• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben geldimmmmm:KK3:
Sabah erken kalkip geri uyuduk
Kahvalti YAPTİk
Kaynosu bağabiraktik
AAVM gittik hakana okul için bot aldik miraca İslak mendil felan aldik
Kendime ruj aldim kahve tonu
Koctasa gittik
Dönüşte bağa gittik balik yedik geldik:D

hakan güle güle giysin botlarını

sizede afiyet olsun kaynoşlarla muhabbetleriniz bol olsun

kaynoşlara gideceksiniz diye burayı iyice boşladınız deroşla sen
:110::110::110::110::110:

bugün temizlik günüm balkonları yıkadım atılacaklar vardı attım daha nevresimler değişsecek ev silinip süpürülecek banyo wc ler yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanacak ütü yapılacak süt kaynatım yoğurt yapılacak oooooooof yazarken bile başım döndü
sen hepsinin hakkindan gelirsin ellerine saglik

beydoş

deroş

sevoş

bafs

nazoş

nerdesiniz

sadece başakla ben varız :110::110::110::110:
:KK3:

Günaydın kızlar
Nassiniz bakem?

Dün çok yorulmusum.
sabah kalktık herifle kahvaltimizi yaptık
Alış kahvaltı yapmadı inat etti sadece az bişey süt içti öğlen akşam üzeri normal bi öğün yedi. Uğraştırdi çok. Neyse
Biz kahvaltimizi yaptık alışverişe çıktık herifle. Bayagi bişey aldık taksitle. Akşam üzeri eve geldik oglanın yemeğini verdim.
Kendimize yemek yapacakdım eşim dedi yapma yemek annemlerde yeriz dedi.
Gittik hepsi yemisti bizde yedik. Bulaşıklari yıkadım cayimizi içtik. Misafir geldi kaynosgile. Herif ayıp olmasın diye oturak dedi eve gelmemiz bayagi geç oldu.
Geldimki pestilim çıkmış.
Bi uyumuşum... çok iyi geldi walla...
hiç kaynoştan çıkmıyoon bizide merak ettiriyon:110:
aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..
güle güle kullanın canım fulortopedik yataklar çok sağlıklıar gerçekten üzerine uzandığında bütün yorgunluğunu unutuyosun canım

kaynana konusunda haklısın canım yapacak bişey yok benim eşim kendi gidiyo bana hiç sende geleceksin demez ilk evlendiğimizde gidecez ve gece kalacaz diye baskı yapıyodu hatta üç günlük gelinken bu yüzden kavga ettik annesigilde kaldık ve sabaha kadar tartıştık ne ben uyudum nede o uyudu sabah erkenden evden çıktı gitti bende kaynanamlara bi bahane buldumm bende gittim evime ogün bugündür bana ısrar etmez istersen gel diyor biliyorki ben oraya gittiğimde huzursuz oluyorum
ay kavga etmekte çok haklıymışsın saracım,düşkünlüğün bu kadarıda kötü ama neyse ki biraz düzelmiş...
Kızlar yaa sutyenlerin şu metallerinden bıktım vallahi
aldığım her sutyeninki kısa sure içinde çıkıyor.
öyle adi de değil aldığım sutyenler ama
vallahi bıktım yaaaaa
benimde öyle oluyordu ya çok sinir bozucu,döşümü deliyor resmen:KK70:
ama sütyen yıkama topuyln yıkadığımdan beri pek çıkmıyor..
beydoş

deroş

sevoş

bafs

nazoş

nerdesiniz

sadece başakla ben varız :110::110::110::110:
walla benim kocicim evdeydi o yüzden girmedim saracım:KK22:
Ben geldimmmmm:KK3:
Sabah erken kalkip geri uyuduk
Kahvalti YAPTİk
Kaynosu bağabiraktik
AAVM gittik hakana okul için bot aldik miraca İslak mendil felan aldik
Kendime ruj aldim kahve tonu
Koctasa gittik
Dönüşte bağa gittik balik yedik geldik:D
sen bağdan ve kaynoştan ayrılma zati,birde sevmiyormuş:110:
boyun fıtığım zorladı galiba kolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor
bende bugün aynı durumdayım sarcım kolumu havaya kaldıramıyorum ..çok kötü boyun ve bel fıtığının ağrısı yaşayan bilir canım,geçmiş olsun..
Beydoş ta böön kaynosta zaaaar:110:
yoooo evdeydim ben:110:
sizin gibi kaynoş aşıklısı deelim:110:
Cay iciyikkk
Galeta giyim:110:
diyettesin:110:
sagol canım da dahaa bitmedi kolum çok ağrıdığından çok fazla iş yapamıyorum iki iş yapsam dinlenmem gerekiyo kaç ay oldu geçmiyor
çok zorlama saracım walla ben bugün klavyeyi bile zor kullanıyorum,sende bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık:KK19:
sen ortopedik yastık kullanıyomusun sara,ben almayı düşünüyorum acaba işe yararmıo_Ogeceleri uyku eziyet oluyor bazen :KK51:

