• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşaallah atacağım günler gelir...benim ev 3 oda 1 salon,holümde oda kadar:KK51:

:KK70::KK70::KK70::KK70:deroşşş sen dewam et rapor yazmaya walla bayılıyorum ŞAHANE beceriyosun bu işi,her detayı yazıyon,ewet ilk raporu hatta uzuuuuuunnn raporları paşamda görmüştüm o çok yazardı walla okumaya üşenirdim:KK70:

tavuklu mantar sote,pilav:kk77:ama ben mantar sewmem:63:

ewet sevoş aynen öyle,dediğin gibi kadın cam,kapı, koltuk,banyo wc halledecek..gerisinide ben cumartesiye kadar bitiririm inşaallah...tek yapsam ben ancak 1 haftada yapıyorum 1 günde 2 günde işlerini bitirenlerede hayretler ediyorum:KK57:
evin bayagi büyükmüş kız Güle güle otur. Bebeklerinle beraber inşallah.

Hee kız dene sende uzun rapor yazmayı... eyi oluyo okuyunca

hadi Allah hayırlı etsin inşallah.
emeklerinizi boşa çıkarmasın Sara cımm:KK68:

ayy deroşun kıyafetine uzuldum
sağlık olsun tabii ki ama buyuk şanssızlık...

beydoş un tahlillerinin temz çıkmasına sevindim. İnşallah bir dahaki aya, umutlar hiç bitmez çarpışmaya devamm..

senin beni çekiştirdiğinden şüphem yok
keşkem bulabilsem o sayfaları lakin çok sayfa var

rapor için tşk ederim sayın sevinç
bu kadın heç iki çocuğuna bakıyor hem yemek yapıyor hem evi temizliyor
geliyor birde topikin 80sayfalık özetini geçiyor
azcık utanın beee:KK11:
ben sırf o yüzden konsol almıyorum
:KK70::KK70::KK70:
evet bende yok

batın deyince aklıma biri geliyor

bence seyit in yanına Bi isim koy kesin.
büyüyünce arkadaşlarının arasında en eski isim onunki olur yoksa
zamane isimlerinin yanında kendini kotu hissedebilir
arda tolga orçun pipican Tonguç
:KK56:çok hoşsun

nefret ediyorum bende buyuk evden:stop:

:KK31:
napıcaktım
:110:

16. Kattan kurtuluyorsun en azından
20.kata taşınıyorum deme de.
kolay gelsin cnm
:KK45:napak:stop:
çok Uzun alıntı yapmissin :63:

Basakta ustu kapali tebrik etmiş beni :29::110:
Rapor için önemli deel:63:
Bir ara nisan ve gelinle ilgili detaylari yaz börülce basak:110:

Yemenizi yidik makinayi yerleştirip yenilerini dizdim cay yaptik icicik saat 8 de apt toplantisi var herif oraya gidici bende mirroyu uyutuyom :63:

Canim ben xaten burayada yazmistim bu doktordan suphelendim inanmadim diye cunku internette perde olan hsg lere baktim benimkiyle alakasi yok sende yaz nete bak insan az cok anliyor zaten ablam hastanede calisiyor yollicam tanidigi doktor var ona gosterecek 3 uncu de yok derse emin olucam hem tanidik daha iyi yoksa para almak icinde yapiyolar
bak bu güzel olur madem tanıdık doktor var oda temiz derse ,bence çok ara vermeden dene ..maalesef zaman çok acımasız...
Ben yeni katildim araniza gelebilirmiyim sohbetinize
gel canciğerim hoşgeldin..ne içten bir kullanıcı adı:KK60:
evin bayagi büyükmüş kız Güle güle otur. Bebeklerinle beraber inşallah.

Hee kız dene sende uzun rapor yazmayı... eyi oluyo okuyunca
amin canım... kız büyük ama çok eski,kira olmasaydı ewi düzenlerdik..ayrıca temizliğide çok zor..
yok bende uzun rapor yazma yeteneği yok:D
Beydoş bazilari evi süpürüp siliyor aciyor halilari ev serilmiş oluyor:eek::eek:
he aynen öyle bunların içinde benim kaynoşgilde var:eek:

beydaöyle post: 37622040 .!.:
bak bu güzel olur madem tanıdık doktor var oda temiz derse ,bence çok ara vermeden dene ..maalesef zaman çok acımasız...

gel canciğerim hoşgeldin..ne içten bir kullanıcı adı:KK60:

amin canım... kız büyük ama çok eski,kira olmasaydı ewi düzenlerdik..ayrıca temizliğide çok zor..
yok bende uzun rapor yazma yeteneği yok:D

he aynen öyle bunların içinde benim kaynoşgilde var:eek:
Benimkilerde oule saka gibi

haberleri izliyorumda antepli kilisli erkekleri suriyeli kadınlar kapışıyormuş,herifler karılarını tehdit ediyormuş seni boşar suriyeli genç alırırım bir tane diye:KK67:
çok bakımlılarmış,kuaförden çıkmıyolarmış,vücut makyajı bile yaptırıyolarmış her kuaföre gittiklerinde:KK57:

haberleri izliyorumda antepli kilisli erkekleri suriyeli kadınlar kapışıyormuş,herifler karılarını tehdit ediyormuş seni boşar suriyeli genç alırırım bir tane diye:KK67:
çok bakımlılarmış,kuaförden çıkmıyolarmış,vücut makyajı bile yaptırıyolarmış her kuaföre gittiklerinde:KK57:

Kör olasicalar

Back
X