Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine dayanamdın gittinmiKaynostan canli baglanti![]()
Beydoş
![]()
Miraci doyurdum uyutuyomyine dayanamdın gittinmine yapıyorsunuz
![]()
çiğköfteyi yemek yerine yemeyi sevmem ben zaten de olmazCarsiya ciktikti kayinbabosun yanina ugradik zorla bizi davet etti saat 6 da geldik ,yemegi yeni yedik evde yemek yoktu
Disardan cigkofte soylediler birde bazlama yapti![]()
Miraci doyurdum uyutuyom![]()
çiğköfteyi yemek yerine yemeyi sevmem ben zaten de olmazo saate kadar niye yemek yapmamışki bu kaynoşların çoğu tembel zati
bende yeşil çay içicim
![]()
çamaşır atmıştım makinaya onun çıkmasını bekliyom herif gelmeden sererim,çamaşır çıkana kadar yeşil çayımı içerim zaarSen napiyon Beydoş![]()
sağolÇocuk bakiyor yaaa yeni bahanesi
Afiyet olsun![]()
çamaşır atmıştım makinaya onun çıkmasını bekliyom herif gelmeden sererim,çamaşır çıkana kadar yeşil çayımı içerim zaar
sağol
sende iki çocuk bakıyon ne var ,tembele işin ne demişler bahane uydurmak demiş![]()
selammmSelam kızlar![]()
selammm![]()
nasilsiniz?Selammmm![]()
glir inşaallah bugün bekle,börülcende mi ordaCay demlediler gelirse icecez![]()
iyiyiz tatlım sen kimsin kimlerdensin,daha önce gelmişmiydin bizim topike kendinden bahset ecuknasilsiniz?![]()
glir inşaallah bugün bekle,börülcende mi ordayine sen kalkıp koşturma
iyiyiz tatlım sen kimsin kimlerdensin,daha önce gelmişmiydin bizim topike kendinden bahset ecuk![]()
senin börülcenin evi yakınmı anasına hep orda sankiBuradatez yaziyormus içerdeodada
Bende ccocuguma bakiyom banane![]()
Hmmm,kaynos demekÇok iyi harikaKaynostayim
Sen nasilsin
Bahsedeyim... 26,5 yasindayim,2 yıllık evliyim. Ilk defa yaziyorum ama arada bakıyordum yazdiklarinizaiyiyiz tatlım sen kimsin kimlerdensin,daha önce gelmişmiydin bizim topike kendinden bahset ecuk![]()