Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hasta olur kiz parkenin üstünde :110:
Geziyor sürünüyor zaten banyo yaptiydida:110:

Askin bedelini izliyooreee:110:
Ev sıcak değilmi bizimki hep geziyo parkede.. ama ev sıcak ayağında kalın corapda var. .

Seda'nin programına baktımda... olmamış:KK43:zannetmiyorum bu da tutmaz. :KK43:

heee:cool::cool:

aaa burçtaşız demek:KK19:ayıptır demesi kova burçları özel insanlardır....yok saracım şaşırmadım,hoşuma gitti sakın yanlış anlama o suratı sanada koydum sewdiğimden...yinede sen benden 4 cm uzunsun,4 cm i beğenmiyonmu...
sevinçte ilerde kamburlaşacak:63:iyiki bir boyu var...ama biz her dem taze kalıcazz:D:D:D

günaydın canım,ben geri kaçıyom:KK55::KK55:

evet özel insanlarız kova burcu kadınlarının sezgileri çok güçlü olur beydoş bende öyleyim senin sezgilerinde güçlümüdür

Sağol bitanem
Dun kaynostaydik geç geldik
Hiçbi is yapamadım akşam oğlan uyuyo ses olmasın diye.
Bugün bi sürü is beni bekliyor
Yani toplama yapılacak
Ama çok yormak istemiyorum kendimi çünkü ordada yoruldum dün.
Pek bi iş yapmadım ama yine de oglanin peşinden kosmakdan yorgun düştüm
Eve geldik bacaklarimin üst kısmındaki kaslar ağrıyor
Sabaha karşıda uyuyamadım..
O yüzden bugün çabucak evi toplarim başka bi işde yapmiycam

Sen nasılsın canim?

iyi sayılırım canım doktora gittim sabah canım sıkıldı biraz

oooy maşallah barekallah çok tatlı teyzesinin gülü annesi hapismi etmiş bu tatlı şeyi yerim men seni yaaaaa

:110: bütün evi sildim süpürdüm dip bucak toz aldim halilari fircaladim:D

maşallah canım güle güle kirlet

bende dün temizledim evimi her yer mis oldu temizlik güzel şey

Canim ben alali cok oldu belki bu model yoktur artik bilemedim google a yazinca cikiyo benim supurgenin aynisi mor renkli ama satisini bulamadim yolladigin linktende siteye giremedim
Canim ben alali cok oldu belki bu model yoktur artik bilemedim google a yazinca cikiyo benim supurgenin aynisi mor renkli ama satisini bulamadim yolladigin linktende siteye giremedim
aynen cnm bende satışta göremedim. sitesinde de yok zaten demekki o modeli kaldırmışlar.
zaten ROWENTA SİLENCE FORCE (TOZ TORBALI) adında bi kaç model var
hemen hemen aynılar. MODEL numaraları değişiyor aralarında bi kaç özeellik değişikliği var

peki sana bişi sorcam üçgen uç çok önemli değildir heralde
kolaylık sağlıyormu sana

günaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptım:Duykum kaçtı nedense..
nedense:KK48:bende çok heycanlanırım boyle durumlarda uykularım kaçar:KK31:

ellerine sağlık canım,ewet yeni kadın aldım ama 1 haftayı geçti üzerinden dip bucak geçmezsen temizlik kalmıyor sanki haftada 1 ayrıntılı yapıyorum böyle,her gün yapmam..

saracım dolap 2,447 liraydı biz 2300 liraya aldık...

bencede süpürge için 100o lira çok satıcı çok övdü diye sana yazdım,rowenta kalmamıştı...satıcı,media markt in doğum günü yaklaşıyor bir sürü üründe 100 ve 200 lira arasında indirim olacak dedi..bende sana onu yazdım:110:
walla başak bilmiyorum ,her zaman alamadığımız için içime sinen bişey olsun istiyorum,avm saat 10 da açılacak kocamda gidip görüşecek akşama zorla ikna ettim eğer ikna olurlarsa buzluğu üstte olanı alacaz bakalım...
evet içine sinen bişi olmalı cnm
bence iyi yapmışsın inşallah değiştirirler:cool:

Bu arada benim kocam çok begense degistirmezdim:D
orası kesin zaten:63:
:KK9:çok tatlı yaa
bende sepete koyardım Egeyi
yürüteçten sıkılınca
Gunaydin teyzoslar parkenin üstüne kacmayayim diye annem sepete hapsetti:D
dikkat et yavrum
yan yatarsan düşverirsin
ihmal eder anan seni
SSaçma sürtük Mü?:KK48:
kuvvetle muhtemel:KK70:

Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi var:110: üstten üstten yaptin zaar:110:
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi:63:
kıskançlışarlar
asla üstünkörü temizlik yapmıcak biriyimdir, hiç içime sinmez, sildiğim yeri bidaha bidaha silerim
o yüzden işlerim uzun sürer..
bir gecede yapmadım heralde geldiğim gece başlamıştım gündüz de fırsat buldukça yaptım
akşamda Ege 7 buçukta uyuyunca geceye kadar durmadım sil süpür toz al ütü yap çamaşır as topla katla banyo wc yıka
anca bunları yapabildim
geriye kalan cam lar kpılar ve perdeler:KK59:
çatla patla:KK73:

SEVOS bu mesac acele diye cevap yazayım, diğerlerine sonra yazarım kabaklari doğrayıp bir kabin için de biraz yağ ve tuzla harmanlayip yağlı kağıt serili tepsiye dizip pisiriyorum sahane kizariyor..daha dogrusu fırınım bozulmadan önceydi o..

sağol saracım, canım benim hiç bir mesacıda kaçırmazsın:KK19:
walla bir sürü işgörmüşsün ellerine sağlık,menüde çok güzel:kk77:

kız sen ciddimisin bende bizimle kafa buluyosun sandım:110:
eğer iki küçük çocuğa ve bir hakana bakma gücünü ve sabrını kendinde görüyorsan ve zaten 3 üncüyü yapacam diyorsan,o zaman bırak bacım inşaallah bu kez kızın olur..
martta iyi bir seçim nenem der bahar bütün canlılar hamile kalır diye..

he daha iyi çok şükür,sağol:110:
gelemicemizi biliyon:63:

kız napim acıkta şımarsın,çok yapmam aradada olsun...

başakçım biz bugün avm ye gittik bosh un süpürgesi 700 lira dedi, satıcı birde daikin i çok övdü harika emiş gücü ve sessizliği varmış oda 1000 lira...sen sor bakalım kaça soracaksın...

hiç evde durma sen:63:

smilecim canım,ben hiç çatlatma iğnesi olmadım ama yaptıranlardan bildiğim kadarıyla yaptırdıktan 15 gün sonra oluyorsun ..yani seninde yarın olman gerekiyor ama inşaallah olmazsın ,bebişin seninledir tatlım:KK19:

bu gün tam 15. günü o halde normal adet tarihine takılmamam gerekiyor o halde yani normal döngünün 28. gününe ona daha 3gün var yani iğneyi yaptırdıktan sonra 18. gün oluyor hangisi olacak şimdi ay kafam karıştı :D

bir yılı geçti ben evleneli 6 aydır korunmuyoruz eşiimle ama olmadı
canım daha çok yenisiniz hemen karamsalığa kapılma,olur elbet doktora gittinizmi herhangi bir sorun varmı,inşaallah yoktur,kafaya çok takıncada olmuyor inan bana:KK60:
biri başka bişey diyor diğer doktor başka bisey. Inşallah olumlu gelirde sende biran önce calismalara baslArsin.

Neymiş :110:
aldığın yeni eşyaların heyecanı olmasin:KK76:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:heee kız bi gecede nası yapmış:KK70:çok yetenekli bi tkb:KK57:

Heee şunu bileydiniz :KK53:
kız başak burçları öyle kararsız belkim ama en klas burc:110:
yaaa insanlar ne kadar değişik.. bende mi bi tuhaflıklar var ben eşya falan hiç kiskanmam üstelik millet ev alsa hoşuma bile gider beni. Ama benim kaynos börülce ve ekti takımının bir iki taneside oylee:KK51:
hayır KOVA:110:
yok canım bizimkisi tuhaflık değil normal insanız biz:KK19:
:kk77: Kiyma cikardim kabak musakka yapacak
Tereyagli bulgur pilo
Salata tursu yeter:kk77:
bende barbunya ve bulgur pilo yapacam,illaki turşuyu zalatayı ayranı herşeyimi yazmak zorundayız:110:

ayyyyyy walla çıldıricimmmmm ne güzel çıkmış bu maaşşallahhh:nazar:
kız yan yatıp düşmezmi bu çicuk..

