• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hmmm,kaynos demek :KK70: iyiym bende oturuyorum boş boş :KK51:

Bahsedeyim... 26,5 yasindayim,2 yıllık evliyim. Ilk defa yaziyorum ama arada bakıyordum yazdiklariniza :KK37: pko hastasiyim,yumartalik tembelligi var. Tedavi goruyorum,şimdilik ufukta bebis yok maalesef :KK51:
kullanıcı adını görmüştüm sanki ,EN HARBİKIZ senmisin sahiden:cool:
daha gençsin kuzum olur inşaallah,tedavinden olumlu sonuç alır bebişinide tez vakitte alırsın kucağına umarım:KK60:

kız sevoş ben yine unuttum bu kabak salatasının yoğurduna sarımsak konuyomuydu,böön yapacaktım dereotum bozulmuş,yine yapamadım ama aklıma takıldı sarımsak varmıydı diye:KK22:

kullanıcı adını görmüştüm sanki ,EN HARBİKIZ senmisin sahiden:cool:
daha gençsin kuzum olur inşaallah,tedavinden olumlu sonuç alır bebişinide tez vakitte alırsın kucağına umarım:KK60:
Hiii evet o benim :cool: :KK45:
Insallah canim. Şimdi de rahim agzinda yara çıktı,bebis planimiz bir süre rafa kalkacak :KK42:

Doktor bana diger drlar tarafindan soylenenleri soyledigimde hangi gerizekalilar sana bunlari soyleyenler dedi buarada biraz once ablami aradi beni sordu kafasina takilan birsey kaldi mi diye Allah razi olsun gece gunduz ulasabilirsin dedi insallah Rabbim vesile eder de bundan sonra hersey guzel olur kafam rahatladi
sağol canım eve gelince çekerim resmini

sağol canım evet ya aniden kulağında uğultu duymuş başında sesler olmuş bir tarafı uyuşmuş yere yıkılmış kaç gündür hastanedeydi dün taburcu oldu eşi çok korkmuştu yazık hastaneye gittiğimizde çok panikti Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın
Aminn

Back
X