• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hallettim bile:110:içim rahat etmiyor bulaşık tezgahta durunca:110:
annesiz bir kız babayada aşık ve çok kıskanıyor zengin ,şımartılmış:110:
oluyor bazen walla ben herşeyi unutuyom:KK47:
inşaallah bebeğin bekletmeden gelir canım,aklıma ilk gelen soğan suyu kürü onu uygulayabilirsin.birde OHSS nin açılımı nedir merak ettim..

OHSS nin açılımı OVARİAN HİPERSTİMÜLASYON SENDROMU yumurtalıkların aşırı uyarılması demek canım yukarıda yazdım bununla ilgili bilgiyi :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

hoş geldin canım güle güle kullan saçlarının bende bu kız nerde dedim az önce

akşama bi yeremi gidiyosunuz yoksa kocişinemi hazırlandın
Sağol canım. Bakım gibisi yok. Kuş gibi hissediyor insan kendini.... canim sabah yazmıştım kuaföre gidecegim demiştim.

Canim zaten saçlarımın boyaya ihtiyacı vardı. Beyazlarim çıkmıştı. Iyi oldu boyatmak. Herif boyatma sen boylede güzelsin dedi. Ben seni herhalinle beğeniyorum dedi. Ama olmaz. Ben bakımlı olmayı seviyorum :KK8:

Sonunda olduu:KK76:

günaydın kızlar

başım hiç yerinde değil boş sepet gibi işede konsantre olamıyorum ağzımın tadı yok içimde garip bir sıkıntı Allah hayretsin inşallah
Inşallah canim. Bilincaltini temizle. Şuanda onun yükü altindasin. Zaman ayır kendine. Oraya attiklarina bir bak. Seni rahatsiz eden şey orada, onu oradan çıkar ve iyilestir düşüncelerinle. Ben böyle yapıyorum....
doğru, o yüzden sen çaycı al daha iyi:110:

:110::110::110:

ellerine sağlık...bende ARÇELİK in çaycısını daha çok beğendim görüntü olarak ,fonksiyonlarını bilemem..

:110::110:

günaydın canım,ALLAH hayra çıkarsın bence regl döneminde etkiliyor bende öyle oluyorum..
cayci güzel ama Semaverde çok hoş.

Menü veriyom
Yayla corbasi
Etli sebzeli bezelye
Tereyagli bulgur pilo
Tursu:kk77::kk77:
güzel eline sağlık:kk77:

günaydın..
saçınımı boyatacan şişko:110:
Heeee boyatttim bile:KK76:
:110: heee adanali nede olsa

Gunaydin boyayami:110:
Heeee boyatttim bile:KK45:

Siskocum senin doğum ne zamana geliyii:110:
Sanki kendi çok zayıf:KK53:
Şubat ortasına doğru gibi gibi biraz geriden geliyos geç yumurtlamadan dolayı....
:110::110: camasir bitti sandimdi gittim calistirma düğmesine basmamisim:eek::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bunu deros yapsa zavallı kıza demediginizi birakmassiniz :KK67::KK11:
hallettim bile:110:içim rahat etmiyor bulaşık tezgahta durunca:110:

annesiz bir kız babayada aşık ve çok kıskanıyor zengin ,şımartılmış:110:

oluyor bazen walla ben herşeyi unutuyom:KK47:

inşaallah bebeğin bekletmeden gelir canım,aklıma ilk gelen soğan suyu kürü onu uygulayabilirsin.birde OHSS nin açılımı nedir merak ettim..
Cahil cuhela:110:
yazmistim da halbuki :KK47:

Kuaföre koştu zaaaar :110:
:KK47:

koşamaz yuvarlanarak gitmiştir:KK59:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:-):-):-)bencede
Yada alisle ugrasiyodur yemek yemiyor ya cocuku zorliyi zaaar:63:
zorladim da yemedi:KK59: aç aç gittik. Dönüşte de saldırdı yemege:KK70:

heee:110:
benim bir kuzenim çocuğu kendiyle eşit miktarda yemezse rahat etmiyor çocuklara öyle bir depiştiriyorki görmen lazım,bu sağlıklı bir şey mi..bence değil..
vuruyormi çocuklarına... kaç yasindalarki... Bu daha a bebek çok kizamiyosun ağlar inat eder daha çok. :KK61:

aynen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

he he tabiiiiii :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

teşekkür ederim canım benim du seni öpem :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

özellikle polikistik over sendromu (pko) olan kadınlarda yumurtlama için kullanılan ilaçların yan etkisi olarak yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu olaşan bir durum OHSS ve bazen hayati tehdit edecek düzeye gelebilir bunun olmaması için ilaç kullanımında doktor iki günde bir kan testinde e2 değerine bakar ve bu değer 3000 lere gelirse tedaviyi durdurur ancak yumurta toplama işleminden ve hatta transferden sonra gelişirse bu durum ki çoğu zaman böyle olur o zaman hiç zaman kaybetmeden hastaneye gidip doktora haber vermek gerekir ve doktorların anlayıp çok önem verdiği bir durumdur bu doktorlar anlamıyor diye bir şey yok bu yargıya nasıl vardınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz haaa siz evinizde kendi kendinize yumurta geliştirici ilaç kullanır doktora gitmezseniz haliyle doktorunuzun bundan haberi olmayacaktır. OHSS nin belirtileri arasında karında ciddi şişlik,nefes almada zorluk ,bulantı ve kusma görülebilir ciğerler su toplayabilir bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerekir kimi zaman hastenede basit bir tedaviyle hasta iyilişirken kimi zamanda bi kaç gün hastanede yatmak gerekir.

:p:p:p:p:p:p

aaaa niyeki ben çok seviyordum o diziyi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

he hepimiz istanbuldayık bi görüşemedik gitti :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hakkaten nerde bu kız bi günaydın deyip gidiyo eskisi gibi gelmiyo:110::110::110::110::110::110:

nazo artık üç gün hazırlık yapar bize :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bencede hiç değil

burada da hava güneşli ama çok soğuk

aynen katılıyorum canım sana

heee haberin yokmu hepimiz istanbuldayız aslında burada başka şehirlerde olduğumuzu söyleyip birbirimizi kandırıyoz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yuh ki ne yuh insanlık ölmüş heralde insan bi bakar belki kadının aci,l bi işi var bişey diyecek görüşmek istemiyosan müsait değilim dersin olur biter:63::63::63::63::63:

çok güzel bi taktik bence uygula başakcım haketmiş komşun
iyi ki bi kuaföre gittik:KK47:
:cool:

Back
X