki ismide begenmedim ceyhun belki baska isim bul:110:
ooo kızım birinin beğendiğini öbürü beğenmiyo, valla o zaman çocukum kesin isimsiz kalır :) aslında rüyamda seyit ismini gördüm anlamıyla birlikte söylendi bilmiyordum anlamını ama kulağına okuturuz sanırım bu ismi...

[QUOTE="duman85, post: 37611545, member: 24274ariyon kızım birinin beğendiğini öbürü beğenmiyo, valla o zaman çocukum kesin isimsiz kalır :) aslında rüyamda seyit ismini gördüm anlamıyla birlikte söylendi bilmiyordum anlamını ama kulağına okuturuz sanırım bu ismi...[/QUOTE]
Aaaaaa deli kari seyit koyacan ozaman ne isimariyon bende miraci ruyamda gordum

Seyit ikisinden de guzel Rabbim kolaylik saglamis kaç kişi ruyasinda görür ben koydum yanina isim bile eklemedim çünkü sadece miraç ti koy bence koy destekliyorummmm

Seyit ikisinden de guzel Rabbim kolaylik saglamis kaç kişi ruyasinda görür ben koydum yanina isim bile eklemedim çünkü sadece miraç ti koy bence koy destekliyorummmm

Ruyasinda gördüğü halde isim ariyor :110: soklardayim :110:

yaa haklısın aslında ama ne bileyim bişeylerin etkisinde kalmış olabilirim diye aklıma gelmiyor değil, gerçi çook güzel bir rüyaydı her halükarda o ismi koyacağız...ama 2.isim olabilir.

[QUOtereddütsüz koydum, post: 37611697, member: 242743"]yaa haklısın aslında ama ne bileyim bişeylerin etkisinde kalmış olabilirim diye aklıma gelmiyor değil, gerçi çook güzel bir rüyaydı her halükarda o ismi koyacağız...ama 2.isim olabilir.[/QUOTE]
Ben tereddutsuz koydum için rahat etsin

Derin karisi sendemi isim bulamadin sahtekarsarlar:63:
Canim isim karar vermedik herife ne zaman sorsam erken diyo:110: aslında benim aklımda eskiden beri olan iki isim var nazlim veya narin... bunları eşime söyledim beğenmedi:110: dedim o zaman sen söyle. Daha erken diyo:KK12:

günaydınnn ŞİŞKOO:KK70:

öylemi diyosun ikiside buldu bizemi demiyolar:KK59:
Heeee bulduk... bizim herif Alis i bile doğum haftasında karar verdi tam olarak onda bile çok emin degildi:KK70:
Konsol temizlemeyi de hec sevmem :63::63:
Konsol ne ki? Sosyetik isimler koyuyosunuz
kızlaaar selam.... sabah sabah sevinç doğurdunmu diye sorunca bian doğurdum diyesim geldi ama tabikiii size haber vermeden doğurmam :) 25 kasımda olacak doğum inş tabi bir sorun çıkarda değişmezse... günüm belli olsun mutalaka yazıp durlarınızı alırım :KK66:
çok zor erkek ismi beğenmek yaa :KK43:
İsim konusu çok göreceli... birine güzel gelen diğerine gelmeyebiliyo.. oyüzden senin ve eşinin içine hangisi siniyorsa onu koyun
ooo kızım birinin beğendiğini öbürü beğenmiyo, valla o zaman çocukum kesin isimsiz kalır :) aslında rüyamda seyit ismini gördüm anlamıyla birlikte söylendi bilmiyordum anlamını ama kulağına okuturuz sanırım bu ismi...
Seyit ismini bende çok severim:KK66:

Buarada doğum epidural mi olacak?
25 kasımda kaç hafta kaç günluk olmuş olacaksın
Igneyi yine bi gün öncesindemi bırakılan?
Sen progestan kullanmıyordun dimi

Konsolun ne olduğunu bilmeyen masum koylu:110: misafir oodalarında ustu aynali dolap olmazmi altına yemek takimlarini felan koyarsin o iste

Back
X