Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selâmün aleyküm
alışverişe gittik geldik
Yoruldum
uzanıyom
bu ev sabah topluYDÜ nasıl bu kadar dağınık oldu şimdi anlamadım

Günden saat 5 gibi ciktim herif berberdeydi onu aldim kaynosa ugradik oradan markete gittik eve gel yerleştir miraci uyut Yoruldum bugun ctesiydi trafik çok yoğundu araba kullanmak çok yordu:110:
araba kullandığının havasını da attı hemen

Karnim patlicak gibi gergin belim kopacak gibi agriyor midem bulaniyor memelerime elektirik carpiyo gibi aciyip geciyo sinirlerimde tepemde kac gundur hayirlisiyla adet olurum rahatlarim insallah

Karnim patlicak gibi gergin belim kopacak gibi agriyor midem bulaniyor memelerime elektirik carpiyo gibi aciyip geciyo sinirlerimde tepemde kac gundur hayirlisiyla adet olurum rahatlarim insallah
Kocan bi masaj yapsın sana:KK23:iyi gelebilir.... accuk herifleriniz üzerinize titresin ama nerdeeeee:cool:

hamile olmayasın canım bi test yapsana
Yok saracim suphem yokki olsa bakardim test zaten bu adet oncesi belitileri insallah biran once olurum da rahatlarim homili girtlak yiyom zaten kac gundur tatliya dustum hep oyle olur benim ama adet duzenim cok bozuldu son aylarda birazda ondan oluyor hayirlisi

derin_35 .!.:
Kocan bi masaj yapsın sana:KK23:iyi gelebilir.... accuk herifleriniz üzerinize titresin ama nerdeeeee:cool:
Hee yapar kocacim :Dbiliyomusun biz ilk evlendigimizde duzenli masaj yapardik birbirimize simdi arada yapiyoruz masaj aleti hediye almisti kocis bana ne sevinmistim arada yattigim yerde yaparim kendime sapi uzunlardan kolay kullanimi rahatlatiyi ama bu agri icerden vuruyor ya bi tuhaf fayda eder mi masaj bilmiyorumbu son dusugumden beri bel agrisi miras kaldi bana :KK51:

Hee yapar kocacim :Dbiliyomusun biz ilk evlendigimizde duzenli masaj yapardik birbirimize simdi arada yapiyoruz masaj aleti hediye almisti kocis bana ne sevinmistim arada yattigim yerde yaparim kendime sapi uzunlardan kolay kullanimi rahatlatiyi ama bu agri icerden vuruyor ya bi tuhaf fayda eder mi masaj bilmiyorumbu son dusugumden beri bel agrisi miras kaldi bana :KK51:
biliyomusun benimde doğumdan sonra bi bel ağrısi vardı 2-3 ay sürmüştü. Mahvetmisti beni.
Hatta burda sizlere yazmıştım
offff şimdi hatırladım geri ne agriydi yaaaa
doktor kas ağrısı demişti
kas rahatlatıcı vermişti
1 ay kullanmıştım
ama hiç fayda etmedi..
sonra çektim bayagi
En sonunda yastiklarimi yükseltmeyi akıl ettimdi.. bi baktım azalmış...
şimdide 2 yastıkla birden yatıyoreee:KK53:

Hayırlı olsun 5 kilo mu almissin
Kiz dun yazdim ya 48/49 arasiyim diye bu vakitlerde 50gorebilirim zaten ama hic goremiyodum bugun gordum sabah ac cikiyim wc den sonra 48, 7 49 geliyim mayista ustum basim kabanim botumla 46, 5 geliyodum o zamandan bu zamana 5 kilo aldim tabi cok mutluyumm

Back
X