Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kalkimm çamaşır makinaya atiiim
Evi süpüreyim sileyim
Banyoyu sileyim
Oglani dışarı çıkarayim biraz hava alsın cicuk..
Sonra geleyim çocuğun yemeğini vereyim
Onu uyutayim
Dujjj alayim
Saçima fon çekeyim
aksama Allah nasip ederse evde yokuz...:KK8:

Anaaaaaa karilar dövüş etmiş

Ayrilin bakeeeem:KK11:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Yahu kızlar arkamdan önümden aylardır saydiriyonuz gikim ciktimi:KK70: aaabowwww soktayim yani :KK22: kız beydos varsın söylensin ne olcek giiiii:KK60:
yooo hiç dövüş etmedik siz öylemi anladınız:63:
söyleyin bir şey demedik şaka yaptık ama istemiyosanız yapmam:63:
Yürü be bafs kim tutar seniiii:KK48:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Hee nolcekki :63::63:
Sen oturmaya devam et bacim:KK19:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:pessss:KK57::KK57:çok politik gördüm seni:63::63:

gelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki:KK64:
benim bu 3 üncü olacak heralde temizlik için birini getirtmem,bel fıtığı ve boyun fıtığım ilerleyince mecburen alıyorum ama hayla alışamadım..çünkü ben kimseye şunu yap bunu yap diye söyleyemiyorum yaa.şimdiden onun stresi sarıyor beni walla...benmi acayiplik yapıyorum bilemedim..

gelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki:KK64:
benim bu 3 üncü olacak heralde temizlik için birini getirtmem,bel fıtığı ve boyun fıtığım ilerleyince mecburen alıyorum ama hayla alışamadım..çünkü ben kimseye şunu yap bunu yap diye söyleyemiyorum yaa.şimdiden onun stresi sarıyor beni walla...benmi acayiplik yapıyorum bilemedim..
deroşşşşşşşş:KK56::KK56:

Bende oyleydim alistim :D kadinlar biliyo zaten yapilacagi

Burak E="beydagli, post: 37652758, member: 306680"]çokkk yorulduummmmmmmmmmmmmm:KK51:[/QUOTE]
Birak bugunluk zorlama:29:

Back
X