Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok bel ağrım var bildiğin adetliymişim gibi beyaz akıntım var normalde akıntıdan sonra adet olunur umudum az açıkçası artırmaya çalışıyorum :)
hemen umutsuzluğa kapılma canım,genellikle hamilelik ve adet belirtisi aynı olabiliyor dur bakalım hayırlısı...

kıskançlışarlar
asla üstünkörü temizlik yapmıcak biriyimdir, hiç içime sinmez, sildiğim yeri bidaha bidaha silerim
o yüzden işlerim uzun sürer..
bir gecede yapmadım heralde geldiğim gece başlamıştım gündüz de fırsat buldukça yaptım
akşamda Ege 7 buçukta uyuyunca geceye kadar durmadım sil süpür toz al ütü yap çamaşır as topla katla banyo wc yıka
anca bunları yapabildim
geriye kalan cam lar kpılar ve perdeler:KK59:
çatla patla:KK73:
Pehhhhhh cam kapi perde duriyii evi parlatmis pehhhhhh:63:
ütü yaptıktan sonra mı oğlanı uyuttun
sen ütü yaparen oğlan naptı:p
oyun halisinda oynadi:21:
sevoş kıızz üçüncü oğlana karar verdinmi cidden
vay beeeee:cool:

Heeee :21: kiz olur belkim:110:

hemen umutsuzluğa kapılma canım,genellikle hamilelik ve adet belirtisi aynı olabiliyor dur bakalım hayırlısı...

Bu akıntıdan dolayı umutlanamıyorum yoksa göğüslerim şiş bel kasık fena kırılcak gibi ama geçen ayda böyle bembeyaz akıntım vardı ve adet olmuştum ondan korkum :)

Beydoş buzdolabi değişmiş rahatladinmi tabureye cikip üst rafa uzanmak zorunda kalmican:p:p
hee rahatladım bu seferde acaba öteki dahamı iyiydi diyorum:KK22:zaten herif aradı beni değişmiyolar fark kurlardan dolayı 1000 liraya çıkmış dedi ,ben bir sinir yaptım nasıl olu falan diye o kapattı teli,eşyalar geldi bende adamlara diyorum,eşim değişim yapmak için gitti ne çabuk geldiniz,lütfen bir telefon falan açın ..adam hanımefendi sakin olun değişti zaten dedi ben öyle kaldım..

yooo elimi uzattım gayette rahat yetişiyormuşum,ikisi aynı boydaydı zaten:D

hee rahatladım bu seferde acaba öteki dahamı iyiydi diyorum:KK22:zaten herif aradı beni değişmiyolar fark kurlardan dolayı 1000 liraya çıkmış dedi ,ben bir sinir yaptım nasıl olu falan diye o kapattı teli,eşyalar geldi bende adamlara diyorum,eşim değişim yapmak için gitti ne çabuk geldiniz,lütfen bir telefon falan açın ..adam hanımefendi sakin olun değişti zaten dedi ben öyle kaldım..

yooo elimi uzattım gayette rahat yetişiyormuşum,ikisi aynı boydaydı zaten:D

Gizunaydin eminim yetisiyorsundur:63:

Ne zaman gelecek beyaz eşyalar:110:
uleyn bir kerde düzgün okuyun şu mesacları be ne yazmışım görmedinmi okumadan habire beğenn:KK67::KK67:
Bu akıntıdan dolayı umutlanamıyorum yoksa göğüslerim şiş bel kasık fena kırılcak gibi ama geçen ayda böyle bembeyaz akıntım vardı ve adet olmuştum ondan korkum :)
hayırlısı kuzum inşaallah korktuğun gibi değildir hiç belli olmaz hamileliklerde akıntıda olabilir..

Back
X