- 2 Kasım 2014
- 75
- 36
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin bayagi büyükmüş kız Güle güle otur. Bebeklerinle beraber inşallah.inşaallah atacağım günler gelir...benim ev 3 oda 1 salon,holümde oda kadar
deroşşş sen dewam et rapor yazmaya walla bayılıyorum ŞAHANE beceriyosun bu işi,her detayı yazıyon,ewet ilk raporu hatta uzuuuuuunnn raporları paşamda görmüştüm o çok yazardı walla okumaya üşenirdim
tavuklu mantar sote,pilavama ben mantar sewmem
ewet sevoş aynen öyle,dediğin gibi kadın cam,kapı, koltuk,banyo wc halledecek..gerisinide ben cumartesiye kadar bitiririm inşaallah...tek yapsam ben ancak 1 haftada yapıyorum 1 günde 2 günde işlerini bitirenlerede hayretler ediyorum![]()
çok Uzun alıntı yapmissinhadi Allah hayırlı etsin inşallah.
emeklerinizi boşa çıkarmasın Sara cımm
ayy deroşun kıyafetine uzuldum
sağlık olsun tabii ki ama buyuk şanssızlık...
beydoş un tahlillerinin temz çıkmasına sevindim. İnşallah bir dahaki aya, umutlar hiç bitmez çarpışmaya devamm..
senin beni çekiştirdiğinden şüphem yok
keşkem bulabilsem o sayfaları lakin çok sayfa var
rapor için tşk ederim sayın sevinç
bu kadın heç iki çocuğuna bakıyor hem yemek yapıyor hem evi temizliyor
geliyor birde topikin 80sayfalık özetini geçiyor
azcık utanın beee
ben sırf o yüzden konsol almıyorum
evet bende yok
batın deyince aklıma biri geliyor
bence seyit in yanına Bi isim koy kesin.
büyüyünce arkadaşlarının arasında en eski isim onunki olur yoksa
zamane isimlerinin yanında kendini kotu hissedebilir
arda tolga orçun pipican Tonguç
çok hoşsun
nefret ediyorum bende buyuk evden
napıcaktım
16. Kattan kurtuluyorsun en azından
20.kata taşınıyorum deme de.
kolay gelsin cnm
napak
![]()
Ben yeni katildim araniza gelebilirmiyim sohbetinize
bak bu güzel olur madem tanıdık doktor var oda temiz derse ,bence çok ara vermeden dene ..maalesef zaman çok acımasız...Canim ben xaten burayada yazmistim bu doktordan suphelendim inanmadim diye cunku internette perde olan hsg lere baktim benimkiyle alakasi yok sende yaz nete bak insan az cok anliyor zaten ablam hastanede calisiyor yollicam tanidigi doktor var ona gosterecek 3 uncu de yok derse emin olucam hem tanidik daha iyi yoksa para almak icinde yapiyolar
gel canciğerim hoşgeldin..ne içten bir kullanıcı adıBen yeni katildim araniza gelebilirmiyim sohbetinize
amin canım... kız büyük ama çok eski,kira olmasaydı ewi düzenlerdik..ayrıca temizliğide çok zor..evin bayagi büyükmüş kız Güle güle otur. Bebeklerinle beraber inşallah.
Hee kız dene sende uzun rapor yazmayı... eyi oluyo okuyunca
he aynen öyle bunların içinde benim kaynoşgilde varBeydoş bazilari evi süpürüp siliyor aciyor halilari ev serilmiş oluyor![]()
Benimkilerde oule saka gibibeydaöyle post: 37622040 .!.:bak bu güzel olur madem tanıdık doktor var oda temiz derse ,bence çok ara vermeden dene ..maalesef zaman çok acımasız...
gel canciğerim hoşgeldin..ne içten bir kullanıcı adı
amin canım... kız büyük ama çok eski,kira olmasaydı ewi düzenlerdik..ayrıca temizliğide çok zor..
yok bende uzun rapor yazma yeteneği yok
he aynen öyle bunların içinde benim kaynoşgilde var![]()
bu ne hız bacım yimeği yyip çayıda içtiniz hemi erkencisiniz sizYemenizi yidik makinayi yerleştirip yenilerini dizdim cay yaptik icicik saat 8 de apt toplantisi var herif oraya gidici bende mirroyu uyutuyom![]()
yok kız onlar gerçeklerBenimkilerde oule saka gibi
beydagltoplantıya gi7622070 .!.:bu ne hız bacım yimeği yyip çayıda içtiniz hemi erkencisiniz siz![]()
Maalesefff oylelerbeykuleler:63:post: 37622091 .!.:yok kız onlar gerçekler![]()
haberleri izliyorumda antepli kilisli erkekleri suriyeli kadınlar kapışıyormuş,herifler karılarını tehdit ediyormuş seni boşar suriyeli genç alırırım bir tane diye
çok bakımlılarmış,kuaförden çıkmıyolarmış,vücut makyajı bile yaptırıyolarmış her kuaföre gittiklerinde![]()
sevoş yazını iyiki düzelttin ben anladım ama deroş sorup dururdu bu nedemek diye acayip birşey olmuştu çünküKör olasicalar