- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Gozunaydin cnm çok sevindim herşey iyi şükürBen geldim dr a muayene oldum tahlil verdim pgleden sonra cikacak ultrasonda bakti olcumleri yapip bana tek tek gosterdi 8, 4 ve 6, 4 olctu enfometrium duzgun dedi rahim gaget iyi hangi gerizekali senin kafani karistirdi dedi hsg ye bakti temiz dedi karin icine dagilim olmus dedi rahimdede problem yok dedi tahlil sonuclarina bakalim adet gormen icin tedavi verecegim dedi ben demeden genc kizliginda sen adetin hep duzensizmis dogru mu dedi pco var miydi sende dedi sok oldum bildigine suandada adet duzensizligin bununl alakali dedi gebelik onceside klomen kullandirtacakmis yumurtalarim iyi gelissin diye hicbir sıkıntının olmadigini soyledi once adetlerini duzene sokalim sonrada gebelik dedi rahimin hasar gormemis hersey yerli yerinde dedi kan sulandirici ocinde sonuclata gore kullanmana gerek yok evet ama bi zarari var mi yok stressiz olman cok onemli o yuzden kullandiricam igne dedi cok rahatladim bel agrilarimdanda bahsettim onun icin bi test istedi enfeksiyon var mi diye gel git yapip bu dr a devam etmeyi dusunuyorum insani cok rahatlatan usenmeden herseyi tek tek anlatan biri
Yokkk oyle 3 kurusa 5 koftene kıskanacamben hep çalışıyom zati,hemde karşılık beklemeden
![]()
sevooşşşşş![]()
adam dışarı çıkmak istese huzur olur zaten
gezmekten nefret ediyor herif
otur otur birbirimizi yiyoz
Amaaaannn insan arvadini cicukunu alip gezmezmi