• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kardeşin Nasil oldu evine gittimi
Annen Nasil
Babaannen dondumu
Biz sikilmayiz dinleriz:KK19:
sağolun canım:KK19:
kardeşim daha iyi evine gönderdik onu,çocukları okula gidiyor çünkü..
babaannemin meselesi karışık daha dönmedi,ama konuşuyoruz telde suçlu ama yaşlı kadın işte dayanamıyorum ama annem konuşmuyor..
annemde ne diyeyimki sevinç bunada şükür..

Çok şükür cnm :29:
Allah beterinden esirgesin
sağolun canım:KK19:
kardeşim daha iyi evine gönderdik onu,çocukları okula gidiyor çünkü..
babaannemin meselesi karışık daha dönmedi,ama konuşuyoruz telde suçlu ama yaşlı kadın işte dayanamıyorum ama annem konuşmuyor..
annemde ne diyeyimki sevinç bunada şükür..

geçen büyük börülceye gitmek zorunda kalmıştım ya,bir baktım kayno,küçük börülce ve alt katlarında oturan eltimde orda..
hala benim buzdolabı ve bulaşık makinasını sorguluyolar ,büyük börülce illaki aldığımız yeri soruyor gidip aynısını alacak karı çatladı bende iyiki ev alıp içini yeniden döşemedik dedim,programını soruyor inciğiğni,ciciğini herşeyini soruyor..
bir sürü laf soktum geldim:63:

İyi yapmissin :63: hayret bir şey :63:

geçen büyük börülceye gitmek zorunda kalmıştım ya,bir baktım kayno,küçük börülce ve alt katlarında oturan eltimde orda..
hala benim buzdolabı ve bulaşık makinasını sorguluyolar ,büyük börülce illaki aldığımız yeri soruyor gidip aynısını alacak karı çatladı bende iyiki ev alıp içini yeniden döşemedik dedim,programını soruyor inciğiğni,ciciğini herşeyini soruyor..
bir sürü laf soktum geldim:63:

İyi yapmissin :63: hayret bir şey :63:
hayretki ne hayret insanın çocuğu,kardeşi bişey aldımı sevinir bunlara kazık giriyor afedersin:63:töbe ,töbe..
heleki eltim fırın aldım sanıyormuş,ikisini aldığımızı duyunca sanki kadına ölüm haberi verdik suratını görmen lazımdı:63:
bende evim olsun iğneden ipliğe herşeyimi yenileyecem dedim:110:

pazıda aldım pazardan,sarmasını eşim çok seviyor ben pek sevmem..sen hiç sarmasını yaptınmı sevo:KK14:

Ohhhh ne guzel demissin :110:
Allah nasip etsin insallah :21:

hayretki ne hayret insanın çocuğu,kardeşi bişey aldımı sevinir bunlara kazık giriyor afedersin:63:töbe ,töbe..
heleki eltim fırın aldım sanıyormuş,ikisini aldığımızı duyunca sanki kadına ölüm haberi verdik suratını görmen lazımdı:63:
bende evim olsun iğneden ipliğe herşeyimi yenileyecem dedim:110:

Back
X