Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım...Sağolun gerçektende kafaya takmaynca oluyormuş bende de çok şaşırdim ama Rabbim ol deyince oluyor işte darısı isteyen tüm arkadaşlara
Sabah erken kalktim oglani doyurdim asiya goturdum oradan kaynosa ugradim kahvalti yapip eve gececektim sofranin basindayken esimin halasinin kizi aradi size gelecez diye bende oğlana asi yaptirdim ama gelin dedim
Bir kendi bir kizi iki kişiler kaynos bizde geliriz ozaman demesinmi dellendim torunada bakiyorlar ya neyse onlarida aldim bize gelirken pastaneye ugradim hherseyi hazir aldim saat 11 cunku
Eve geldik kaynos torununun peşinde bende miraci doyurdum uyuttum salata yap evi topla kaynos hala torunun peşinde herşeyi hazirladim misafiri agirladim miraçuyandi durmuyor cildirdim
Ayy neyse misafir gitti bunlar aksama kaldimi kaynimi arazi kizini arazi kayinbabami aradi saat 5 evde yemek yojkkkk ne yenecek soran yokkk
Beydoş çok ama çok Yoruldum cnm saat 5 den sonra yemek yaptim domates corbasi tavuklu pilav salata cacik o saatten sonra ancak bunları yapabildim üstüne birde cay fasli![]()
Evinin içine s.ctilar cnm mama sandalye dinin minderine kadar mama kusmuk su saatime çocuk su dökmüş oyuncaklar miracin odasındaki salincaga kadar cikti balkondaki akülü arabaya kadar cinnet gecirdim
Koltuk tepeleri oyun cadiri hakanin odasi heryrrin içine s.cildi çocuğum asi vuruldu evde onunla ilgilenmem gerekirken suna bak yaaaaa
Maasallah kardesim kac aydir olmuyordu.benimde vcocugum olmuyor 10aydir.
aslında odaları kitleyecen ama olmuyor işteKoltuk tepeleri oyun cadiri hakanin odasi heryrrin içine s.cildi çocuğum asi vuruldu evde onunla ilgilenmem gerekirken suna bak yaaaaa
oh iyi demiş..Ayyyy birde kaynanam demesinmi yilbasinda napiyorsunuz kiza dedimki birgun sizde kalirim birgün ssevinçte
Hakanda sevinc adanaya gidecek dedi![]()
Ayyyy birde kaynanam demesinmi yilbasinda napiyorsunuz kiza dedimki birgun sizde kalirim birgün ssevinçte
Hakanda sevinc adanaya gidecek dedi![]()
sevinç canım ben okudukça sinir oldum sen bide bunları yaşamışsın nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum Allah bunları ıslah etsin keşke gitmeseydin miracın aşısını yaptın al evine gel ne işin var orda neyse olan olmuş sakin olmaya çalış yemeklerinde gayet güzel o satten sonra kuzu kızartacak halin yoktuya
sen niye gitin bu kaynoşa niyeeeeİki gün ev temizlesem isim bitmezzz![]()
Gozunaydin cnm çoksevindim bbende ev tasima yerleştirme zamanki hamile olmuştum sagsalim kucagina al insallah
Ewet salakligima doymiyim bu son olur insallah cnm Saglikocagi onlara çok yakin oğlan aglayinca orda sakinlessinde eve öyle geceyim dedim ben ne bilim![]()
Heeee rahat kari aladag adam olda evde yemek yap kizini gelinini cagir ne yikiliyonaslında odaları kitleyecen ama olmuyor işte
oh iyi demiş..
kız senin kaynoşun yılbaşını 2 gün kutluyor heralde![]()
yılbaşı planınıda yapmış bababaaaaa kaynanaya baaaak eşin iyi demiş ama eşin öyle deyince kaynananın suratını görmek isterdim
hee bir büyük olarak sizleri toplayacağına hey gidiHeeee rahat kari aladag adam olda evde yemek yap kizini gelinini cagir ne yikiliyon
Morardi oglumda anneanneme gidecez dedi![]()
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
sen niye gitin bu kaynoşa niyeeee![]()
hee bir büyük olarak sizleri toplayacağına hey gidi
KAYNOŞ MORGÜL![]()
iyi yaptın aslında başka bişey yazdım ama geri sildimOglan aglayinca sakinlessin dedim
Araba koltugunda durmaz simdi dedimdi
![]()
abowwww PASAKLIŞARRREvini bok goturuyirduuuu on günde ancak supuruyormus ha sokak haa mutfagin halisi pazar alisverisi yapmis posetlerle balkonda duruyiiii
Heeee rahat kari aladag adam olda evde yemek yap kizini gelinini cagir ne yikiliyon
Morardi oglumda anneanneme gidecez dedi![]()
hee bir büyük olarak sizleri toplayacağına hey gidi
KAYNOŞ MORGÜL![]()
Sağol canım darısı tüm isteyen arkadaşlarıma