yaşı 26olupta buçuğunu ekleyen hatun da Bi seni gördüm ayol.
hoş geldin fıstık, renkli Bi karaktere benziyorsun inşallah.
Bi adet Pro üye miz olmasına sevindim.
ben deniz yüce TKB.
topiğimizin müdavimleri bana büyük saygı duyar.
klomen tedavisi mi gördün kuşum
Ben öylesine kendiyle barışık insanım :KK53: hoş buldumm.
''Tkb'' ne oluyor? Tecrübeli kadın başak mı :KK45:
Evet klomen tedavisi gördüm. 3 defa denedik,en son denedigimizde 1 adetcik yumutam olustu o da elimizde patladi:63: bi ise yaramadı yani...

Bafsssss dondunmu cnm antalyaya o_Oo_O
Yok vanim sabah gidicez oglanin okul ogleden sonra herifte bu gece nobette bos eve gidesim gelmedi burayida ozlemisim zaten hastayim bugece donsem herifte yok hasta hasta tutamam is yapmaya kalkarim simdi oglanda cok yalvardi bende hem dieniyom burda kaliyim dedim artik

Beydoş kaynos asiklisi diilik biz :110:
Mecbur gorusuyok :110:
Herifim bir lafimla beni adanaya goturdu
Bende haftada bir goruyom napim
Dedesi ozlemiş torunları adam cagirdi
O isterse akan sular durur kayinbabosuma laf yok bir tene o :21:

hiç kaynoştan çıkmıyoon bizide merak ettiriyon:110:
aldıkların hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..

ay kavga etmekte çok haklıymışsın saracım,düşkünlüğün bu kadarıda kötü ama neyse ki biraz düzelmiş...

benimde öyle oluyordu ya çok sinir bozucu,döşümü deliyor resmen:KK70:
ama sütyen yıkama topuyln yıkadığımdan beri pek çıkmıyor..

walla benim kocicim evdeydi o yüzden girmedim saracım:KK22:

sen bağdan ve kaynoştan ayrılma zati,birde sevmiyormuş:110:

bende bugün aynı durumdayım sarcım kolumu havaya kaldıramıyorum ..çok kötü boyun ve bel fıtığının ağrısı yaşayan bilir canım,geçmiş olsun..

yoooo evdeydim ben:110:
sizin gibi kaynoş aşıklısı deelim:110:

diyettesin:110:

çok zorlama saracım walla ben bugün klavyeyi bile zor kullanıyorum,sende bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık:KK19:
sen ortopedik yastık kullanıyomusun sara,ben almayı düşünüyorum acaba işe yararmıo_Ogeceleri uyku eziyet oluyor bazen :KK51:

tatlım ben ortopedik yastık kullanmıyorum ama geceleri dönerken bile o kadar zor oluyorki anlatamam şimdi eşim biraz masaj yaptı azıcık rahatladı benim sol kolu amğrıyo arada da sağ koluma vuruyo senin hangi taraf canım

bizim bugüne kadarki bütün kavgalarımız hep eşimin ailesi yüzünden canım kendimizle ilgili kavgamız çok nadirdir bıktırdılar beni onların yüzünden stresten hep hasta oldum

Evet klomen tedavisi gördüm. 3 defa denedik,en son denedigimizde 1 adetcik yumutam olustu o da elimizde patladi:63: bi ise yaramadı yani...

tecrübeli kadın başak mı :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70:

topik kurulu başkanını bu mesaca tepkisini çok merak ediyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Topik basi karisi demek yüce TKB:-):-) Saka saka topik kurulu baskani:KK70::KK70:

Back
X