Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Portakalli kek
3 yumurta
1.5 su bardagi seker
Yarim su bard sut
Yarim su bard yag
İki portakal kabuğu rendeleniyor kendini iiçine sıkıyorsun bir tanede mandalina sikiyom
Vanilya kabartma tozu
Un birde içine az toz badem ve tarcin koydum bu kadar
Bardak yaglanmiyo unlanmiyo
Kepçeyle koydum:D
eline sağlık canim benim
bende yapicam 2 yumurta koysam olurmu bu tarife göre 3 fazla geledilir. kekdeki yumurta kokusu mahvediyor beni. Yerken o kokuyu alıyorum midem bulaniyor. kek yediğime pişman oluyorum.

Resim çok güzel. Bardakda olmasi daha iştahlı oluyor bence

kızlar öğlende bi kase mercimek çorbası içtim
üç kaşık kadar portakallı kereviz yedim
6 tanede köfte yedim ama köfteleri kızartmadım domates sosunun içinde pişirdim
ve nar ekşili salata yedim ekmek yemedim
ama sanki dünyaları yemişim gibi geliyor rahatsız oldum oysa ben bunları ekmekle yerdim rahatsız olmazdım

eline sağlık canim benim
bende yapicam 2 yumurta koysam olurmu bu tarife göre 3 fazla geledilir. kekdeki yumurta kokusu mahvediyor beni. Yerken o kokuyu alıyorum midem bulaniyor. kek yediğime pişman oluyorum.

bende yumurta kokusunu hiç sevmyorummm:63:

kızlar öğlende bi kase mercimek çorbası içtim
üç kaşık kadar portakallı kereviz yedim
6 tanede köfte yedim ama köfteleri kızartmadım domates sosunun içinde pişirdim
ve nar ekşili salata yedim ekmek yemedim
ama sanki dünyaları yemişim gibi geliyor rahatsız oldum oysa ben bunları ekmekle yerdim rahatsız olmazdım
afiyet olsun canım..
miden küçülüyor demkki birde et insanı çok tok tutan ve doyuran bir besin..

öğlende eşim kişisiylede atıştık hemde durduk yere
beyefendi portakallı kereviz sevmezmiş hiç ağzına bile sürmedi
köfte ve salata yedi bende sinir oldum
ya insan o kadar emek vermiş der yer tadına bakar ama sevmedim der anlarım hiç yemeden ben bunu sevmiyorum dedi ve yemedi sinirden çatladım

öğlende eşim kişisiylede atıştık hemde durduk yere
beyefendi portakallı kereviz sevmezmiş hiç ağzına bile sürmedi
köfte ve salata yedi bende sinir oldum
ya insan o kadar emek vermiş der yer tadına bakar ama sevmedim der anlarım hiç yemeden ben bunu sevmiyorum dedi ve yemedi sinirden çatladım
olabilir canım belki hiç yemediğinden sana naz yapmıştır..boş yere doldurma kendini:KK60:

olabilir canım belki hiç yemediğinden sana naz yapmıştır..boş yere doldurma kendini:KK60:

ama ben buraya geldiğimde bunların hiç bir yemeğini sevmemiştim salçasız yağsız baharatsız ama yinede alışmaya çalıştım hatta öğrendim yaptım sırf eşim seviyor diye ve ben yemediğim zamanlarda ye alışacaksın dedi ama beyefendi annemlere gittiğimizde bizim yöresel yemekleri yerdi ben yaptığımda sevmiyorum der yemez bu haksızlık değilmi ama eşşeklik bende bende öğrenip yapmayacaktım bunların yemeklerini mecbur kalıp nasıl alışacaktı bizim yemeklere :KK62::KK62::KK62:

ama ben buraya geldiğimde bunların hiç bir yemeğini sevmemiştim salçasız yağsız baharatsız ama yinede alışmaya çalıştım hatta öğrendim yaptım sırf eşim seviyor diye ve ben yemediğim zamanlarda ye alışacaksın dedi ama beyefendi annemlere gittiğimizde bizim yöresel yemekleri yerdi ben yaptığımda sevmiyorum der yemez bu haksızlık değilmi ama eşşeklik bende bende öğrenip yapmayacaktım bunların yemeklerini mecbur kalıp nasıl alışacaktı bizim yemeklere :KK62::KK62::KK62:
canım yöre,yöre damak tadı kültürler değişiyor..bencede sizin o tarafların yemekleri daha güzel,iyi sen alışmışsın oranın yemeklerine bende pek sevmem öyel baharatsız,salçasız falan...
hiçmi sevmez sizin yemeleri,bence o sana nazlanıyor...

walla ben kek sewmem ama görüntü şahanee ellerine sağlık,sen bu topikin yemek anası olmayı hakediyorsun:110:
Saol:110:
eline sağlık canim benim

Olur:110: hic kokmuyidu ama
:110:sevinç kekleri hüpletiyor zaar:110:

Yokkk miraci doyurdum hakani doyurdum kaynos aradi anam aradi

insan özenerek emek vererek yapıyor ve eşinin yiyipte beğenmesi kadınlar için çok önemli az da olsa yiyip sevmediğini söyleyebilirdi ama belki düşünememiştir o anlık...

biliyomusun beydoş hiç kıskanma huyum yoktur kimsenin hiçbişeyini kıskanmam ama bazı insanların şansını kıskanıyorum mesela ben kaynanamlar gelende herşeyle dört dörtlük ilgilenirim önlerinde arkalarında pervane olurum ama hiç şansız geçmez bi günde hasta olsam az ilgilensem hemen küserler surat asarlar buda insan evladıdır demezler ama bizim gelin çok iyidir çok hoştur ama hiç sözünü esirgemez çok dikbaşlıdır herşeyin en doğrusunu kendi bilir dediğim dediktir yani annemi görsen gelinim der yere göğe sığdırmaz gelin hanım hasta olmuş üşütme grip falan yani kaç gündür annemi arıyorum doğru düzgün konuşamıyoruz bile gelin hasta yok çocukla ilgileniyorum yok şimdi şöyle böyle insanda şans olacak

O sans bendede yokkk:KK43::KK43:
biliyomusun beydoş hiç kıskanma huyum yoktur kimsenin hiçbişeyini kıskanmam ama bazı insanların şansını kıskanıyorum mesela ben kaynanamlar gelende herşeyle dört dörtlük ilgilenirim önlerinde arkalarında pervane olurum ama hiç şansız geçmez bi günde hasta olsam az ilgilensem hemen küserler surat asarlar buda insan evladıdır demezler ama bizim gelin çok iyidir çok hoştur ama hiç sözünü esirgemez çok dikbaşlıdır herşeyin en doğrusunu kendi bilir dediğim dediktir yani annemi görsen gelinim der yere göğe sığdırmaz gelin hanım hasta olmuş üşütme grip falan yani kaç gündür annemi arıyorum doğru düzgün konuşamıyoruz bile gelin hasta yok çocukla ilgileniyorum yok şimdi şöyle böyle insanda şans olacak

Back
X