- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Ben ilk önce yağda patlicanlari kızartıyom sonra fırına atiyorumBende guzel yaparim firinda yapacam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk önce yağda patlicanlari kızartıyom sonra fırına atiyorumBende guzel yaparim firinda yapacam![]()
Hee farkindaBizim kaynoslarda aynı kızlarının çocuklarına daha farklilar. Ben alıştım çünkü diğer gelinlerde gördüm nasıl ayrım yaptıklarını. Ama benim umrumda değil. Kocan görüyorsa mesele yok..
Firinliyom ben yağ yokBen ilk önce yağda patlicanlari kızartıyom sonra fırına atiyorum
yooo hiç dövüş etmedik siz öylemi anladınızAnaaaaaa karilar dövüş etmiş
Ayrilin bakeeeem
Yahu kızlar arkamdan önümden aylardır saydiriyonuz gikim ciktimiaaabowwww soktayim yani
kız beydos varsın söylensin ne olcek giiiii
![]()
Yürü be bafs kim tutar seniiii![]()
Hee nolcekki
Sen oturmaya devam et bacim![]()
Sevinçim suçu yok asıl suçlu basos karisidir...
Benim koltuğuma birinizi oturtacak...
Ne var oturun sizde.. çok rahat bir koltuk aylardır beni misafir ediyiniz...Şayet istemiyorsanizda ben oturmaya devam ederim ne var ki yanii
![]()
Hiç kadın tutmadım ama bende aynısı olurum diye düşünüyomgelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki![]()
deroşşşşşşşşgelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki
benim bu 3 üncü olacak heralde temizlik için birini getirtmem,bel fıtığı ve boyun fıtığım ilerleyince mecburen alıyorum ama hayla alışamadım..çünkü ben kimseye şunu yap bunu yap diye söyleyemiyorum yaa.şimdiden onun stresi sarıyor beni walla...benmi acayiplik yapıyorum bilemedim..
gelecek kadına ayıp olmasın diye benim gibi evi toparlayıp ortalığı temizleyen stres yaşayan varmıdır ki
benim bu 3 üncü olacak heralde temizlik için birini getirtmem,bel fıtığı ve boyun fıtığım ilerleyince mecburen alıyorum ama hayla alışamadım..çünkü ben kimseye şunu yap bunu yap diye söyleyemiyorum yaa.şimdiden onun stresi sarıyor beni walla...benmi acayiplik yapıyorum bilemedim..
Birak bugunluk zorlamaBurak E="beydagli, post: 37652758, member: 306680"]çokkk yorulduummmmmmmmmmmmmm![]()
Ben yatak odamı yaptiramamderoşşşşşşşş![]()
yokk pazara gidecek halimmi kaldı gitmicem bu hafta,anam gidiyomPazara gidicin zaar![]()
Senin ev iki odaymis zatiBen yatak odamı yaptiramam![]()