• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ohhhh:kk77:Afiyet olsun

sağol canım ama kaç kalori acaba diyet yalan oldu gibi ama akşam yemek yemedim

ne yapacuk kös kös oturduk börülceyle kaynoşun çenesini ve dedikodularını dinledik geldik..
saat 1 gibi gittik,4 te kalktık,taze fasulya,pilav ve salata vardı hazırladılar yidik:110:

ne güzel eşinle gidip bi kaç saat oturup geliyosunuz bizde öyle olmuyo eşimle gidiyoruz sonra o dışarıya gidiyo ben orda kalıyorum akşam yemeğine kalıyoruz sonra yetmiyor gece kalmamızı istiyolar çoğu zaman eşimin ısrarıyla ben istemediğim halde gece kaldık ki orada hiç rahat etmiyorum ben ama eşim benim evim burası ben burda çok rahatım derdi ama şimdi gece kalmayı kaldırdım kaç aydır bide en son gittiğimizde eşim benden önce hadi evimize gidelim dedi çok şaşırdım en son 15 gün önce gitmiştik o güden beride yine ne onlar aradı neden ben ben niye arayayım bi nasılsın demeyen insanları

ohhh afiyet olsun:kk77:
bende çay içiyorum:KK50:

afiyet olsun canım

Bizde önceden gidince burada yatin diye tuttururlardi:KK53::KK53:Nefret ederdimmm:KK11:

bizimkiler hala tutturuyo ama artık dinleyen yok
bi keresinde kaynanam heee herkes kendi evinde rahat ediyo dimi diye trip attı valla evime gidecem işlerim var dedim bi dahada kalın demedi

ay biz hiç yatmadık..
niye tutturuyolarsa,kız sende öyle bir kaynoş olurmusunki:110:

ne güzel şanslıymışsın

hee bende sizi çok özlüyom giremeyince aklım hep burda kalıyor:KK19::110:
birde diyorum kimbilir sevoş arkamdan ne saydırıyir:110:

ben hepinizi özlüyom akrabam gibi oldunuz valla

Saol cnm 450 TL ama eşime hediye çeki gelmiş indirimli aldik 300 TL

Heee kiskandim:110: kiskansam seninkinden alirdim:110: rengisi cok guzel birkerem:110:
Lacivert neyim deeel:63:
mavi o lacivert deel gözlük tak.mavi güzel Bi renk
ayrıca oranjj cingit rengii

sağol canım ama kaç kalori acaba diyet yalan oldu gibi ama akşam yemek yemedim

ne güzel eşinle gidip bi kaç saat oturup geliyosunuz bizde öyle olmuyo eşimle gidiyoruz sonra o dışarıya gidiyo ben orda kalıyorum akşam yemeğine kalıyoruz sonra yetmiyor gece kalmamızı istiyolar çoğu zaman eşimin ısrarıyla ben istemediğim halde gece kaldık ki orada hiç rahat etmiyorum ben ama eşim benim evim burası ben burda çok rahatım derdi ama şimdi gece kalmayı kaldırdım kaç aydır bide en son gittiğimizde eşim benden önce hadi evimize gidelim dedi çok şaşırdım en son 15 gün önce gitmiştik o güden beride yine ne onlar aradı neden ben ben niye arayayım bi nasılsın demeyen insanları

afiyet olsun canım
sende az yeseydin ,gerçi yemek yememişsin dengeler belki..

ay saracım iyiki istemiyor benim eşim zaten hiç bir yerde kalmayı yada çookk uzun süreli oturmayı sevmez kendi aileside dahil..senin işin zor walla,ama neyseki düzelmeye başlamış..
canım kaynana ,börülce takımı işi düşmezse aramazlar bir tek seninkiler öyle değil ,bizimkilerde öyle benim başlarda çok acayibime giderdi baktım bunlar herkese böyleler,demekki aile yapıları bu dedim eskisi gibi takmıyorum ..
:eek::eek::eek::63:

Back
X