• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyy yinemi:KK12::KK12: Bu ne ask boyle:KK12:
Kiz dogumla ilgili konusmuyormusunuz bakariz ederiz diyen yokmu:KK11:
yok kız kaç haftalik olduğumu bile sormazlar. Doktora gideriz kontrole ne dediler bile demezler. Annemi hemen hemen hergün ya da iki günde bir ararım kadın sorar ne kadarlık oldun diye :KK48:

bende 7 saat bıraktım...

varmış ama,bizim burda varmı önemli olan o:KK14:

eskiden her yerde telefon nosu olurdu,eskiden email mi vardı hey gidi:KK67:

ewet öyleymiş benim kaynımgiller orda oturuyor hayla sobasız oturuyolarmış...

şiir yazan ikinci kişi kim açıkla bunuuu kimsenin görmediğini yine sen nerden gördün eyyyyyy DEROŞŞŞŞ:KK59:

teprik ederim insanın kendini bilmesi güzel ,o saatte ki çenebaz:cool:

uyarı aldılar artık çok göstertemiyolar:cool:

amin canım günaydın:KK19:

bilmiyorum kararsızım:KK14:

sevoşşş bu ne güzel bir renkkk:KK54:
canim o saatte halusinasyon görmüşum :KK47: sizde hemen atladiniz:oops: bırakın güzel güzel şeyler kurguluyodum o saatte :p

beğenmene sevindim canım zaten baktım hepimizin yaşantısından bişeyler var yazayım dedim

Allah muhabbetinizi artırsın canım bu ara pek sıkı fıkısınız :nazar::nazar::nazar::nazar: lakin bu samimiyetlerini doğum yaptığındada göstersinlerde tek başına zorlanma
yol canim samimi değiliz bu bizim rutin görüşmelerimiz. Arada böyle toplanmalari olur oğullarıni cagirirlar Gelinleri istemezler ama mecbur cagirirlar.. şimdi düşünüyorum orda yemek yemiyim diyorum :KK51:

yinemiiiii ALLAH mehebbetinizi arttırsın:cool:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
yok canim benim arttirmasin bundan fazlası olmasın yaramaz bize

Tam 8.5 aylik cnm :KK36::KK36::nazar:
:nazar:maşallah kuzuma Tosun paşam.
Bizimkide 17 aylık oldu bugun:nazar:maşallah oglusuma:nazar:

Gunduzmi gelecekler aksama kalirlarmi ne yapacan agir toplara:confused::confused:
ağır top çok isabetli bi hitap şekli olmuş :KK70::KK70:

benimkiler geldimi birde gece kalıyolardı şimdi kendi kendilerine tavırlılar ne arıyolar hoş eskidende aramıyorlardı ne geliyolar aman gelmesinler daha iyi lakin bana yaptıkları hakareti unutmadım unutmayacam
boşver böylece Kurtulmuş oldun:confused:

yok kız kaç haftalik olduğumu bile sormazlar. Doktora gideriz kontrole ne dediler bile demezler. Annemi hemen hemen hergün ya da iki günde bir ararım kadın sorar ne kadarlık oldun diye :KK48:

canim o saatte halusinasyon görmüşum :KK47: sizde hemen atladiniz:oops: bırakın güzel güzel şeyler kurguluyodum o saatte :p

yol canim samimi değiliz bu bizim rutin görüşmelerimiz. Arada böyle toplanmalari olur oğullarıni cagirirlar Gelinleri istemezler ama mecbur cagirirlar.. şimdi düşünüyorum orda yemek yemiyim diyorum :KK51:

yok canim benim arttirmasin bundan fazlası olmasın yaramaz bize

:nazar:maşallah kuzuma Tosun paşam.
Bizimkide 17 aylık oldu bugun:nazar:maşallah oglusuma:nazar:

ağır top çok isabetli bi hitap şekli olmuş :KK70::KK70:

boşver böylece Kurtulmuş oldun:confused:
hee belliydi halüsünasyon gördüğün:KK59:

İğnemi yaptım
Çayımi içtim
Oğlan uyandı
Altını değiştir
Şimdi oturuyor
Biraz açılsın kahvaltı vericem