Beydoş kabak musakkanin kabakini firinliyon ya onu Nasilynapiyon kizartmak istemiyorum tuz yağ felan koyuyonmu anlat hele aasama yapcem :110:
:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
evet özel insanlarız kova burcu kadınlarının sezgileri çok güçlü olur beydoş bende öyleyim senin sezgilerinde güçlümüdür

iyi sayılırım canım doktora gittim sabah canım sıkıldı biraz

oooy maşallah barekallah çok tatlı teyzesinin gülü annesi hapismi etmiş bu tatlı şeyi yerim men seni yaaaaa

maşallah canım güle güle kirlet

bende dün temizledim evimi her yer mis oldu temizlik güzel şey
ne olduki saracım doktor ne dedi merak ettim niye canın sıkıldı canım...
ayrıca ewet benim hislerimde çok hemde çok kuvvetlidir bazen bu beni rahatsız ediyor çoğunlukla insanlar karakteri konusunda hiç yanılmıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum..olayları hiç saymıyorum bile...
nedense:KK48:bende çok heycanlanırım boyle durumlarda uykularım kaçar:KK31:

evet içine sinen bişi olmalı cnm
bence iyi yapmışsın inşallah değiştirirler:cool:

orası kesin zaten:63:

:KK9:çok tatlı yaa
bende sepete koyardım Egeyi
yürüteçten sıkılınca
dikkat et yavrum
yan yatarsan düşverirsin
ihmal eder anan seni
kuvvetle muhtemel:KK70:
ewet benimde uykum kaçmıştı,abowww daha büyük ve daha çok şeyler alsam ne olurum acaba ALLAH tan sık eşya değiştirmiyoz:-)
ewet başakçım değiştiler...
bu gün tam 15. günü o halde normal adet tarihine takılmamam gerekiyor o halde yani normal döngünün 28. gününe ona daha 3gün var yani iğneyi yaptırdıktan sonra 18. gün oluyor hangisi olacak şimdi ay kafam karıştı :D

doğru söylüyorsun kafanı karıştırma ama, bence sen o 3 günüde bekle kuzum baktın gelen yok ki inşaallah gelmez hemen kan testi yaptırırsın:KK60:

neyse kocam biraz yatayım dedide laptopu kaptım,

bende evi süpürdüm ,sildim ,toz aldım,wc ler ve lavaboyu marc banyo ile yıkadım,bir sepet çamaşır serdim ,çamaşır katladım,yerleştirdim,balkonu ve merdiven dairesini yıkadım ..tam ewi süpürürken eşyalar geldi giren heriflerde ayakkabıyla girince sinirlerim tepeme çıktı bir daha oraların üzerinden geçtim..sonra işe koyuldum kocam geldi ve çok acım deyince bu işlerin içinde hemen soğanlı domatesli bulgur pilavı yaptım...daha barbunya yapacam saat 5 tede servis gelecek......yanii çok yoruldummm:confused::confused:
DEROŞŞŞŞ ayrıntılı yazamadımmı yineee:confused:

şimdide çay içiyorum:KK50:

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

ne olduki saracım doktor ne dedi merak ettim niye canın sıkıldı canım...
ayrıca ewet benim hislerimde çok hemde çok kuvvetlidir bazen bu beni rahatsız ediyor çoğunlukla insanlar karakteri konusunda hiç yanılmıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum..olayları hiç saymıyorum bile...

ewet benimde uykum kaçmıştı,abowww daha büyük ve daha çok şeyler alsam ne olurum acaba ALLAH tan sık eşya değiştirmiyoz:-)
ewet başakçım değiştiler...

doğru söylüyorsun kafanı karıştırma ama, bence sen o 3 günüde bekle kuzum baktın gelen yok ki inşaallah gelmez hemen kan testi yaptırırsın:KK60:

çok bel ağrım var bildiğin adetliymişim gibi beyaz akıntım var normalde akıntıdan sonra adet olunur umudum az açıkçası artırmaya çalışıyorum :)

neyse kocam biraz yatayım dedide laptopu kaptım,

bende evi süpürdüm ,sildim ,toz aldım,wc ler ve lavaboyu marc banyo ile yıkadım,bir sepet çamaşır serdim ,çamaşır katladım,yerleştirdim,balkonu ve merdiven dairesini yıkadım ..tam ewi süpürürken eşyalar geldi giren heriflerde ayakkabıyla girince sinirlerim tepeme çıktı bir daha oraların üzerinden geçtim..sonra işe koyuldum kocam geldi ve çok acım deyince bu işlerin içinde hemen soğanlı domatesli bulgur pilavı yaptım...daha barbunya yapacam saat 5 tede servis gelecek......yanii çok yoruldummm:confused::confused:
DEROŞŞŞŞ ayrıntılı yazamadımmı yineee:confused:

şimdide çay içiyorum:KK50:

Afiyet olsun bende oturyom sabahtandır bunları görünce kendimi çok tembel gördüm :)

Back
X